19 червня 15:00
Всім привіт, забарилась я з відгуком, тож поїхали!)
З Uppeople я була 2 роки, в можу сказати, це були одні з найкращих моїх професійних років. Спочатку займала позицію рекрутера, але вже згодом мені запропонували спробувати себе в якості ліда та займатись командою. Можу сказати, що це був настільки незабутній досвід, що я це точно буду розповідати своїм дітям. Працювали завжди з топовими українськими клієнтами та поповнювали базу міжнародних. Проектів багато, вони складні, але дуже цікаві. Я прокачала свої навички у комунікації, і тепер мені цей досвід допомагає у спілкуванні з різними типами людей та форм бізнесу. Мені дуже подобалось, що ми тут всі як сім’я, завжди ведемо відкриті і чесні діалоги, чуємо один одного і рухаємось в одному напрямку. Такого не часто зустрінеш) Тож, дякую Оля і Ед, що повірили в мене і надали мені стільки точок для зросту і формування моїх навичок. Ви неймовірні молодці і я рада, що ви не стоїте на місці і розширюєте зони відповідальності. Обіймаю вас, попереду тільки краще❤️
ПС компанія активно підтримала усю команду фінансово на початку повномасштабного вторгнення + підтримує армію донатами❤️