7 листопада 2022 13:57

Evheniia Udovenko

Мій шлях в UpPeople пролетів майже за 2 роки. Спочатку я працювала звичайним рекрутером, та вже за рік стала Tech Lead за напрямком технічного стеку у компанії. Допомогала команді рекрутерів розібратись зі сладними вакансіями та сорсингом. Дуже радію, що потрапила саме в цю компанію, тут я зросла як професійно так і особисто. Це не «типова агенція з ринку», тут маленька сімейна команда зі своїм вайбом та лояльним керівництвом. Тут є все що треба для розвитку, продуктивної роботи та знань. Стільки курсів по рекрутингу ви не знайдете ні в одній великій компанії. Рекрутери постійно розвиваються, дізнаються нове та практикують. Тут ви НЕ знайдете «просто сорсинг», але знайдете весь цикл рекрутингу, що дасть змогу стати професіоналом у своїй ніші. Тут не буде типових однотипних вакансій: мені вдалось попрацювати від технічного стеку до геймдеву, від стартапів до маштабування зібрати команду з нуля. Тут вас можуть запросити в команду клієнта попрацювати у офісі та подивитись як це виглядає зсередини. Завжди були нові виклики, які мені подобались та підтримка Еда та Олі у всіх (навіть інколи дивних) ідеях. Дякую за це ❤️ Всім бажаю успіхів, офферів та карьєрного росту.
p.S тут ще і плюшки круті 😎

Підтримали:  Ed Nazarenko