Veramed

Київ, Харків

6 січня 12:55

Dmytro Bashkatov, Senior Programmer I в Veramed

Я перейшов до компанії понад рік тому і я задоволений своїм вибором.
Тут класна команда, багато різних проєктів та приємна атмосфера. В компанії слідкують за комфортом співробітників — це і work-life balance політика, і можливість працювати за зручним графіком (наприклад 4 дні на тиждень).
Є все для розвитку та професійного росту — багато внутрішніх курсів та матеріалів, чіткі вимоги для кожної позиції та рівня, а також допомога line manager’a та ментора. За потреби платні навчальні курси компанія компенсує. Всі в команді раді будуть допомогти за потреби.
Компанія з кожним роком росте і не тільки в Україні. Дуже радив би Veramed тим хто без досвіду в індустрії та думає про GTP. Багато випускників успішно працює у компанії. Викладається програма співробітниками з реальним проєктним досвідом плюс у кожного студента буде ментор який буде допомогти з завданнями.
Тим хто вже має досвід я теж дуже радив би Veramed. Компанія запропонує вам комфортні умови та всю допомогу для розвитку кар’єри. Для кожної наступної посади є чіткі вимоги з досягненням яких вам допоможуть. Кожен рік є annual review на якому ви чітко можете отримати фідбек, побачити де треба розвиватися та поставити цілі на наступний рік. За результатами якого кожен рік переглядається ЗП. На ньому не буде тестів чи екзаменів — оцінюються тільки результати роботи. Співбесіди не зайняли багато часу, весь процес був досить приємними та не стресовим.
Радий бути частиною команди та сміливо рекомендую Veramed!

Дмитре, ваші слова надихають нашу компанію подальшому розвитку. Також хочу додати, що ваш внесок у нашу спільну справу неймовірно цінний та важливий! Дякуємо за теплі слова і високу оцінку!