24 жовтня 2025 14:49

Denys Okhrimenko, Product Marketing в UPSTARS

Што ж, скоро вже буде 6 місяців, як працюю в компанії, думаю вже маю право залишити відгук.

Почнемо з самого початку.
За процес інтервʼю — 11 із 10. Швидко, прозоро, без води. Все організовано на високому рівні. Проходив співбесіди в різні компанії, поки що досвід з upstars — найкращий.

Умови праці — особливо не маю з чим порівняти, та мене повністю задовільняють. Я б сказав що в компанії сучасний, і доволі персоналізований підхід до співробітника.

Карʼєра (самореалізація) — бачиться мені є багато можливостей для росту і/або трансформації. За цей короткий період уже кілька колег змінювали позиції між департаментами або отримували підвищення.

Проєктів вистачить на всіх — на смак і аромат, як то кажуть.

Корпоративна культруа — ван лав, навіть моя дружина відчуває її (величезна увага приділяється дозвіллю з колегами, різним сумісним ініціативам та важливим подіям як в житті компанії так і в житті співробітника).

Є нюанси, але вони стосуються конкретно мене і моїх хотілок, та не будуть актуальними для більшості, тож залишу їх при собі.

В цілому, можу рекомендувати, як дуже і дуже кльового роботодавця. Якби хтось із друзів шукав роботу, то 100% я б намагався їх підтягнути в upstars.

Дякую за увагу.

Денисе, дякую, що поділився своїм досвідом.
Класно чути, що процес і культура резонують та надихають наших тіммейтів. Ми неймовірно цінуємо людей, які ростуть разом із командою і створюють цю атмосферу щирості та драйву.
Раді, що ти з нами в UPSTARS!

Підтримали: Mykyta Tseniev