VEC-UA

Харків, Львів, Дніпро

Типова бім фірма, шаблон за шаблоном.
Для того щоб навчитись Ревіту норм, але щоб пройти далі прийдеться карабкатись по корпоративній драбині, на мою думку занадто бюрократизованій.
Хто буде заходити, на цю фірму, як БІмщик, то знайте: коли проходиш пробне, то вони ще 2 тижні тебе оцінюють, Hr нічого тобі про це не скаже, на початку. Цей момент найкрихкіший, як по мені.
По самому процесу роботи, доволі типово, як і у всій сфері.

Дякуємо за відгук, Владе. Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку — він допомагає вдосконалювати наші процеси.
Хочемо уточнити, що Ви проходили в компанії короткострокове стажування в грудні 2023 року.
Програма такого стажування передбачає навчальні завдання, командну роботу та індивідуальний менторинг. За підсумками стажування Ви отримали детальний фідбек від ментора, який включав як позитивні сторони, так і зони для розвитку. Щодо періоду оцінювання після тестового — він дійсно є частиною стандартної процедури для всіх кандидатів і спрямований на чесну та всебічну оцінку рівня знань, про що рекрутер попереджає у процесі спілкування.
Ми сподіваємось, що досвід стажування у компанії був корисним для вашого професійного зростання!
Бажаємо Вам успіхів у подальшому розвитку в сфері BIM.

Перейти до дискусії

Це відгук про те, що не завжди варто завчасно оцінювати , а інколи варто і ризикнути!) не пожалів ні хвилини!) Якщо хтось орієнтується при працевлаштуванні старою негативною інформацією від знайомих — змушений вас розчарувати, чи привітати!) на даному етапі все в компанії круто!) так, ви і зараз можете зустріти відгуки, що комусь щось не подобається на співбесіда, чи тестовому, чи після оформлення . Але хейтери є всюди і як би ти не старався все робити правильно — завжди комусь щось не підійде( я сам, коли подавав заявку — збирав інформацію по знайомих, оскільки вже у сфері BIM/VDC працюю багато років. І по відгуках, що я зібрав — компанія не подавала надій на комфортну атмосферу. Ще й переважним моїм досвідом являлась архітектура, а тут — електрика. Особисто я не боюсь викликів і тому вирішив ризикнути. І не пожалів. Я розумів, що треба буде почати від початку, щоб зрозуміти як працює компанія і її цінності. Як не як це я до них влаштовуюсь і маю стати їхньою частиною, а не вони підлаштовуватись під мене))) Українська компанія у процесі стрімкого розвитку, постійно орієнтуючись на розвиток команди! Вже досягла неабиякого внутрішнього розвитку. Сама команда — підбір досвідчених спеціалістів, які завжди готові прийти на допомогу та ставитись з розумінням!) Комусь не подобається методика відбору? Чому вони такі — бо не беруть всіх підряд. Звучить, можливо і жорстко, але якщо ти хочеш створити щось якісне — ти не можеш це робити з ким-небудь. Компанія працює на Американський ринок, де працювали у BIM/VDC раніше, ніж наші інженери пересіли на автокад. Про конкуренцію я навіть не згадую. Це реалії бізнесу. І якщо компанія працює над проєктами світових гігантів — чому наші інженери дивуються, що є вимоги при працевлаштуванні??? Вимоги до англійської? Головний офіс в Америці, проекти — закордоном... так, тому і вимоги. Та й зараз знати англійську, хоча б базово — це вже рахується нормою. Можливо хтось вважає себе занадто хорошим і недооціненим спеціалістом — можливо так і є. Можливо ви занадто хороші і це не було відмічено під час всіх інтервʼю та тестових завдань. Таку ймовірність теж ніхто не відміняє. Були якісь факапи — всі ми люди і техніка теж не завжди працює ідеально, особливо перед видачею) інженери розуміють!) не помиляється той, хто нічого не робить!) Це компанія для тих, хто хоче рости і розвиватись! Якщо ви думаєте робити по шаблонах щось і ще встигати робити халтури вдома — не підходить. Такі можете знайти на ринку праці. Якщо хочете чогось навчитись і досягти — тоді ласкаво просимо. Якщо ви маєте досвід і хочете його розвинути з поєднанням іноземного досвіду — вам сюди. Якщо ви вмієте працювати в команді — вам сюди. Якщо у вас мало досвіду, чи ще навіть вчитесь в університеті, але прагнете розвиватись і готові вчитись — вам сюди. Все залежить тільки від вас. Тож, сам спробував, оцінив і вас запрошую!)