30 квітня 2025 16:52

Ярослав Характерник, Golang Developer в DocHQ

У цієї компанії дуже багато червоних прапорців, на які варто звернути увагу кандидатам перед працевлаштуванням.

1. У компанії «UPSTARS» є LinkedIn-профіль www.linkedin.com/company/upstarstech/ (копія в web.archive.org), але відсутня можливість дізнатися, хто є CEO цієї компанії.
Відповідно, відсутня можливість перевірити CEO компанії «UPSTARS» на наявність судимостей, включення до бази корупціонерів, приналежність до інших компаній та наявність затримок зарплати в цих компаніях. Усе це важливо перевіряти, щоб уникнути проблем.

2. ТОВ «СМАРТ. ТЕХНОЛОДЖІ» була оформлена на «Фізична особа з таким ПІБ є в базі корупціонерів».

Компанія «UPSTARS» раніше називалась «F3Nix», досліджував юридичну інформацію та раніше розписував детальніше.

Має зв’язок з Kraken Leads.

3. У компанії є пост www.facebook.com/upstars.tech/posts/506897897660339 з формулювання «війна в Україні» без уточнення, хто є агресором, сприяє замовчуванню агресора — а це один із ключових елементів дезінформації.

4.Сфера iGaming стосується азартних ігор, казино та слотів.

Ярославе, дякую за стабільну цікавість до UPSTARS вже не перший рік. На частину ваших тез я і колеги вже відповідали раніше.

Наша B2B компанія розробляє програмне забезпечення для сфери iGaming, ми співпрацюємо виключно з міжнародними клієнтами. Як вже казали публічно, а ні UPSTARS, ні наші B2B клієнти не мають відношення до росії та не займаються діяльністю на ринку країни-агресора. На нашому сайті та профілях UPSTARS на різних платформах, включаючи DOU, ми надаємо загальну інформацію про наші компетенції. Це не є порушенням чи чимось нетиповим. Також, зазначу, що ми дотримуємось законодавства України, тому наші юридичні дані доступні відповідним органам інспекцій та реєстрів.

За ці роки повномаштабного вторгнення, ми задонатили ~6 000 000 грн у фонди: БФ Сергія Притули, БФ «Хартія», БФ «Повернись живим», БФ «Діти героїв». Завдяки внутрішній ініціативі #upstars_together тіммейти ініціювали та закрили збори на ~14 000 000 грн. Передали 85 ноутбуків військовим Національної гвардії України. Здали близько 20 літрів крові для захисників та пацієнтів Інституту Амосова і продовжуємо регулярно це робити.

У нас багато внутрішніх корпоративно-соціальних ініціатив: організували внутрішній курс із фандрейзингу, бігаємо благодійні марафони, волонтеримо (плетемо маскувальні сітки, садимо дерева, допомагали розбирати завали на Київщині, їздили до притулку тварин).

Як вже відповідали вам раніше, готові відповісти більш детально на запитання (ваші, як і будь-якого іншого кандидата) під час співбесіди та надати всю необхідну інформацію, пов’язану з компанією.

Підтримали: Viktoriia PiaskinaKyrylo Tatarynov

Анна Верещак, написали стільки тексту, але пропустили відповісти, хто CEO компанії «UPSTARS», й чому ця інформація прихована, хто справжні власники компанії «UPSTARS», та чому компанія ТОВ «СМАРТ. ТЕХНОЛОДЖІ» була оформлена на «Фізична особа з таким ПІБ є в базі корупціонерів».

Перед працевлаштуванням потенційним кандидатам варто порозпитувати про компанію у колишніх працівників «UPSTARS». Запитання вже є: про CEO та про оформлення компанії на корупціонерів.

Іронічно, враховуючи, що представники вашої компанії створили тему на DOU про червоні прапорці у кандидатів, а в компанії UPSTARS також повно червоних прапорців.

Анно, скажіть прямим текстом, будь ласка, хто є агресором? ну і бонусне питання: чий крим? дякую!