1 листопада 17:42

Valerii Vynokurov

При ознайомленні з даною компанією я спілкувався з рекрутером — Olena Kruk (www.linkedin.com/in/elena-kruk-varteq), яка запропонував мені вакансію .NET Developer для розробки програмного забезпечення для управління друком. У пропозиції згадувалися відомі користувачі, такі як Canon, HP та Xerox.

Однак після вивчення доступних вакансій на різних платформах, включаючи DOU та Djinni, я не знайшов згадки про цю позицію. На офіційному сайті компанії була доступна лише вакансія PHP розробника.

Після нашої останньої розмови рекрутер не вийшов на зв’язок і не надав жодної додаткової інформації, не відповівши на мої повідомлення. На основі цього досвіду настійно рекомендую іншим розробникам бути обережними при взаємодії з цією компанією, а також триматися від неї далі.

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук. Ваше запитання надійшло близько 12-ї ночі, і оскільки ми відповідаємо в межах робочого часу, реакція могла відбутися протягом наступного дня. Однак ми поважаємо ваше рішення припинити комунікацію та внесення нас до блеклісту, тому більше не турбуватимемо вас.

Бажаємо вам успіхів у подальшій професійній діяльності та в пошуку компанії, що найкраще відповідатиме вашим очікуванням.

З повагою,
Олена