11 грудня 2023 17:50
Очень «профессиональный» HR Oksana Nikonova. Сначала сама предложила вакансию, а затем сама же и написала, что я не «подхожу», хотя все в вакансии соответствовало моему опыту.
Ну и конечно же, пока эйчара не «пнул», то ничего и не услышал о том когда ждать какой то фидбек + эйчар настолько бегло читала мое резюме, что банально не нашла строку с необходимыми технологиями.
Шановний Роман,
Я сподіваюся, що це повідомлення знайде Вас у доброму гуморі. Ми вдячні Вам за те, що Ви знайшли час поділитися з нами своїм резюме і проявили інтерес до вакансії, і хочемо принести свої щирі вибачення за будь-яке розчарування або плутанину, з якими Ви могли зіткнутися під час процесу подання заявки.
Ваша думка є цінною для нас, і ми прагнемо зрозуміти та вирішити Ваші проблеми. Я взяв до уваги підняті Вами питання і запевняю Вас, що ми переглянемо наші комунікаційні процеси, щоб забезпечити більш плавний і прозорий досвід для кандидатів у майбутньому.
Будь ласка, дайте мені знати, якщо Ви бажаєте поспілкуватися або якщо є конкретні аспекти, які Ви хотіли б, щоб я ще раз розглянув щодо Вашої заявки. Ваш відгук має вирішальне значення для нашого постійного вдосконалення, і я прагну, щоб наші кандидати отримали позитивний досвід роботи з нами.
Дякуємо, що звернули на це нашу увагу, і я з нетерпінням чекаю на можливість вирішити Ваші проблеми безпосередньо.