20 квітня 19:26
Працюю у VibeStyle на позиції Sales Manager кілька місяців, і це один із найкомфортніших досвідів, які в мене були.
Дуже відчувається довіра з першого дня, немає мікроменеджменту, ніхто не стоїть над душею, але при цьому завжди є підтримка, якщо вона потрібна. Можна спокійно брати відповідальність, пропонувати свої ідеї і реально впливати на те, як будується сейлз. Окремо хочеться відмітити підхід до продажів. Тут немає історії про «впарити», навпаки, фокус на адекватній комунікації з клієнтом і довгостроковій цінності. За рахунок цього і сам процес продажів виглядає більш зрілим і цікавим.
Команда дуже приємна, легка комунікація, без токсичності, всі відкриті і готові допомогти.
Ще один великий плюс, є простір для росту. Можна тестити підходи, прокачувати свої навички і не обмежуватись якимись жорсткими рамками.
В цілому, VibeStyle — це про здорову атмосферу, адекватний менеджмент і можливість реально розвиватись.