Universe Group

Київ, Варшава (Польща), Варшава (гібрид), Київ (гібрид)

10 жовтня 16:28

Anna Gayuk, SMM Manager в Universe Group

Я в Universe Group уже трохи більше року і це total match. Тут із перших тижнів відчуваєш себе на місці: немає мікроменеджменту, є велике поле для креативності й свобода приймати рішення. Таски різноманітні, тож не застрягаєш у рутині, а постійно зростаєш.

Окреме серденько моїй Communications команді ❤️
Пишаюся тим, що робимо важливі проєкти і дотичні до ініціатив, які впливають на бренд і спільноту.

Я вперше в житті полюбила ходити в офіс. Це справді Unity Hub: продуманий простір, де зручно працювати, знімати контент, зустрічатись і генерувати ідеї. Видно, скільки уваги команда приділяє комфорту. Мерч — це вау. Ще подобається внутрішня валюта — UniCoins. Приємно, коли твої активність і внесок помітні й відзначені.

Про турботу: є страхування і загалом відчутна підтримка в робочих і людських питаннях. Корпоративна соціальна відповідальність: компанія системно підтримує важливі ініціативи і подвоює донати.

Мені імпонує культура зворотного зв’язку й розвитку. Завжди є фокус на цифрах. Ми дивимося на метрики, робимо висновки й коригуємо підхід. Тут тобі дають ціль, а як дістатися — твоя творчість і відповідальність.

Тому якщо тобі важливі люди, сенс у проєктах, простір для креативу та реальна підтримка — тобі в Universe Group.