Veramed

Київ, Харків

29 листопада 18:15

Elmira Ahaieva

Я приєдналась до Veramed майже 4 роки тому, почавши з GTP (Graduate Training Program), де я мала змогу отримати, необхідні для подальшої роботи, знання, паралельно отримуючи компенсацію. Це моя перша компанія в даній сфері, яка дала і продовжує давати мені можливості для карʼєрного розвитку. Я маю змогу працювати з різними командами в різних типах клінічних досліджень, що дає можливість опанувати професію з багатьох ракурсів. Хочу також відзначити колектив, де кожен завжди щиро готовий допомогти та відповісти на будь-які питання, і працювати в якому дійсно в задоволення. Не менш важливим є політика компанії щодо work-life balance, нікого не заохочують працювати понаднормово і овертайми не вітаються. Компанія надає достатню кількість щорічної відпустки, також є страховка і лікарняні, що є дуже важливим у наш час.
Також у Veramed не менш насиченим є соціальне життя. Компанія проводить безліч івентів і активностей, як в онлайн так і в офлайн форматі, що дає змогу всім бажаючим бути присутнім на таких заходах.
Тому однозначно рекомендую Veramed для працевлаштування!