Veramed

Київ, Харків

Я перейшов до компанії понад рік тому і я задоволений своїм вибором.
Тут класна команда, багато різних проєктів та приємна атмосфера. В компанії слідкують за комфортом співробітників — це і work-life balance політика, і можливість працювати за зручним графіком (наприклад 4 дні на тиждень).
Є все для розвитку та професійного росту — багато внутрішніх курсів та матеріалів, чіткі вимоги для кожної позиції та рівня, а також допомога line manager’a та ментора. За потреби платні навчальні курси компанія компенсує. Всі в команді раді будуть допомогти за потреби.
Компанія з кожним роком росте і не тільки в Україні. Дуже радив би Veramed тим хто без досвіду в індустрії та думає про GTP. Багато випускників успішно працює у компанії. Викладається програма співробітниками з реальним проєктним досвідом плюс у кожного студента буде ментор який буде допомогти з завданнями.
Тим хто вже має досвід я теж дуже радив би Veramed. Компанія запропонує вам комфортні умови та всю допомогу для розвитку кар’єри. Для кожної наступної посади є чіткі вимоги з досягненням яких вам допоможуть. Кожен рік є annual review на якому ви чітко можете отримати фідбек, побачити де треба розвиватися та поставити цілі на наступний рік. За результатами якого кожен рік переглядається ЗП. На ньому не буде тестів чи екзаменів — оцінюються тільки результати роботи. Співбесіди не зайняли багато часу, весь процес був досить приємними та не стресовим.
Радий бути частиною команди та сміливо рекомендую Veramed!

Підтримали: Olha YasenokArtem Andriichenko

Я приєдналась до Veramed майже 4 роки тому, почавши з GTP (Graduate Training Program), де я мала змогу отримати, необхідні для подальшої роботи, знання, паралельно отримуючи компенсацію. Це моя перша компанія в даній сфері, яка дала і продовжує давати мені можливості для карʼєрного розвитку. Я маю змогу працювати з різними командами в різних типах клінічних досліджень, що дає можливість опанувати професію з багатьох ракурсів. Хочу також відзначити колектив, де кожен завжди щиро готовий допомогти та відповісти на будь-які питання, і працювати в якому дійсно в задоволення. Не менш важливим є політика компанії щодо work-life balance, нікого не заохочують працювати понаднормово і овертайми не вітаються. Компанія надає достатню кількість щорічної відпустки, також є страховка і лікарняні, що є дуже важливим у наш час.
Також у Veramed не менш насиченим є соціальне життя. Компанія проводить безліч івентів і активностей, як в онлайн так і в офлайн форматі, що дає змогу всім бажаючим бути присутнім на таких заходах.
Тому однозначно рекомендую Veramed для працевлаштування!

Підтримали: Olha YasenokArtem Andriichenko

Працюю в компанії Veramed на позиції Senior Statistician I вже 7 місяців, і я дуже задоволена своїм поточним місцем роботи. По-перше хочу зазначити, що тут працюють неймовірні люди — команда, яка завжди готова допомогти, підказати, підтримати, допомогти у вирішенні як робочих, так і організаційних питань; у колективі панує дуже приємна робоча атмосфера. По-друге, я дуже задоволена самою роботою — працюю на цікавому проекті, де маю можливість реалізувати свої навички і вміння здобуті у минулому, а також навчитися новому. На проточному проекті багато програмую, що для мене є значною перевагою. Також хочу зазначити, що ще у процесі хайрингу зі мною відкрито комунікували щодо посади та суті роботи, яку я буду виконувати та перепитували, чи це відповідає моїм очікуванням, що мене приємно здивувало. По-третє, в компанії заохочується work-life balance та відкрита комунікація, що особисто для мене є величезним плюсом. Також компанією надається достатня кількість оплачуваної відпустки та соц. пакет. По-четверте, компанія проводить різноманітні активності такі як, майстер-класи, забіги, екскурсії, квізи, до яких завжди є можливість долучитися і краще соціалізуватися у колективі (що є дуже важливим у пост-ковідні часи). Підсумовуючи, я щиро рекомендую Veramed як людино орієнтованого роботодавця!

Підтримали: Olha YasenokArtem Andriichenko

Працюю в компанії практично 6 місяців, на посаді Administration and Events Assistant, і на основі свого попереднього професійного досвіду, можу сміливо рекомендувати Veramed як одного з найкращих з роботодавців. У цій компанії однозначно не декларативними є гнучкий графік роботи, можливості для кар’єрного зростання, відсутність мікроменеджменту, заохочення до ініціативності, щира підтримка колег та work/life balance. Компанія приділяє велику увагу різноманітним соціальним івентам і активностям (спортивні, екологічні, благодійні, культурні і т.д.), причому як в офлайн, так і в онлайн форматах. Цікавий факт про компанію: у свій перший робочий тиждень я мала можливість напряму поспілкуватися з CEO компанії з UK, розповісти про свій попередній досвід і мої професійні очікування, а це багато говорить про людиноцентричний підхід, який по суті є доволі унікальним для компаній, які мають 350+ працівників. Тому однозначно рекомендую!

Підтримали: Artem Andriichenko