Працюю на проекті з березня 2020, тобто майже два роки. І це перший раз, коли немає бажання змінювати роботу бо:
— активність і старання будуть оцінені на переогляді зарплатні, що дуже важливо, бо казазує, що цінують твій вклад в проект;
— команда — топ. Для мене важливо, що команда готова чути критику, але найголовніше, готова її озвучувати. Тому, ви завжди отримаєете адекватний фідбек, що допоможе вам покращити свої скіли;
— щодо професійного росту, то сама робота на проекті, буде допомогати вам вчити щось нове. Та і таски бувають такі, що гарно змушують попотіти над рішенням;
— адекватний менеджмент, що створює умови для комфортної работи, а не лише роль погодинного контролю;
— як додаткова плюшка — це амортизація за використання свого ноута(100$ в місяць)
— що ще сподобалось, що реальність === опис проекту на співбесіді. Та і сама співбесіда була файна, оцінювали хід думок, а не проводили екзамен.
Працюю на проекті розробником трохи більше двох років і можу з впевненістю сказати, що це поки що найкращий проект з мого досвіду. Найбільше тут подобається:
— активна розробка використовуючи нові технології та постіний апдейт/рефакторінг існуючого коду та рішень, на який справді виділяється час (що не завжди можна знайти у стартапах);
— круті засновники проекту, що знають свою справу та мають бачення продукту на багато місяців вперед;
— скілова та дружня команда/атмосфера на проекті, у яких є чому повчитись;
— мотивація розвиватись та вносити якісні зміни/ініціативи, які обов’язково будуть почуті та оцінені;
— можливість (за бажанням, звісно) працювати з backend/frontend незалежно від того, на яку роль доєднюється людина (в моєму випадку це був лише frontend на початку);
— процеси, які дозволяють ефективно використовувати час на розробку (відсутні безглузді довготривалі мітинги);
— цікава fintech ніша, яка дозволяє зануритись та зрозуміти процеси інвестицій на біржових ринках.
З часу мого приєднання у 2019р стартап виріс у розмірах, залучив кілька раундів інвестицій та відкрив свій офіс в Україні. Ваші вміння в комунікації на англійській чи німецькій мовах та вирішенні проблем будуть поставлені на тест оскільки спілкування проходить напряму з замовником. Спочатку ця робота буде важка, але це того вартує тому що завдяки майже геніальної бізнес-ідеї та якісних code review ви відчуєте себе шанованим та привілейованим. Компанія заохочує розробника брати на себе відповідальність за ту чи іншу частину проекта. Проект до сих пір знаходиться в фазі активної розробки і це дає можливість працювати з найновішими технологіями. На vestr ви по-справжьому відчуєте себе частиною команди яка працює над своїм продуктом. Менеджмент на стороні Швейцарії шукає найбільш ефективних методів розробки і може якісно оцінити індивідуальний прогрес.