Vector Software

Київ, Львів, Варшава (Польща), Малага (Іспанія), Осло (Норвегія)

Вітаю всіх! Я ще на випробувальному терміні і все ж хочу лишити свій відгук. За всі 15+ рокуів досвіду в IT, бачила і знаю багато аутсор, аутсафф компаній та працювала в продукті, чітко розумію внутрішні процеси, та особливо глибоко рекрутинг процес, тому мої очікування від компанії перед тим як приєднатись були дуже високі.

Що можу сказати за 2 місяці у Vector Software? Це найліпша ІТ аутсорс компанія, в якій я працювала. Очікування та враження «до і після» не змінились. Професійні інтерв’ю з рекрутером, менеджерами, чіткі фідбеки, швидкий рекрутинг процес, високі стандарти компанії збігались з моїми, емпатія, людяність і ось я тут :-).

У Vector Software є чіткий план на випробувальний, handbook в перший день та повне розуміння, що буде з тобою відбуватись надалі, плавний вхід та підтримка колег. Процеси прості, мінімум бюрократії, відкрите керівництво, цікаві і складні проекти, цінності і місія не з інтернету і стін, а з чіткого розуміння які ми, ще досі сімейність і cozy atmosphere...

Далі буде! :-)

Підтримали: Sofiia RomakhValeriia Bespalaya

Марія, дякуємо тобі за такий щирий та відвертий відгук! Дуже приємно чути, коли наші колеги відчувають себе у дружній та сімейній атмосфері у Векторі.
Дякуємо тобі, що ти є частиною Vector Software команди та активно підсилюєш її!

Всім howdy! Це моя перша IT компанія. В період, коли більше ніж 10 компаній відмовили мені в прийнятті на роботу, як новій людині в БА-сфері, люди з Вектору повірили в мене, взяли на роботу і навчили необхідному рівню знань та експертизи за досить короткий термін. Свого першого проєкту і цього експіріенсу я, звісно, ніколи не забуду.

Зараз я в компанії вже 5 місяць. Можу відмітити:
1. Всі мої питання швидко вирішуються HR-відділом
2. До мене дуже тепле відношення. Це дуже відчувається, навіть на рівні «онлайн-колег»
3. Є безкоштовне навчання від нашого Lead business analyst, після якого я окрім знань, отримаю ще й сертифікат
4. Мене радує наше страхування: 100% всіх твоїх питань зі здоров’я покриваються (виклики, лікарі, ліки і т.д.) + є 3000 грн від зубної болі на рік.
5. Можна працювати повністю онлайн (що немало важливо в сьогоднішніх умовах). В офісі (а він з дуже гарним видом на Київ) завжди мене раді мене бачити.

Дякую за увагу
Рекомендую
Продовжую працювати тут👍

Володя, дякую за такий теплий і щирий відгук!
Раді, що ти став частиною нашої Vectoree тусовки і реально підсилюєш її!
Keep going!

Ви коли-небудь відчували себе на своєму місці? У мене з Vector вийшло саме так.
Можливо і у вас вийде, дуже раджу спробувати.
Чудова співбесіда з рекрутерами. Легка, доброзичлива розмова з PM та замовником і ось я вже на проекті декілька місяців. А він виявився чудовим: велика кількість різнопланової роботи, не засиджуєшся на одному тривалий час. Відповідальності стільки, скільки ти готовий на себе взяти. Адекватний замовник. Відрядження.
Хороша та відкрита атмосфера, як і в команді так і за її межами, допомагає вирішувати будь-які справи дуже швидко. Це допомагає легко знайти компроміс навіть в спірних питаннях по організації, обладнанню, ФОП і т.д. Компанія завжди йшла на зустріч, щоб було зручно тобі.
Чудова команда HR подбає про твій відчинок — яскраві та фантастичні корпоративи, добротна медична страховка з покриттям зубного лікаря ну і абонемент в спортзал в тебе теж буде).
Постійні активності, де пригощають різними смаколиками або незвичайними подарунками.
Тут вам справді захочеться ходити в офіс, щоб більше проводити час з людьми, які вас оточують) Це все створює таку добру і хорошу атмосферу, що тобі хочеться працювати і створювати цікаві та інколи фантастичні штуки) Відчувати себе на своєму місці)

Юра, класно, що ти став Vectoree, бо тепер у Київскькому офісі окрім круто зроблених проектів, тепер у нас завжди жарти, стендапи та чудовий настрій!
І дякуємо за щирий відгук!

Дивно що ще нема коментарів, напишу тоді перший) Працював в компанії рік і відразу можу навести купу плюсів для девелопера:
— співбесіди проводяться на вищому рівні починаючи з рекрутерів і закінчуючи офером(чи негативним результатом — пояснять чому)
— проекти добре організовані. Тобто професійний ріст гарантований
— якщо є проблеми з таскою і не вдається нагуглити нічого, то можна спокійно підійти до будь-якої іншої тімки і тобі допоможуть
— зі всіма людьми там будуть гарні відносини і CEO компанії знає кожного особисто по іменам(Я так не вмію)

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.

Оцінка компанії: 91/100

Проголосувало 30 співробітників