26 червня 17:54
Працюю в студії вже два роки й ні разу не пошкодував, що надіслав сюди резюме та відгукнувся на запропонований оффер. Етапів співбесіди було декілька + попросили виконати тестове. На останньому етапів співбесіди був зокрема й фідбек про моє тестове, яке проговорили наживо.
Якщо ж говорити про роботу в студії загалом, то нарікань не маю. Не знаю, як так прокоментувати, щоб відгук звучав не дуже тривіально :) Як я вже написав вище, працюю тут не два й не три місяці, тому часу, щоб поспостерігати та зробити висновки, мав вдосталь. Колектив класний, завжди можна написати колезі напряму й отримати адекватну відповідь. Питання часто теж можна вирішити напряму. Де не знаєш, підкажуть та навчать, де треба, допоможуть. Керівники адекватні, відділ кадрів теж. А це, на мою думку, дуже важливо.
Плюшки на кшталт медичного страхування чи смаколиків, куди ж без цього, також присутні. Час від часу влаштовуються якісь зустрічі в межах консультацій на рахунок важливих речей (юридичні, мед. страхування) або запрошують когось цікавого для майстер-класів чи лекцій. Наприклад, мотиваційні лекції з психології чи майстер-класи з аніматоркою, яка працювала для проєкту Netflix. Були також майстер-класи з надання першої медичної допомоги. Не дуже часто, але студія стабільно пропонує подібні зустрічі. Є корпоративна англійська.