30 березня 16:03
Я вже досить давно працюю в компанії VEC-UA і я хотіла б поділитися своїм досвідом.
Працюючи тут я постійно бачила як стрімко та якісно зростає компанія: нові проекти, нові та ще більш комфортніші офіси та умови праці, нові можливості для розвитку працівників, і багато іншого.
Це місце чудове для роботи та розвитку у сфері BIM: цікаві проекти, досвід комунікації з колегами з Америки та Бразилії, можливості для навчання, такі як зовнішні курси, різноманітні внутрішні навчальні ініціативи, щоби краще розуміти специфіку сфери, тощо. Також компанія надає різноманітні бенефіти, які сприяють відновленню та особистому росту: компенсація спортивних зайнять, курси англійської мови, медичне страхування, багато різноманітних подарунків, івентів та багато іншого — це дуже приємні бонуси, щоб розбавити свою робочу рутину.
Варто також зазначити, що доєднуючись до компанії ви будете працювати з чудовими людьми — команда є дуже дружелюбною, люди завжди відкриті до допомоги як і з робочими питаннями так і з особистими — hr команда дуже приємна, професійна та завжди готова допомогти.
Моя думка — якщо ви хочете працювати з цікавими американськими проектами, в привітній команді, розвиватись та втілювати нові та неймовірні ідеї — ця компанія ідеальний варіант.