У мене match із Vantage стався з першого інтерв’ю. Дуже сподобався сам продукт: ідея, дизайн, аудиторія, для якої він створений — саме для такого мені й хотілося писати.
Так, майже рік тому, я релокейтнулась з Одеси до Львова і приєдналась до найкрутішої та найвайбовішої команди ever! 💜
Ще до переїзду кілька разів приїжджала в офіс — познайомитися з усіма, відчути атмосферу. Мене щиро прийняли, підтримали й допомогли адаптуватися в новому місті. Вже тоді було видно: тут справді дбають про людей.
За цей майже рік у нас побільшало клієнтів, приєдналися нові тіммейти, ми переїхали в новий, ще крутіший офіс. Дуже тішить бачити, як швидко росте продукт і команда, а ще більше — бути частиною всього цього.
Найбільше у Vantage мені подобається постійне відчуття новизни. Тут усе відбувається дуже динамічно, і кожен день не схожий на попередній. Це драйвить, тримає в тонусі, вмикає фокус на максимум.
Класний досвід, який щиро раджу кожному!
Я працюю в Vantage понад рік на посаді мобільного розробника.
У нас неймовірні люди, з якими приємно працювати, і навіть у вільний від роботи час мені з радістю хочеться залишатися з командою — грати в настільні ігри, прогулятись чи просто весело проводити час.
Проект, над яким ми працюємо, надзвичайно цікавий: реалізація нових функцій (багато з них я робив уперше) та свобода пропонувати власні ідеї точно не дадуть нудьгувати.
Я щиро радий бути частиною цієї команди!
Працювала дизайнером у компанії понад рік. Варто зауважити, що саме в той період команда почала активно зростати — всі професіонали, відповідальні, але водночас атмосфера легка та невимушена. Це одна з найкомфортніших компаній, з якими мені доводилось співпрацювати.
Ідеї тут завжди уважно вислухають, підтримають і врахують у роботі. Тут кожен має право голосу, незалежно від ролі — думка кожного члена команди реально має значення.
Робота в такому середовищі мотивує і дає відчуття безпосереднього впливу на продукт та його розвиток. 100% рекомедую.
Мій досвід роботи в Vantage неможливо вкласти в один коментар, але я постараюсь)
Працюю тут більше 4 років, і є одним з перших хайрів ін-хаус команди у Львові. З того часу ми виросли в чотири рази і вся наша компанія (окрім засновника) це українці. Хоча технічно ми американська компанія, ми дуже пишаємось тим що ростемо саме в Україні, і фактично є українським стартапом. І про це звісно ж знають всі наші юзери та клієнти, які нас дуже підтримують.
Робота у Вентедж це американські гірки емоцій та досвіду, бо тут один день по відчуттях як тиждень — ми експерементуємо, приймаємо рішення швидко, і так само динамічно їх деліверимо. Це однозначно сильна сторона нашої команди, бо ми ніколи не кажемо що щось неможливо, ми просто знаходимо шляхи як це реалізувати максимально оптимально. Це дає можливість кожному розвиватись як спеціаліст в нереальному темпі, бо ти просто «береш і робиш». Ми дуже цінуємо людей які здатні самі менеджити свій час та роботу, тому оточили себе саме такими працівниками — ініціативними, креативними і самозарадними. Тут всі мають голос, мають можливість пропонувати і втілювати свої ідеї. Дев команда має багато впливу на формування роудмапи продукту та загалом функціонал. Наші клієнти — це живі, активні бізнеси, ми часто з ними бачимось на дзвінках, їздимо до них в гості у відрядження, знімаємо кейс-стаді — така близькість з юзерами дає нам змогу розуміти їхні бізнес процеси зсередини і блискавично реагувати на їхні запити.
Окремої згадки заслуговує засновник та СЕО компанії. Ден великий фанат України та всього українського, і саме тому переїхав сюди кілька років тому і обирає розвивати бізнес саме тут. Ми створили українську компанію, зареєструвались в Дія сіті, разом волонтеримо і донатимо. Ден дбає за ментальний стан своїх працівників, є дуже турботливим та чуйним босом і взагалі створює атмосферу вічного свята 😁
Великим плюсом є також те, що в нас можна пробувати себе в різних ролях і динамічно будувати свій карʼєрний шлях. Ми звертаємо уваги на сильні сторони наших колег та пропонуємо розвиватись в тому напрямку, який їм буде найдоцільніший та найцікавіший, наприклад якщо це світч в іншу професію.
Я працюю у Vantage вже близько 3 років, починаючи з команди в
Працюю в компанії місяць часу як QA Engineer. Панує надзвичайно приємна і дружня атмосфера. Легкий і пропрацьований онбординг-флов, self-development орієнтація завжди в пріоритеті. Зручний офіс в центрі Львова з виглядом на Палац Потоцьких. Хороше налаштування процесів та менеджмент високого рівня. Тут цінують час і заохочують ініціативу. Ідельне місце для перевтілення ідей в можливості та переваги. Однозначно, лайк 👍