Працюю в компанії вже понад місяць. Ні каплі не шкодую що вирішив доєднатися саме до Unstoppable. Це супер крута команда, з кожним приємно працювати та просто спілкуватися. Усі процеси поставлені професійно, це дозволяє плавно та швидко влитися в роботу. Продукт має свою специфіку, тому у компанії є окремі люди які допомагають з усіма ймовірними питаннями.
Цікаві таски які дозволяють розвиватися, гарний колектив, умови, бонуси, можливість впливати на продукт. Що ще треба для щастя?)
Минув перший місяць моєї співпраці з Unstoppable Domains. Дуже рада доєднатися до компанії місію та цінності якої розділяю :)
Команда професійна, а найголовніше — людяна. Всі завжди раді виділити час щоб допомогти тобі в досягненні мети.
Темп доволі швидкий, але є час щоб попрацювати над покращенням або побудовою необхідних процесів.
Важливо зазначити, що в компанії працюють люди з 20 країн, тому робота тут — це унікальна можливість зануритися в міжкультурну комунікацію.
Хочу поделиться своим candidate experience с компанией Unstoppable Domains.
Подалась на вакансию Head of Talent в первых числах ноября, получила автореплай, что если моя кандидатура ок, то со мной свяжутся. Подождала 2 недели, не получив приглашения/реджекта, написала агенству, которое меня тоже аутричило на эту позицию. Далее было качественное общение с рекрутами из агенства — рассказали о компании, «допродали», рассказали о планах и о роли, поделились публичными материалами о компании, расспросили о моем опыте, ожиданиях. Очень профессионально. Вышла с собеса вдохновленная и полная энтузиазма общаться дальше.
Не получив фидбэка спустя неделю, написала рекрутеру из агенства, спросила, какие новости. Рекрутер сказала, что скоро со мной свяжется рекрутер из компании Оксана и назначит кол. Это уже были первые числа декабря. От Оксаны я приглашения не получила, поэтому фолоапнула агенство снова, и Оксана, наконец, прислала письмо, где можно было назначить себе кол. Ура, всего-то месяц времени и несколько фолоапов!
Кол был, мягко говоря, не самый вдохновляющий. Местами чувствовала себя на допросе, отвечая на очередь вопросов, которые один за одним читались рекуртером, как будто, с листочка. Из позитивного, могу отметить, что мне в конце дали шанс задать вопросы и, пожалуй, это все. Договорились, что в течение пары дней мне дадут фидбек.
Я подождала 2 недели. Уже по привычке, фолоапнула агенство и спросила, какие новости. Ребята извинились и сказали, что завтра мне будет фидбек.
На следующий день из Unstoppable Domains мне пришло стандартное письмо с адреса no-reply, типа «спасибо, но не в этот раз». Вишенкой на торте было то, что рекрутер просто использовал стандартный шаблон из ATS, даже не прочитав его перед отправкой (вот цитата из письма): While we were impressed with your skills and accomplishments, we have ultimately decided to move forward with candidates that have extensive experience with [INSERT HERE].
Извинений за задержку с ответом, раскрытия причин отказа, конечно же, в письме не было.
Такой вот candidate experience длинной в полтора месяца, с финальным небрежным отказом с адреса no-reply, без возможности даже задать вопросы. Как по мне, для 2021 года совсем не ок, учитывая, что роль, вроде как, ключевая, а задержка в найме на нее уже несколько месяцев.
А агенство сработало отлично, поделюсь контактами, пишите в личку :)
Доброго дня!
Приносимо вибачення від імені компанії за затримки у внутрішніх процесах.
Одним з основних фокусів на 2022 рік бачимо виправлення і покращення Candidate Experience.
Хочемо зауважити, що фінальний фідбек був наданий через 2 тижні у звязку з тим, що безпосередньо на розмові з рекрутером (зі мною) та агенцією було озвучено що ви будете у відпустці і наврядчи перевірятимете мейл.
Ще раз приносимо вибачення і бажаємо чудового Нового року.
Working at Unstoppable Domains is a true challenge. The team of engineers is a highly motivated and qualified bunch, constantly moving towards improving the project and processes. The Bussines team works like a charm.
We have different projects with high complexity a good engineer would indeed appreciate. We are constantly improving our codebase, looking for sophisticated solutions, all that while surfing on the edge of the most relevant technological stack.
We work with web3 stack a lot, where there’s quite a few unsolved issues. We’d definitely appreciate help with solving some of those, so we’re always looking for great engineers!
Працюю в компанії рік, і наразі всім задоволений. Гарний колектив, цікавий продукт, і мені пощастило потрапити в проект на тому етапі, коли є багато цікавих і унікальних задач, над котрими можна працювати. На свої очі бачу, як стрімко розвивається компанія і як команда поступово переходить з турбо-стартап режиму в режим із більш зваженим темпом, введенням кращих практик і процесів.
Як і в будь-якому великому продукті, в коді можна знайти legacy, із котрим може бути боляче працювати, але команда, включно із керівництвом, підтримує, коли виникає потреба щось відрефакторити або позбутися технічного боргу. Думаю, це важливо, аби робота не перетворювалася на вічні фруструючі гонки за новими фічами по полю залишених граблів.
Комунікація всередині команди цілком здорова, інколи не без тривалих дискусій по суперечливих питаннях, але завжди із приходом до консенсусу. Висловлюючи думки і фідбек, ніколи не стикався із зневажливим ставленням від когось із команди. При цьому, дійсно відчуваєш свою причетність до продукту і можливість впливати на його розвиток.
Умови роботи також гарні: зручний коворкінг в центрі Києва із окремим кабінетом для команди, є можливість працювати віддалено, і компанія забезпечує необхідною технікою. Що особливо приваблює, так це довірливе ставлення і автономія, відсутність мікроконтролю і безглуздої галєрно-бюрократичної культури. Як-от рахування годин приходу на роботу, обов’язкових лікарняних/довідок при хворобі, штрафів або іншого непотребу, з котрим стикався, працюючи в деяких не маловідомих українських компаніях. Також приємним бонусом є можливість комунікувати із частиною команди в США.
Радий, що знайшов компанію, в котрій із задоволенням пропрацював рік і хочеться працювати іще. :)