UpLab Software

Тернопіль, Таллінн (Естонія)

7 серпня 2023 13:08

Ілля Золотуха, Junior Full Stack Developer в SoftRyzen

Згоду на публікацію коду тестового завдання надаю. Проте мушу зазначити, що ви дуже майстерно викрутили ситуацію на свою користь, залишивши лише нейтральну частину історії повідомлень. Для справедливості скажу, що я продовжив відстоювати свою думку вже не стосовно вашого ТЗ (так, я мав врахувати деталі і без їхнього зазначення в ТЗ), а стосовно того, що, знаючи, яка складна ситуація на ринку праці створилася, ви ще встигаєте використовувати в діловій розмові недоречні жарти, як в другому реченні цитати, цитую: «Мабуть треба було дійсно додати вимогу, що код повинен чистовим та без багів, з однорідною архітектурою, повинен відповідати мінімальним вимогам по security. Можливо, і код потрібно було зразу написати, всі стейти задизайнити, перелічити усі едж кейси та рішення до них». Перепрошую, але висновки робіть самі. Можливо комусь таке ставлення прийдеться до вподоби.

Я не про суто свою ситуацію кажу, а про ситуацію на ринку загалом) Ви, як людина, яка в цій галузі знаходиться вже певний відрізок часу, мали б це знати. Щиро здивований, що ви не в курсі

Мені прикро, що вас мій коментар чимось образив та й я не знав про вашу складну ситуацію з пошуком роботи. Метою цитати, яку ви використали було показати, що можна безкінечно деталізувати задачу і вкінці кінців всеодно будуть незадоволені — тому і використав таку форму навівши приклад як можна деталізацію довести до абсурду. Вам ж вона також здалася абсурдною, але чомусь ще й образливою — ні в якому разі не мав на меті вас принижувати чи ображати, лише показати, що потрібна межа в деталізації і її виставляємо ми самостійно при складанні наших тестових задач