4 листопада 17:41
Четвертий місяць працюю як Product Designer в Universe, і для мене це одне з найкращих місць для роботи. Я влаштувалась через інтенсив, який проводила команда дизайнерів і вже тоді побачила високий рівень, цінності компанії та підхід до роботи. Для мене Universe це про ідеальне поєднання всього, що я хотіла: швидкий темп, різноманітні задачі (онбординги, юзабіліті-тести, інтервʼю з користувачами, складні флоу, креативні задачі), і відчуття, що кожен день ростеш. За 3 місяці адаптації я прокачала багато навичок і розумію, що маю простір для подальшого розвитку. Це для мене критично важливо: бачити цінність своєї роботи та розвиватись. Крім цього, люди в Universe крутишки. До кожного можна звернутись із питанням, всі готові допомогти та підтримати. Тут я дійсно полюбила їздити в офіс, бо всі умови дають офісу величезний плюс. Не втомлююсь рекомендувати Universe своїм друзям, бо тут дійсно круто!