7 травня 2025 11:21

Bohdan Babyak, Tech Lead

шановні, чому уникаємо питань «хто агресор?» і «чий крим?» ?

Богдане, дякую за запитання. Крим, звісно, український. Якщо подивитись на наші канали комунікацій, то можна побачити, що всі три роки повномасштабного вторгнення рф в Україну UPSTARS активно підтримує ЗСУ і має чітку позицію. Ми вже передали ~6 000 000 грн гривень у благодійні фонди, серед яких БФ Сергія Притули, БФ «Хартія», БФ «Повернись живим», БФ «Діти героїв» і продовжуємо це робити. У нас також існує ініціатива #upstars_together, в межах якої наша команда ініціювала та закрила точкових зборів на ~14 000 000 грн.
Ми постійно звітуємо про підтримку війська у соціальних мережах, на DOU та інших релевантних майданчиках.

Підтримали: Kyrylo Tatarynov, Oleksandra Banina

Окей, Анно. Ви не відповіли на питання «хто розпочав війну»? І також заодно попрошу прокоментувати засекреченість С-левелу, хто насправді є СЕО і чому ця інформація не є публічною? Дякую

Анна Верещак, ось дивлюся ваші канали комунікації: пост у Facebook від 7 квітня 2022 року з формулюванням «війна в Україні» — без зазначення, хто є агресором.

<hr>

Анна Верещак, ось цитата з коментаря на DOU від колишньої працівниці UPSTARS — вона суперечить вашим словам:

Спочатку повномасштабного вторгнення, ми, як свідомий український бізнес, регулярно приймаємо участь у зборах різних фондів та окремих бригад, проте не вважаємо за потрібне використовувати цю інформацію для PR компанії.

То вже майже два роки мовчать на запитання: «А як називається терористична країна, що почала повномасштабне вторгнення?» та «Чий Крим?»