Працюю у VCHASNO GROUP майже рік, і якщо чесно — я радий, що потрапив сюди.
У компанії загалом дуже круте відношення до людей, класні умови та бенефіти. Але найбільше тішить команда — це сім’я професіоналів, які живуть своєю справою.
Проходив співбесіду у Vchasno Group на вакансію Front-end developer.
Дуже сподобалося спілкування з HR-менеджером Юлією. Вона детально розповіла про компанію та відповіла на всі запитання, пояснила все професійно та з повагою.
Технічна співбесіда була ґрунтовною зі швидким фідбеком: завдання дозволили проявити себе, а також відчути професійний підхід спеціалістів до оцінки кандидатів.
Процес був добре організований і залишив позитивне враження.
Проходив співбесіду на вакансію Front-end developer.
Приємне спілкування з рекрутером, прийнятні умови (трохи відрізняються від звичайних але норм),
Потім технічна співбесіда з 2 спеціалістами (1 просто мовчав і не приймав участі), я трохи затупив під час livecoding і рішив задачу тільки з підказками.
Після кількох днів очікування прийшла суха відмова, попросив надати feedback.
Через тиждень очікувань відповіді не було і я запросив feedback повторно, паралельно запитавши свого інтерв’юєра в LinkedIn.
Відповіді я так і не отримав.
спілкування з рекрутером сподобалось,
Спілкування з тех.спеціалістом — жахливе.
Це був продукт (ЕДО) — можливо в інших трохи краще відносяться до кандидатів.
Артеме, вітаю,
вже сконтактувала з Вами в особистих повідомленнях для вирішення даного питання.
Але хочу ще раз подякувати за Ваш фідбек. Для нас це справді дуже цінно, адже завдяки таким коментарям ми можемо постійно вдосконалювати наші процеси рекрутингу.
Ми проаналізуємо, як оптимізувати час надання зворотного зв’язку і зробити його ще швидшим.
Дякую за розуміння та бажаю успіхів!