Працюю в компанії лише 4 місяці на посаді Social Media Manager і поки маю лише позитивні враження.

Дуже приємна атмосфера та справді дружня команда. Завжди можна звернутися до колег із запитанням чи попросити про допомогу. Подобається, що робочі процеси добре структуровані, тому завжди зрозуміло, над чим працюєш і які задачі є пріоритетними.

Для мене також великий плюс це гнучкі години початку та завершення робочого дня. Керівництво відкрите до спілкування, чесно дає зворотний зв’язок і прислухається до нових ідей.

За ці 4 місяці я відчула, що тут можна комфортно працювати, розвиватися та проявляти ініціативу. Рада бути частиною команди.

Підтримали: Romanova Evgeniya

Я працюю в Versus Trade вже майже два роки і можу сказати, що це, безумовно, одне з найкомфортніших і найсприятливіших місць, де мені доводилося працювати.

Тут зібрана сильна команда людей, які дійсно поділяють принципи компанії. Особливо цінно, що ці принципи не залишаються просто словами на папірці, вони реально проявляються в щоденній роботі та взаємодії команди.

Глобально компанія дуже сфокусована на якісному деліверингу та постійному покращенні результатів. Тут немає культури «зробити для галочки» чи створити видимість роботи. Якщо ви шукаєте місце, де можна працювати в пасивному режимі, то це, скоріш за все, не воно. Але якщо вам подобається швидкий темп, ви хочете реально впливати на продукт, бачити результати своєї роботи та працювати у відкритому й прозорому середовищі — це моя щира рекомендація.

Також хочу відзначити високий рівень операційного менеджменту та HR-процесів. Більшість керівників напрямків мають сильний досвід у великих продуктових компаніях і привносять ці практики в Versus Trade. Це дуже відчувається в загальному рівні професійності команди.

Окремо для мене важливо, що тут прозоро можна говорити про кар’єрний розвиток, очікування компанії та свої власні цілі. Це співпраця, яка дійсно будується за принципом win-win, коли обидві сторони зацікавлені в довгостроковому результаті.

Підтримали: Romanova Evgeniya

Працюю у Versus Trade вже більше року і можу сказати, що це дійсно комфортне та екологічне середовище для роботи.
Компанія не просто декларує цінності, а реально дотримується їх у щоденній роботі. Тут є системність, прозора комунікація, зрозумілі процеси та всі необхідні інструменти для того, щоб якісно виконувати свою роботу.
Окремо ціную можливості для професійного росту, довіру до команди та здорову робочу атмосферу. У Versus Trade класно працювати, бо все побудовано структурно, без зайвого хаосу, але з простором для ініціативи та розвитку.

Підтримали: Karyna Tsyhanok, Romanova Evgeniya

До цієї позиції в Versus Trade, я ніколи не працювала в сфері трейдингу і, чесно кажучи, мала багато забобонів с приводу цієї ніші. З перших же інтерв’ю, моя думка змінилася. Чітка структура, прозора комунікація, проактивність, розуміння подальшого зросту — все це було присутньо зі старту.

Наразі вже півроку я працюю на посаді PR Manager і можу впевнено сказати, що з моменту інтерв’ю моя співпраця з компанією ставала більш і більш кращою)

Менеджери — реальні професіонали в своїх сферах, внутрішня комунікація побудована на повазі, швидких рішеннях і свободі професійного зросту.

Якщо ви шукаєте high ownership середовище з можливістю напряму впливати на зміну трейдинг індустрії — вам стовідсотково сюди ))

Підтримали: Karyna Tsyhanok, Romanova Evgeniya

Усім привіт!

Вже більше року я є частиною цієї команди, і за цей час сформувалося дуже позитивне враження про компанію.

Найбільше хочеться відзначити професіоналізм колег. Працюючи поруч із сильними спеціалістами, сам постійно навчаєшся та розвиваєшся. Завжди є цікаві задачі, які дозволяють отримувати новий досвід і не стояти на місці.

Окремий плюс — інтернаціональна команда. Щоденне спілкування англійською допомагає підтримувати й покращувати рівень мови без додаткових зусиль.

Також приємно бачити, що компанія активно розвивається: команда постійно зростає, з’являються нові проєкти та можливості. Це створює відчуття стабільності та впевненості в майбутньому.

Дякую команді за чудову атмосферу та можливість бути частиною цього розвитку!

рекрутерка запізнилась на інтервʼю та підключилась без камери, сказавши, що має проблеми з ноутом. на інтервʼю в першу чергу у вас запитають, чи готові ви спілкуватися російською мовою з колегами, бо вся комунікація ведеться мовою ворога)))) нібито через те, що в компанії працюють люди зі Словаччини та Кіпру. я в шоці, від того, що почув таке на інтервʼю у 2026му році. не витрачайте свій час на звʼязок із цією мутною конторою!

Дмитро, вітаю! Дякую, що поділився своїм досвідом.

Шкода, що початок інтерв’ю залишив у тебе таке враження. Дякуємо, що звернув увагу на те, що рекрутерка приєдналася без камери. Незалежно від технічних обставин, ми погоджуємося, що це створює не найкращий кандидатський досвід. Ми обов’язково звернемо на це увагу та зробимо все можливе, щоб подібні ситуації не повторювалися.

Щодо питання про мову спілкування. У нас міжнародна та мультимовна команда, і серед колег є люди, які не володіють українською мовою. Саме тому ми відкрито уточнюємо у кандидатів, чи комфортно їм використовувати мову, якою відбувається робоча комунікація у командах. Ми вважаємо, що чесно говорити про це ще на етапі інтерв’ю — це правильно і прозоро.

Водночас хочемо зазначити, що ми не наймаємо резидентів РФ та РБ. Але російська мова використовується не лише людьми, які проживають у цих країнах, тому для частини наших міжнародних колег вона залишається однією з робочих мов.

Дякуємо за відгук. Він допомагає нам ставати кращими.

Перейти до дискусії