UPSTARS

Київ, Варшава (Польща)

Всім привіт!
Працюю на позиції People Partner і дуже задоволена своєю роботою. Мої колеги, менеджер, а також юніт, з яким я співпрацюю, заслуговують на окрему похвалу. Всі дуже відгукливі, завжди готові допомогти як із робочими питаннями, так і нарізати персик в офісі, підтримати у складній емоційній ситуації.
Cвоєчасні перегляди зп згідно ринку та навичкам)

Наші івенти — це окрема любов) Такої кількості емоцій від якісного спілкування я не отримую більше ні від чого! Всі колеги, з якими мені доводилося працювати, справжні професіонали своєї справи.
Від серця раджу UPSTARS

Усім привіт! Вперше пишу свій відгук про компанію, сподіваюсь це буде на користь усім сторонам.

Пройшов співбесіду на позицію Middle Account Manager, але пропрацював всього три дні, про що хочу написати тут у вигляді плюсів та мінусів:

— Рекрутинг процес був швидкий, легкий і зрозумілий. Надзвичайно вдячний Віроніці, вона зробили мій досвід рекрутингу одним з найкращих у моїй карʼєрі. Ніка створила професійну, але в той же час друєню атмосферу і допомагала мені на всьому шляху, навіть коли мене вже передали моєму піпл партнер. Але, як часто буває, рекрутинг відпрацював класно, а от на місці уже все не так радужно, про що я розпишу нижче.

1. Онбординг план не розписаний, вірніше, розписаний не повністю. Наприклад, є колонки з тим що треба вивчити, але вказівок хто навчить чи де почитати, немає. Сидиш і не розумієш що з тим робити. Думаю, це повʼязано з тим що у Ліда команди повно роботи і він банально не встигає все, але як вчитись — не ясно.
2. Я дуже акцентував увагу на тому, що я не працював саме в цій сфері, з цього боку, і мені конче необхідно зрозуміти як все працює, в чому суть, навіщо ми то все робимо і тд, але замість пояснити мені це, мене було послано зідзвонитись із дівчиною яка працює більш-меньш довго, аби вона зробила мені щось накшталт шедовінгу по задачам, які по онбординг плану мали б бути обговорені на 4 день онбордингу, а не в другий.
Не маючи уяви в чому взагалі суть роботи, ми просто весь день сиділи на дзвінку, де колега показувала мені монотонну роботу з табличками, а потім я сам мав це все повторити. В голосі колеги явно відчувалась агресія з приводу того що я сильно тупив, і мої коментарі щодо того, що я вперше це все бачу і мені треба хоч трохи часу аби вникнути, явно не додавали ентузіазму нікому. Якби я не просив перерву, то мабуть так би і сиділи 8 годин поки мозок не попливе.
3. На третій день поставили зідзвон з командою з незрозумілою аджендою і коли я доєднався, то виявилось що мені влаштували екзамен. Колеги (акаунт менеджери) вимкнули мікрофони і Лід почав мене екзаменувати. Це було пів години позору, бо я не очікував екзамен після ДВОХ днів абсолютно неповноцінного навчання, та й плюс той факт що колеги сиділи і слухали це все — не додало мені впевненості. Було враження що мене покликали аби всі глянули який я не далекий.
4. Після екзамену назначили міт, із назви якого, було ясно що буде мова про перфоманс із Лідом та піпл партнер. Я відразу зрозумів до чого все це, хоча дуже здивувався що мова про перфоманс, якого не було взагалі.
Тут хочу підкреслити, що доступи до усіх ресурсів в мене забрали за три години до мітингу і я просто сидів, і не знав що робити і думати. Я писав Ліду, питав у чому справа, але він благополучно ігнорував мої повідомлення, хоча в той самий час у інших чатах відповідав прекрасно. Це дуже не професійно і можна було ввічливо повідомити мені, що дійсно доступи забрали, але деталі обговоримо на зустрічі. Морозитись — явно не професійно.
5. На зідзвоні мені повідомили очевидну інформацію і сказали, що виплатят компенсацію за відпрацьовані дні (так воно і сталось). Мій відгук чи хоч якийсь коментар про те що я думаю чи може що я хочу сказати їм, мене не запитав ні Лід, ні піпл партнер, думаю їм просто було все одно.

Для справедливості скажу, що в мене було недостатньо знань в Spreadsheets/Excel, а це критичний поінт для компанії.
Я вже замовив собі курси сам по цьому, але то вже для майбутніх компаній.

Ні на співбесідах з рекрутером, ні з Лідом, не було вказано, що я маю знати формули та нюанси роботи в таблицях на стільки глибоко. Компанія не просить робити тестове завдання, що в свою чергу 100% могло би показати, що в мене недостатньо знань саме у цьому напрямку. Замість того аби перевірити мої знання до найму, ми просто витратили час один одного і все.
Я особисто повідомив на співбесіді з Лідом, що відсотки і цифри, то не є моя найкраща сторона, але я зможу вдосконалити це, на що Лід просто промовчав. Мені здається він відволікся на щось інше коли ми мали співбесіду.

п.с.: друзі та колеги, дуже ретельно обговорюйте УСІ деталі співпраці з майбутньою компанією, прямо УСІ нюанси, на скільки це можливо, аби у вас не було таких ситуацій.
Upstars, дякую вам і за такий досвід теж. Сподіваюсь мій відгук буде сприйнятий не як негатив, а як інформація для покращення процесів, та вдосконалення найму. Успіхів вам і процвітання!

Привіт, Сергію.
Дякую за такий обʼємний та детальний відгук, який допоможе нам покращити процеси найму та онбордингу на цю позицію. Звісно, за три дні важко було познайомитись з усіма плюсами та процесами в компанії, але ми сподіваємось, що навіть такий невеликий досвід все одно стане тобі у нагоді, в будь-якому разі.
Ми поважаємо час та витрачені зусилля, ще раз дякую за такий розгорнутий зворотній звʼязок.

Хочу подякувати рекрутеру Насті за чудову співбесіду на позицію E-mail Marketing Manager. Дуже вихована та відкрита людина. На всі мої запитання вона відповідала впевнено, усе було легко. Другий етап був із ТЛ команди Оленою, також було все чудово. Плюсі компанії: Приємні люди, чудові умови та компанія дуже швидко набирає обертів. Мінуси: мені пообіцяли фідбек 21-22 серпня. Зараз 27 серпня, а фідбек я так і не отримав. Вирішив зайти самостійно подивитись вакансію, а вона була вже закрита. Дуже було неприємно із цього приводу. Можливо про мене просто забули, бо в них було дуже багато кандидатів, але ctrl c і ctrl v фідбек могли б і прислати) А так дякую, бажаю вам розвитку)

Привіт, Олександре
Дякую за відгук та щиро перепрошуємо за затримку з відповіддю. Ми завжди даємо зворотний зв’язок нашим кандидатам, з якими вели діалоги, і намагаємося робити це вчасно. Затримувати фідбек без попередження — це не характерна історія для нас, то ж ми ще раз пройдемось з командою про процесам найму, щоб покращити всі етапи. Можу гарантувати, що про тебе не забули, проте фідбек затримався через сезон відпусток та подовжені вихідні, але звісно, ми мали б тут тебе попередити. Взяв це на контроль. Наскільки мені відомо, Анастасія вже вийшла із тобою на звʼязок. Вдячний за очікування!

Будьте готові до відмови через «оверквал».

Успішно пройшов першу співбесіду, рекрутер був вражений моїми навичками й знаннями. Запрошення на фінальну співбесіду з супервайзером отримав відразу. Другий етап теж пройшов чудово, відгук супервайзера: «Мені все сподобалось. Деякі відповіді прям топ!»

Отже, я був переконаний, що маю всі шанси на працевлаштування, завдяки 4-річному досвіду у цій сфері та високій продуктивності моєї команди.

Проте, я отримав відмову і причина наступна: «Ти класний спеціаліст, але все ж таки оверквал для нас, тому ми обрали іншого кандидата)».

Напевно злякалися, що вимагатиму підвищення зарплати відразу після вступу на роботу...

Підтримали: Kyrylo Atroshchenko

Привіт, Тарасе!
Дякуємо за відгук.

Так, ми з тобою, як і з усіма кандидатами, повністю відверті, тому прямо кажемо про причини відмови, не вигадуючи щось інше. Нашою відповіддю ми не мали на меті образити чи знецінити твій досвід. Ти класний спеціаліст, ми почули твої потреби після двох етапів інтерв’ю та зіставили з тим, що можемо дати. Саме зараз, на цьому етапі розвитку напрямку, в який ми шукали людину, потрібен спеціаліст з меншим досвідом.

Це не питання потенційного запиту збільшення зарплати. Перфоманс ревʼю у нас ідуть по чіткому плану, цей процес прозорий, регулярний для тіммейтів і зрозумілий одразу після найму.

Це виходить із того, що у нас є розуміння куди ми, як компанія, рухаємось, чітка стратегія розвитку і заздалегідь сплановані плани найму, тому нам важливо максимально наблизитись запиту і знайти людину, яка б повністю відповідала потребам департаменту. На нашу думку, це доволі чесно. Ми не хочемо, щоб людям у нас було затісно або немає куди розвиватись.

Ми залюбки і з радістю залишаємось на звʼязку з нашими кандидатами, щоб запропонувати те саме місце в компанії, де можна реалізувати свій потенціал на повну, коли воно зʼявиться.

Безмежно люблю UPSTARS і людей, які тут працюють. Завжди дуже радію, коли при завершенні випробувального терміну співробітники підтверджують, що цінності, які ми транслюємо, дійсно відчуваються на кожному кроці.
Вдячна за можливості зростання і вдячна за оточення, яке мотивує ставати краще. Лав!

Я в компанії четвертий місяць, нещодавно закрила випробувальний термін і дуже рада, що потрапила саме сюди. Це друга компанія в моєму житті в якій щиро хочеться довго пропрацювати. Чому?

• Тут дійсно дружня атмосфера без клішованих фраз по типу «ми всі сімʼя», але з повагою і турботою один про одного.
• Ворк-лайф баланс не тільки на словах. Так, бувають більш завантажені періоди, бувають менш. І це нормально. Не нормально коли перепрацювання це негласна норма, а не особиста ініціатива чи гостра необхідність. Тут такого немає.
• Професіоналізм. Дуже круто бачити новий підхід в даній сфері, це як ковток свіжого повітря. Багато крутих колег, постійний рух і розвиток.
• В доповнення до руху і розвитку — навчання. Тут є внутрішні курси і стадіки, на котрих вас навчать навіть якщо ви прийшли з іншої сфери.
• Чітко прописані цілі на наступний період і твої очікування.

Особисто в мене ще й крута команда в якій дуже приємно працювати. Всі інші команди теж завжди відкриті, і я впевнена теж круті, але оцінити всю повноту їх крутості, я нажаль поки не можу:)
І це все звичайно доповнюється офіційним працевлаштуванням, роботою з будь-якої точки світу, подарункам, тімбілдингами, бюджетами на зовнішнє навчання і ще цілим стігом плюшок.

Не дивлячись на мої побоювання, очікування повністю виправдались. Дякую People Unit-y, а саме Тані Бодрухіній, її слова про компанію виявились цілковитою правдою. Сподіваюсь мій шлях в компанії буде довгим і продуктивним.
Агресивно рекомендую розглядати компанію для працевлаштування.

Працюючи як графічний дизайнер у цій компанії, можу впевнено сказати, що це найкраще місце, де я коли-небудь працював. За свій досвід в інших компаніях ні одна не може зрівнятися з тим, що я знайшов тут.

Ця компанія — епіцентр сучасності. Вона не просто слідкує за трендами, вона їх створює. Тут кожен день — це невичерпне джерело натхнення та можливостей. Важливо, що тут дійсно цінують своїх співробітників, забезпечуючи зручний соціальний пакет.

Але що ще вражає найбільше, так це можливість розвитку та кар’єрного зростання. Тут не тільки підтримують ідеї та таланти, а й активно стимулюють їх. Кожен, хто працює у цій компанії, може відчути, що його розвиток — це пріоритет.

У цілому, для мене це не просто місце роботи, а справжній дім для моєї кар’єри. З усією відповідальністю стверджую: це одна з найкращих компаній в Україні.

Компанія неймовірних людей. Підтримка, взаємодопомога, позитив на кожному кроці. В цій компанії відчуваєш власну цінність та можливості для особистого та професійного зростання.

Працюю вже більше 2,5 років в компанії, тут є класна команда, суперові умови роботи, максимально структуровано та спланований процес роботи та зони відповідальності. Постійні круті бонуси та плюшки для співробітників просто не можу не відмітити)

Наближається мій третій рік в компанії. І я бачу тільки можливості для свого розвитку та своєї команди. Прозора комунікація на всіх рівнях створюють дуже комфортні умови співпраці.

Upstars — це про класнючий вайб, підтримку, командну роботу, про сміливість пробувати, про чесність ділитися, про професіоналізм та драйв, про ріст до зірок ) щаслива бути тут!

Нещодавно приєдналась до компанії і це саме те, що я для себе шукала. Починаючи від піклування про співробітників до налаштованих процесів :)

Крута атмосфера, чимало можливостей для розвитку, бенефіти, які роблять життя комфортнішим і приємнішим. Тут до думки кожного дійсно прислухаються, завжди надають чіткий фідбек і загалом роблять усе, аби підтримати у професійному зростанні)

Завжди отримуєш своєчасний та конструктивний фітбек від лідів та багато можливостей для розвитку, компанія з професіоналами які найкращі в своїй сфері

Працюю в компанії з 2021 року. Це був мій перший крок у сферу IT, і я дуже вдячний компанії за довіру та можливість розвиватися в цьому новому для мене напрямку. Компанія виділяється своїм вражаючим підходом до розвитку працівників. Я отримав значну підтримку в освоєнні нових знань, що дозволило мені активно застосовувати їх у своїх щоденних задачах. Відкритий і дружній колектив сприяє ефективному обміну ідеями та моєму професійному зростанню.
Я дуже радий бути частиною UPSTARS.

Чудова компанія, прекрасні люди, дуже багато можливостей для розвитку ✨

Приєднався до UPSTARS більше ніж півроку тому, і весь цей час зі всією своєю прискіпливістю можу сказати, що не можу навіть до дрібниць якихось причепитись. Все просто ідеально, відчуваєш, що компанія цінує та піклується про своїх співробітників. Надзвичайно позитивний досвід, який кожен день тільки покращується.

Нещодавно приєдналась до команди, але вже можу сказати, що компанія створює максимально комфортні умови для роботи та піклується про своїх працівників. Багато соціальних ініціатив, курсів для розвитку та майстер-класів. Щаслива бути одною із зірочок UPSTARS✨

Працюю в компанії вже третій рік, є можливість для зростання, гідний рівень зарплатні та чудові бенефіти.

Працюю в Upstars понад 2 роки і надзвичайно задоволений своїм досвідом. Компанія створює сприятливе середовище для професійного та особистісного зростання. Тут цінують баланс між роботою та особистим життям, мотивують досягати нових висот. Жодного разу не пошкодував, що обрав Upstars, тому щиро рекомендую цю компанію для майбутньої роботи!

Уже год работаю в этой компании, отлично выстроенны процессы, действительно дружелюбная и адекватная атмосфера, отличные бонусы. Все как должно быть в образцовой it-компании

Працюю аналітиком в компанії пів року. За цей час тільки позитивні враження з усіх сторін — крута керівниця і команда, цікаві задачі, постійна підтримка і мотивація, сильна команда HR, і що дуже важливо — є простір для росту в компанії

Працюю в компанії понад 2 роки і можу сказати що це дуже комфортне місце. Компанія піклується про своїх співробітників та надає безліч можливостей для професійного і особистого розвитку. Постійна підтримка, мотивація, цікаві задачі це все можна знайти в цій компанії.

Хотів би поділитися з вами своїм захопленням нашою компанією. Читаючи позитивні коментарі від колег, я вкотре переконався, що ми створюємо щось дійсно унікальне. Кожен з нас вносить свій вклад у досягнення спільної мети, і це неймовірно надихає!

Працюю в компанії пів року, за цей час тільки позитивні емоції. Компанія дає чудову можливість розвиватись, піклується про своїх працівників, підтримує Work-life balance. Однозначно рекомендую як місце майбутньої роботи.

Ох як же я кайфую в цій компанії. Підтримка, командна робота, цікаві виклики для професійного росту. Від штатного дизайнера до Хеда) тому що чують, дозволяють експерементувати, та мотивують. Раджу спробувати)

Чудова компанія, яка викликає ностальгію, тому що тут відношення до співробітників таке, як було нормою в IT індустрії 15 років тому: тут тобі і тімбілдінги, і допоміжні сервіси, які дійсно допомогають, і можливості розвитку, курси, приємні подарунки на свята, відкритість керівництва. Це все доповнює основу приємних вражень від роботи: гарні колегі, дружня атмосфера в команді, використання нових технологій, поставлений процес розробки.
Можу рекомендувати цю компанію як ваше наступне місце роботи.

Працюю вже більше року в компанії і це найкраще що зі мною траплялось. Неймовірна команда, крута компанія яка поважає своїх працівників, баланс між роботою та життям, бенефіти, навчання. Дуже багато можливостей для розвитку і самореалізації.

Працюю в UPSTARS майже рік і цей досвід точно можна назвати позитивним. Це сучасна амбітна компанія, яка піклується про своїх працівників та надає можливості для особистого та професійного розвитку. Хочу також відзначити свою команду, колеги завжди готові допомогти, що створює дружню атмосферу.

Рекомендую UPSTARS як чудове місце для роботи та розвитку кар’єри.

Працюю досить давно в компанії. Процеси дуже змінились в кращий бік і продовжують змінюватись. Кількість спеціалістів також росте постійно. Є круті можливості для розвитку у вигляді внутрішніх курсів компанії, а також окремого додаткового бюджету для навчання. Також компаня дбає про баланс між роботою і життям, для цього також є окремий додатковий бюджет на хоббі) користуюсь ним постійно для поповнення колекції настолок

Я працюю в UPSTARS менш ніж місяць, але вже відчула, що це особливе місце.
Мені дуже подобається гнучкість у роботі: можна працювати з дому чи з офісу, обираючи зручний для себе початок робочого дня. UPSTARS дбає про комфорт та здоров’я своїх співробітників, пропонуючи медичне страхування, 20 днів оплачуваної відпустки та інші бонуси. Тут цінують професійний розвиток, пропонуючи тренінги, менторські програми та чіткий кар’єрний план.
UPSTARS — це компанія, де можна реалізувати свій потенціал та злітати до нових висот! ✨

Upstars — це чітка структура компанії, амбітні цілі та зрозуміла стратегія. Рада працювати серед чудових колег професіоналів)

Працюю більше року. Всім задоволений, чудова компанія та люди, гарна атмосфера)
Можу рекомендувати компанію для роботи та професійного зростання

Працюю в компанії нещодавно, але можу вже сказати, що позитивні відгуки від знайомих підтвердились на практиці. Компанія максимально створює комфортні умови для співробітників і це не просто слова, а щоденна практика. Тому можу тільки радити співпрацю з UPSTARS🤩

Йде мій третій рік на позиції чіфа аналітики в UPSTARS. Ніколи не писала відгуки на DOU, бо гарного про попередні компанії сказати було складно. Але тут я можу бути відверта.

Аналітичний департамент це моя гордість, але я ніколи не змогла б його побудувати без підтримки компанії. Чіткі HR політики, наявність стратегії розвитку на найближчі 3 роки від CEO, досвідчені колегі на усіх ланках, підтримка піпл партнерів, і постійні виклики! Пишаюсь можливість зростати разом з UPSTARS

Дуже приємні враження після спілкування.
Подавався на позицію UX researcher, пройшов усі етапи, але на жаль вибрали іншого кандидата, надавши фідбек стосовно рішення. На кожному з етапів спілкування від Talent Acquisition Manager, до технічного інтерв’ю бачиш чіткість і конкретику, яке формує позитивне уявлення про компанію, рідко насправді таке зустрінеш.

Працюю у компанії майже 2 роки. Компанія піклується завжди про своїх співробітників, класний пакет плюшок. Надає можливість розвиватися і що важливо дає стабільність. І, звичайно ж, класна команда фахівців. Дуже рада працювати в UPSTARS :)

В UPSTARS майже рік і працювати тут — одне задоволення! Дружній колектив, відкрита комунікація, професійник розвиток та кар’єрне зростання. Дуже багато плюшок та активностей для працівників, відчувається що про тебе піклуються.

Супер Компанія.))

Працюю в команді вже 3й рік. За весь цей час встиг впевнитись в стабільності компанії, професіоналізмі технічної команди (як розробників так і QA). Компанія пропонує прекрасні умови розвитку і росту, а також купу бенефітів, ну і само собою — дуже комфортна робоча атмосфера.

В компанії вже більше 2 років, компанія піклується про комфортну роботу та розвиток кожного працівника, дуже класна команда. Раджу Upstars тим хто в пошуку роботи і себе.

Працюю в компанії майже 2 роки. Комфортні умови праці, класний колектив, є можливість розвиватися.

У цій компанії я отримала найкращу команду, про яку тільки можна було мріяти. Є відчуття, що про тебе піклуються, як про квітоньку — турбуються, підтримують і допомагають зростати. В такій атмосфері легко і комфортно працювати, рада, що в нас із UPSTARS стався такий метч.

Працюю в компанії вже 3 роки. UPSTARS дає можливість втілювати сміливі та креативні ідеї, а також піклується про твій розвиток та кар’єрне зростання. Тому за час роботи змогла вирости з позиції офіс менеджера до тім ліда команди HR проектів та івентів.
Я відчуваю підтримку і відкритість у команді, що допомагає нам досягати спільних цілей. В компанії панує позитивна атмосфера, що стимулює нашу творчість та сміливість у вирішенні завдань.

Нещодавно приєдналась до компанії, але впевнено можу сказати, що тут максимально комфортна атмосфера, чудова команда та купа бенефітів для працівників.

Більше року працю в компанії і можу її рекомендувати іншим. Це компанія яка піклується про вашу комфортну роботу, надає гідні умови праці і заохочує бенефітами)

Підтримали: Olena Butryk

В компанії вже більше 2 років і можу впевненно сказати що в UPSTARS завжди є можливість рости та займатись тим, що тобі цікаво. Також, тут дійсно відчувається що про тебе піклуються як про співробітника (це йде від усіх ланок — і від твого менеджера, і від HR, і від СЕО в тому числі). Тому якщо залишились сумніви чи подавати сюди своє резюме чи ні — однозначно спробуйте, я впевнений що ви не пожалкуєте ;)

Підтримали: Анна Матвиенко

Компанія підтримує та допомагає у розвитку soft та hard skills. Постійні study hour, майстер-класи для work-life balance

Працюю в компанії більше двох років. Тут справді розуміють важливість розвитку своїх співробітників. Крута, мотивована команда, відкритість в комунікації, класні бенефіти, широкі можливості для навчання, чудові People partners.

Підтримали: Olena ButrykOleksandra Baranetska

Нещодавно приєдналась до компанії, але вже можу сказати що в колективі всі позитивні та професійні. Дуже багато плюшок, можливостей для розвитку та турботи про співробітників. Раджу обрати Upstars, якщо ви в пошуку роботи!

Підтримали: Oleksandra Baranetska

Работаю в компании 3й год. Команда очень классных профессионалов, экспертиза которых просто на высшем уровне. Хорошо построены процессы и нет бюрократии, что очень важно для быстрой проверки гипотез и соответственно роста.
Очень нравится здесь динамика работы, лично для меня это очень важно.
Рекомендую)

Дуже амбітна компанія, яка із стартапу швидко зростає в системний бізнес. На хвилі цих змін отримуєшь безцінний досвід. Компанія цінує кожного співробітника і дає змогу постійно підвищувати рівень своїх професійних навиків.

Чудовий колектив, є можливість рости. Відкриті і приємні колеги. Завжди є можливість поділитися з своїм people partner своїми проблемами та будеш впевнений, що тебе почують та допоможуть. Також, чудовий пакет бенефітів.

Підтримали: Olena ButrykTatiana Bodrukhina

Тут не скучно, есть возможность для роста, круто быть частью этой команды!

Підтримали: Tatiana Bodrukhina

Із задоволенням поділюся своїм позитивним досвідом роботи з компанією. З того моменту, як я приєднався до команди, я був вражений професіоналізмом нашої команди. Компанія цінує інноваційний маркетинг, і я радий бути його частиною. Я вдячний нашій компанії за можливість працювати в такому динамічному та стимулюючому оточенні. Тут я отримав цінний досвід, розвинув свої навички та став більш впевненим у своїх здібностях у сфері маркетингу

Підтримали: Tatiana Bodrukhina

Працюю тут вже 2+ роки. Платять гарно, коллектив хороший. СЕО + керівництво адекватні. Є куди розвиватись. HR на висоті. Плюшки, компенси, медстрахування. Рекомендую!

Я дуже задоволений своїм досвідом роботи в компанії, в якій працюю вже понад 7 місяців. Не тільки вона надає стабільну платформу для мого професійного зростання, але й виявляє сильну підтримку своїх співробітників. Хочу особливо зазначити HR відділ, який завжди готовий вислухати мої питання, пропозиції та надати необхідну допомогу. Вони створюють дружню та турботливу атмосферу, де я почуваюся цінним членом команди. Дякую за цей неперевершений досвід!

Підтримали: Lev DemianovTatiana Bodrukhina

Я працюю в UPSTARS більше року і весь цей час відчуваю сильну підтримку зі сторони керівника та команди. Мої колеги — розумні, талановиті професіонали, з якими легко співпрацювати. Інтеграція в компанію була дуже швидкою і легкою завдяки відкритості і якісним процесам. Я дуже задоволена своїм досвідом роботи тут і рекомендую цю компанію всім, хто шукає місце, де зможе розвиватися та працювати з професіоналами.

Велика компанія та амбітні цілі — ось що мені подобається в Upstars.

Підтримали: Tatiana Bodrukhina

Працюю в компаніі майже 2 роки, зустріла чудових друзів тут. Компанія надає чупер умови праці і круті бенефіти

Підтримали: Tatiana Bodrukhina

Скоро вже буде 3 роки як в цій компаніі, задоволений співпрацею і маю бажання аби ця цифра помінялась на число.

Підтримали: Tatiana Bodrukhina

Працюю в компанії більше ніж пів року і хочу поділитися своїм фідбеком. Тут панує дружня та сприятлива атмосфера, де кожен працівник цінується і стимулюється до розвитку. Команда професіоналів, з якими я співпрацюю, є відмінним джерелом натхнення та взаємної підтримки. Компанія відкрита для нових ідей та прагне до досягнення високих результатів. Тут надаються можливості для особистого зростання та професійного розвитку, що дозволяє реалізувати свій потенціал. Радий бути частиною команди

Підтримали: Alisa AndreykoTatiana Bodrukhina

Хоорошая компания, очень дружный коллектив

Підтримали: Alisa AndreykoTatiana Bodrukhina

Раніше ви мали назву F3Nix (копія в web.archive.org за червень 2022 року).
Зараз у вас назва UPSTARS (копія в web.archive.org за лютий 2023 року).

Чи є можливість, після вашого перейменування, дізнатись юридичну інформацію про вашу компанію?

Очікую посилання на профілі компанії UPSTARS (F3Nix) на сайтах opendatabot.ua або youcontrol.com.ua

Підтримали: Oleh KarmazynAnastasiia Galina

Ярославе, вітаю!

Дякую за ваш коментар щодо UPSTARS (раніше F3Nix). Завжди вітаємо будь-який зворотній зв’язок.

Так, ми провели ребрендинг у листопаді 2022 року, щоб відображати наші цілі та місію більш точно. Інформацію про цей процес та мету зміни бренду публікували в наших соцмережах.

Ми є B2B компанією, яка розробляє програмне забезпечення для сфери iGaming. На нашому сайті та профілях компанії на різних платформах, включаючи DOU, ми надаємо загальну інформацію про наші компетенції. Не зазначаємо юридичні реквізити, оскільки наш бренд має переважну значимість у сприйнятті та не повинен бути пов’язаний з конкретною юридичною особою.

Також, зазначу, що ми дотримуємось законодавства України, тому наші юридичні дані доступні відповідним органам інспекцій та реєстрів.

Як вже відповідали вам раніше, готові відповісти на всі ваші запитання (як і будь-якого іншого кандидата) під час співбесіди.

Проработал в компании больше года на позиции Frontend Developer! Получил огромный опыт и отлично провел время. Команда очень сильная, при этом все ребята дружные и позитивные. Особенный респект моему лиду Диме — профессионал в своем деле, как по техничке, так и по софт скилам! За все время ни разу не задержали выплату, а в день ухода — полностью рассчитали со всеми отпускными. Плюс HR-команда регулярно радовала подарочками на все праздники, это очень приятно:)) Поэтому компании хочу выразить огромную благодарность и пожелать в дальнейшем такого же стремительного развития и веселого времяпровождения ^^

Хотів би дізнатись більше юридичної інформації про вашу компанію: профіль opendatabot.com або youcontrol.com.ua

Ваша діяльність iGaming? Це азартні ігри?

Работаю в компании уже больше года. За это время я выросла в должности и сама компания увеличилась примерно в два раза. Нравится здесь тем, что как раз есть эта возможность развития и активного роста.
Рабочая атмосфера отличная, люди открытые и всегда готовы помочь, гибкие. По плюшкам — есть медстраховка, компенсация занятий для души (массаж, гончарство, полеты на самолете и тд), бюджет на обучение. Корпоративы и тимбилдинги регулярные и тоже классные