Uvik Software

Львів, Івано-Франківськ, Чернівці

Проходив співбесіду в цю компанію.

По-перше, кожен представник компанії, з ким я спілкувався, були професійні, людяні та відверті — без булшіту і з повагою до моїх побажань. Що на мою думку рідко зустрічається у корпоративному світі. Також усі етапи пройшли оперативно і не були затягнуті у часі.

Співбесіду не пройшов на технічному етапі, але ВПЕРШЕ за усі роки роботи та співбесід мені дали дійсно корисний фідбек. У відмові був список тем, по яким я просідав на тех інтерв’ю та навіть лінки на деякі статті.

Раджу подаватись на вакансії UVIK, як мінімум для того, аби вам відкрито та чесно дали фідбек по вашим слабким сторонам (які доведеться підтягувати в незалежності від того, в яку компанію вас візьмуть).

Самій компанії бажаю успіху та сподіваюсь, що такі людяні практики залишатимуться та поширюватимуться на усю сферу ІТ.

Привіт
Залишу відгук про компанію UVIK, в якій працюю вже досить довгий час, можу рекомендувати її як компанію.
В компанії хороший колектив, видають нову техніку (мак, монітор, інше), віддалена робота для мене є одним з вирішальних факторів вибору компанії і тут вона гарно налагоджена, цікаві проекти, швидко вирішуються проблеми зі сторони керівництва (в моєму випадку різні довідки про практику для університету та інше).

Привіт
Хочу написати відгук про компанію UVIK.
Працюю вже понад 3.5 роки, я можу можу впевнено рекомендувати цю компанію як надійного та прогресивного роботодавця.

Основні переваги
— Постійне навчання та оновлення знань (роадмапа розвитку для розробника)
— Можливість працювати над різноманітними цікавими проєктами( навіть якщо не подобається проєкт то його можуть змінити).
— Повністю віддалена робота з можливістю працювати з будь-якої локації
— Забезпечення всією необхідною технікою
Надання додаткового обладнання (монітори) за потреби
— Лояльне керівництво, в першу чергу якщо проблеми то йдуть на зустріч

За цей час компанія стала для мене другою сім’єю, де панує дружня атмосфера та взаємопідтримка.
Враження тільки позитивне . Рекомендую як надійного роботодавця для професіоналів у сфері інформаційних технологій)))

Підтримали: Roksolana DmytryshynDaiana Turetska

З 7 травня не отримав по вакансії відповіді — djinni.co/...​s/639371-devops-engineer

Доброго дня, Петро!

Щиро перепрошуємо за затримку у відповіді на Вашу заявку на посаду DevOps, яку Ви подали через платформу Djinni.

Наразі наша команда активно працює над закриттям пріоритетних вакансій, і дана вакансія має нижчу пріоритетність, що впливає на швидкість розгляду та відповіді заявок. Також хотіли б зазначити, що на момент спілкування Ви не відкрили контакти на Djinni, тому наш рекрутер не змогла ознайомитись з Вашим резюме та оцінити релевантність Вашого досвіду.

Будемо вдячні, якщо Ви відкриєте контакти, щоб ми змогли ретельно розглянути Вашу кандидатуру. Запевняємо Вас, що Ваша заявка є для нас важливою, і ми обов’язково розглянемо її та надамо зворотний зв’язок у разі релевантності.

З повагою,
Команда Uvik

Перейти до дискусії

Трохи про найм працівників.
Написала дівчина Віталіна у Телеграм. З малою кількістю інформації про проєкт.
Оскільки не я був ініціатором розмови і нічого про компанію не знав. Я задав деякий перечень запитань та запропонував зробити дзвінок.
Відповіді я не отримав на свої запитання, але отримав список запитання, чи я їм підходжу по деяким пунктам.
Я відповів на їх запитання і ця дівчина просто зникла, подивилася відповідь, і все.

На мою думку це не є гарно, коли ви шукаєте працівника то хочаб подивіться його резюме. Це ж ви мені перші пишете а не я вам. І просто відказати можно було.

Оновлення:
Через деякий час, мені відповіли. Все пояснили, і вибачились. Дякую за зворотній звʼязок

Подивитись всі коментарі (2)

Привіт!
Хочу залишити відгук про компанію, в якій працюю вже 10 місяців, за цей час у мене тільки позитивні враження від компанії:
— Керівництво круте і дуже лояльне, на першому місці для них це працівники.
— Проекти — цікаві з сучасним стеком технологій.
— Практично відстуня бюрократія, яку можна зустрітити в більшості компанії особливо великих.
— Дружній і хороший колектив, який складається з професіоналів своєї справи.
— Ринкова заробітня плата, кожних 6 міс відбувається перегляд рівня зп в сторону збільшення.
— Багато різних «плюшок»
Тому хто шукає класну компанію з цікавими проектами і класною тімою вам сюди.