3 липня 16:02
Я працюю в Versus Trade вже майже два роки і можу сказати, що це, безумовно, одне з найкомфортніших і найсприятливіших місць, де мені доводилося працювати.
Тут зібрана сильна команда людей, які дійсно поділяють принципи компанії. Особливо цінно, що ці принципи не залишаються просто словами на папірці, вони реально проявляються в щоденній роботі та взаємодії команди.
Глобально компанія дуже сфокусована на якісному деліверингу та постійному покращенні результатів. Тут немає культури «зробити для галочки» чи створити видимість роботи. Якщо ви шукаєте місце, де можна працювати в пасивному режимі, то це, скоріш за все, не воно. Але якщо вам подобається швидкий темп, ви хочете реально впливати на продукт, бачити результати своєї роботи та працювати у відкритому й прозорому середовищі — це моя щира рекомендація.
Також хочу відзначити високий рівень операційного менеджменту та HR-процесів. Більшість керівників напрямків мають сильний досвід у великих продуктових компаніях і привносять ці практики в Versus Trade. Це дуже відчувається в загальному рівні професійності команди.
Окремо для мене важливо, що тут прозоро можна говорити про кар’єрний розвиток, очікування компанії та свої власні цілі. Це співпраця, яка дійсно будується за принципом win-win, коли обидві сторони зацікавлені в довгостроковому результаті.