VanOnGo

22 лютого 2024 15:11

Alla Mazurenko, UX/UI Designer

Проходила співбесіду з рекрутером Анастасією десь чотири місяці тому. Трохи запізнілий відгук, але все ж. Мені все сподобалось, я зробила тестове і мені пообіцяли домовитись про тех інтервʼю, якого я так і не дочекалась( Все годували завтрами, бо працівники то на конференціях, то не можуть зібратись разом в один час. Такий собі рекрутер процес. Коли отак пропадають після тестового, мені здається, що компанії просто шукають хто їм зробить роботу за дарма. А тестове, на хвилиночку, задизайнити форму для створення нового ордеру для їх продукту. Але дякую вам урок, більше я на таке не поведусь.

Підтримали:  Даша Науменко

Алла, ми дуже вдячні за ваш відгук. Ми щиро вибачаємося за будь-які непорозуміння чи незручності, які ви можливо відчули під час нашого рекрутингового процесу. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми завжди прагнемо до постійного вдосконалення наших процесів.

Нажаль, є деякі речі, які від нас не залежать. Ми відправляємо всім кандидатам фідбеки та опитувальники про якість рекрутингового процесу, але як нещодавно виявилось, деякі листи так і залишаються в чернетках рекрутингової системи з невідомих технічних причин (хоча позначені як відправлені). Наразі ми робимо все можливе що б розібратись в системі та полагодити це.

Щодо тестового завдання, ми розуміємо і були готові, що кандидати можуть сприймати його саме так, але ми дійсно мали на меті використовувати його лише для більш точної оцінки навичок кандидатів.

Ще раз дякуємо, ваш відгук, він допоможе нам зрозуміти, як можемо поліпшити цей процес, і ми вдячні за ваше розуміння!