5 травня 2025 18:21
Приєдналася до компанії трохи більше 4 місяців тому і готова ділитися враженнями.
Очікування і реальність: через попередній досвід я до красивих слів у вакансії була налаштована скептично, але все, що написано на сайті, в описі вакансій, у соцмережах — чиста правда. А заявлені компанією цінності живуть не на папері, а відчуваються щодня в роботі. Особливо мене вражає командність і те, наскільки люди з крос-команд продуктивно і дружньо працюють разом на спільний результат, без відчуття конкуренції.
Бенефіти: їх прям багато, відчуваю якісь доковідні флешбеки, бо думала, що такого вже ніде немає. Знову-таки: я мала попередній досвід, де рейз зарплат був заморожений, а більшість бенефітів скасована, тому зараз в приємному шоці.
Є фантастичні сніданки в офісі, і при цьому ніхто не форсить туди ходити. Я ремоут-людина, і дуже ціную, що в компанії саме ремоут, не офіс і не гібрид. При цьому класний офіс є, в офісі є сніданки щодня, і коли я вирішую раз на місяць прийти в офіс, щоб побачитися-пообійматися з колегами, я ці сніданки (і не тільки) дуже ціную.
А скільки мерча я встигла отримати за перші місяці — не буду перераховувати і псувати сюрприз тим, хто прочитає і приєднається)
Ну і нарешті про роботу: я відчуваю дивовивжне (для мене) поєднання мінімального стресу і при цьому максимального нового досвіду. Я встигла за перші місяці вже багато чого з робочих задач робити вперше в житті, але відчувала при цьому максимум підтримки від колег і не стресувала, бо атмосфера дійсно така, в якій хочеться рости і проявлятися.
Нарешті я знову в своєму житті відчуваю, що я люблю свою роботу.