5 травня 2025 22:56
непрозора компанія — керівництво і СЕО приховано
Ми дотримуємось законодавства України, тому наші юридичні дані доступні відповідним органам інспекцій та реєстрів. На нашому сайті та профілях UPSTARS на різних платформах, включаючи DOU, ми надаємо загальну інформацію про наші компетенції.
Анна Верещак, ви вважаєте потенційних кандидатів за ідіотів? Відгук був про «керівництво і СЕО приховано», а ви відповідаєте про юридичні дані. Ця маніпуляція називається «хибний висновок». Вам, як магістру з психології, це має бути відомо. Дуже низько з вашого боку так чинити.
Ба більше, юридична інформація вже відома, бо є свідоцтво на торговельну марку UPSTARS у власності ТОВ «СМАРТ. ТЕХНОЛОДЖІ». Це я вже розписував.
Запитання про справжнє керівництво й те, хто ж є CEO UPSTARS, досі залишаються актуальними в темі «UPSTARS, чий Крим?».
Анно, Ви не відповіли на моє питання :) То чи можете Ви сказати хто є СЕО компанії і чому ця інформація не є публічною?
Дякую, що знову підняли ці червоні прапорці вгору, бо мій коментар із запитанням про корупцію та CEO досі без відповіді. Відгук із запитанням про корупцію та CEO — також без відповіді.