23 червня 22:30
Працюю в UPSTARS майже 4 роки, і за цей час пройшла шлях від Atlassian Administrator до Internal Automation & Productivity Team Lead. Для мене це найкраще підтвердження того, що в компанії є реальні можливості для професійного розвитку, якщо ти готовий брати відповідальність, проявляти ініціативу та рухати зміни.
Найбільша цінність UPSTARS для мене, це люди. Тут дуже сильні команди, відкриті до співпраці, і майже завжди можна знайти підтримку чи конструктивний фідбек. Відчувається, що взаємоповага і бажання досягати результату важливіші за формальності.
Окремо хочу відзначити культуру довіри. Якщо у тебе є ідея, яка може зробити процеси кращими, її не просто вислухають, а дадуть можливість реалізувати. За ці роки мені вдалося брати участь у багатьох внутрішніх ініціативах, автоматизувати процеси, будувати нові рішення та бачити, як вони реально допомагають сотням людей у компанії. Саме це мотивує найбільше.
Ще одна сильна сторона, це постійний розвиток. Компанія росте дуже швидко, з’являються нові виклики, сучасні технології та амбітні задачі. Якщо хочеться не просто «закривати тікети», а створювати рішення, які мають вплив на бізнес, тут для цього є всі можливості.
Також ціную атмосферу та ставлення до людей. Гнучкість, комфортні умови роботи, підтримка навчання, готовність інвестувати у розвиток співробітників, це не просто красиві слова, а те, що відчувається у повсякденній роботі.
Звісно, компанія активно росте, а це означає, що процеси постійно змінюються та вдосконалюються. Але мені подобається, що тут не бояться змін і дійсно готові слухати співробітників, коли вони пропонують, як зробити щось краще.
За майже чотири роки я жодного разу не пошкодувала про свій вибір. Для мене UPSTARS залишається місцем, де можна не лише професійно зростати, а й працювати з людьми, які надихають і заряджають рухатися вперед.
Краща реклама — щирі слова від тих, хто всередині! 🤍
Лідо, твоя історія — це чудове підтвердження того, що ініціативність, відповідальність і бажання розвиватися відкривають нові можливості. Дякуємо, що ростеш разом з нами, втілюєш круті ініціативи та допомагаєш робити UPSTARS кращим щодня. Пишаємось мати таких тіммейтів✨