Universe Group

Київ, Варшава (Польща), Лімасол (Кіпр), Варшава (гібрид), Київ (гібрид)

61 відгук

Дякую за відгуки співробітників. Ні для кого не секрет чому співробітники їх залишають, а що деякі компанії навіть пишуть тексти, або фільтрують їх як ботів. Ні в якому разі не хочу образити співробітників, в українському бізнесі це частіше ’добровільно’. Пишу саме тому що маючи величезну експертизу в сфері більше 5 років і більше 5 місць роботи що мене дивують ці 100% лесні відгуки. Але перейду до справи:
Подався на QA в цю неймовірну, розхвалену компанію і одразу засумнівався, що всі відгуки правдиві. Почну з гарного: рекрутинг дуже оперативний, ввічливий і професійний бо виконує вказівки і стратегії з підбору. Пройшовши не велички опитував отримав оперативно фітбек, що саме не підійшов через те що не поцікався, не завантажив, не ознайомився/вивчив і не поділився своїм аналізом мобільних продуктів і не вказав який більше всього сподобався, написав честно що не знайомий з продуктами компанії. А сіль вся у тому що це був скритий етап співбесіди, ви на хвилиночку уявіть... Чому це мене обурило і я вважаю що ця компанія не чесна і буде Вас експлуатувати по повній — бо вже на етапі відбору в них є скриті вимоги. Можете закидати в мене камінням та мені байдуже, але якого біса кандидати подаючись в сотні компаній які перший раз бачать мають знати, завантажити, зробити свій аналіз та висловити думку по кожному з 100ні продуктів якщо це не прописано умовами подачі як етап співбесіди? Мій відгук це крик на хитрозробленість роботодавців що обманюють людей на етапі відбору і маючи проблеми в QA в відділах звертають увагу не на професійність, чесність, кваліфікацію, а банально морочать голову. Не здивуюсь що це ще одне наїдалово для того щоб качали продукти і робили фітбек безкоштовно професійна QA спільнота, бо лояльність і зацікавленість це про мотивацію, не альтруїзм, вибачте. Робіть свій висновок самі ні до чого не закликаю, сподіваючись мій відгук був корисних.

Підтримали: Firstname Surname

Артеме, вітаю!

Я веду дану вакансію, тож пишу вам тут.

Дякую за ваш відгук! Хочу одразу звернути увагу на важливий для нас момент: ми дійсно очікуємо, що кандидати, які працюватимуть над розвитком продукту, зокрема тестувальники та тестувальниці, будуть знайомитися з нашими продуктами перед подачею CV.

Саме тому на першому етапі у нас є запитання в анкеті про те, який продукт нашої компанії вам найбільше імпонує. Цей етап не є прихованим, і кандидати мають достатньо часу, щоб ознайомитися з інформацією про продукти та заповнити анкету під час подачі резюме.

Ми не очікуємо глибинного аналізу продуктів. Йдеться більше про вашу зацікавленість у компанії. Ми активно розповідаємо про наші продукти в соцмережах, тому 15-20 хвилин ознайомлення допоможуть вам скласти загальне враження. Тим більше, що наші продукти безкоштовні для користувачів в Україні.

Коли подаючи заявку ви вказали в анкеті, що не знайомі з нашими продуктами, ми зрозуміли, що, на жаль, не можемо рухатись далі. Всі, хто працює в нашій команді, дуже зарядженні успіхами продуктів і вкладають час у їх розвиток. Команда тестувальників є одними з ключових для цього процесу.

Нам справді прикро, що у вас склалося таке враження. Бажаємо вам успіху в подальших пошуках!

Universe — це неймовірні люди та крута експертиза навколо!

Я світчер і працюю у Universe Group вже більше 3 років. Саме тут у мене повірили після Genesis QA школи та надали всі можливості, аби отримати релевантні знання та досвід, а також подарували корпоративну культуру, на основі взаємної толерантності, довіри, турботи та жаги до розвитку, що стимулює тебе бігти на роботу кожного дня, про що можна було лишень мріяти!

У рамках Universe Group, я мала можливість працювати з цікавими та різними продуктами, впливати на їхній життєвий цикл, що дає підстави звернути увагу на ґрунтовну технічну експертизу команд, які відповідні продукти реалізовують: у нас системно втілюють у життя красиві кастомні масштабовані рішення, які викликають повагу, а щоденні виклики — дитяче захоплення!
У Universe Group тебе завжди слухають, тобі відкриваються можливості збирати та нашаровувати різноманітні знання — тільки розумій що тобі потрібно та ділися далі!
Кожен день на роботі для мене — неначе певний етап студентського хакатону, де ви маєте спільні орієнтири, принципи та цінності, різноманітні таланти та кути бачення, чим підсилюєте одне одного та вкладаєте всі ці ресурси у реалізацію єдиної надихаючої мети. І що я вам можу сказати — працювати у команді, де питома вага світлих, геніальних мізків зашкалює — той кайф, який на всі 100% вартий того, аби податися на вакансію до Universe; це набагато більше, аніж просто робота.

Підтримали: Yevheniia Moskalchuk

Привіт! Я знаю, що зараз ти читаєш цей відгук, тому що, можливо, розглядаєш Universe Group як свою наступну компанію. І я дуже хочу, щоб моя історія допомогла тобі з цим вибором.

Я прийшла в Universe Group 1,5 роки тому, і зараз займаю позицію Head of Product у бізнесі Guru Apps. Але компанія для мене — це набагато більше, ніж просто робота над крутими продуктами.

Коли я обирала компанію для мене дуже важливо було знайти людей з якими я дивлюсь в одну сторону та розділяю цілі, можу брати на себе відповідальність за прийняття рішень, розділяю цінності та культуру і авжеж маю реальні можливості для зростання. Все це я дійсно знайшла в Guru Apps.

Чому я тут і чому хочу залишатися:
1. Культура та цінності. Це відчувається у кожній взаємодії, у кожному рішенні. Це не просто «слова на стіні» — цінності реально працюють і надихають робити продукти, які потрапляють у топи на глобальних ринках.
2. Люди. Тут працюють неймовірно талановиті, розумні й драйвові люди. Це ті, з ким ти хочеш бути поруч, рости й досягати крутих результатів.
3. Амбіції та цілі. У компанії настільки масштабне мислення й амбіції, що ти просто не можеш залишатися на місці — тебе заряджає цей темп і мотивація досягати більшого.
4. Можливості для росту. Всередині купа можливостей і якщо ти готовий/готова брати на себе відповідальність і драйвити результат — то ти відчуваєш як це цінують та підтримують.
5. Підтримка ЗСУ

Universe Group — це дійсно місце, яке може змінити твою кар’єру й твоє життя.
Удачі! 💙

Підтримали: Yevheniia Moskalchuk

Офіційно я працюю в Universe Group лише пʼять місяців, але наше знайомство триває вже понад чотири роки. Ще тоді, як почав співпрацювати з компанією, я помітив, наскільки це особливе місце. Тепер, будучи частиною команди, можу сказати точно: Universe Group — це більше ніж робота, це своя атмосфера та спільнота людей, які дійсно заряджають енергією.

Що стосується команди, то тут завжди відчувається підтримка. Немає відчуття конкуренції «хто кращий» — навпаки, всі готові допомогти, підказати, підстрахувати. За ці пʼять місяців я вже встиг не лише здружитися з багатьма, а й відчути, що мої ідеї цінують. До речі, це ще один величезний плюс — твої пропозиції тут завжди готові вислухати, а часто навіть реалізувати.

Universe Group — це про розвиток і турботу. Тут є все для комфортної роботи: медичне страхування, сучасний офіс, конкурента зарплата. Але найголовніше — тут є відчуття, що ти працюєш у місці, яке дійсно прагне зробити краще і для співробітників, і для своїх користувачів.

Я з великою теплотою ставлюся до компанії і з упевненістю можу сказати: Universe Group — це місце, де хочеться працювати і розвиватися.🚀

Підтримали: Yevheniia Moskalchuk

Більше ніж 6 місяців я Marketing Manager в Universe Group і мені є чим поділитись!

По-перше, хочу відмітити сам процес найму. Інтерв’ю проходили дуже комфортно, в позитивній атмосфері. Менеджери дуже швидко давали фідбек і супроводжували по всіх етапах — тут я уже зрозуміла що відбувається абсолютний метч)

Не можу не згадати також сам процес онбордингу, який проходив поступово, структуровано і з максимальною підтримкою команди. Тут відчуваєш що кожен з Universe завжди готовий прийти на допомогу і підтримати у всіх ситуаціях.

В цій компанії немає варіанту просто сидіти на одному місці — ти відчуваєш нереальний заряд і мотивацію розвиватися і рости як професіонал. А головне, що всі можливості для цього надаються)

Universe — це компанія, це цінності дійсно працюють, а не просто існують на папері.
Неймовірно рада працювати в концентрації настільки крутих людей!

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Хочу дати відгук після майже 8 місяців роботи в компанії.
Я прийшов у компанію після стажування для креативних маркетологів, пройшов онбординг і випробувальний термін, тож тепер можу поділитися кількома (спойлер: дуже приємними) словами.

Перш за все, хочу відзначити надзвичайно комфортний процес онбордингу. Ніхто не «кидає в холодну воду», натомість надають усю необхідну інформацію та підтримку.

Окремо хочеться підкреслити, що в компанії дуже цінуються відповідальність та розвиток. Команда безсумнівно відповідає цим принципам. Це створює середовище, у якому працюють люди, які мотивують тебе зростати. Це неймовірно надихає!

Крім того, зі швидким зростанням команди зростає і сама компанія. Процеси та підходи часто змінюються, і що важливо — ці зміни завжди на краще. Завдяки цьому немає відчуття рутини чи монотонної роботи, що для мене є дуже важливим.

Підсумовуючи 2024 рік, можу з впевненістю сказати, що Universe Group — одне з найкращих рішень минулого року!

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Вже більше року я креативний маркетолог в Universe Group, і можу з упевненістю сказати: це місце для амбіційних спеціалістів, які хочуть професійно розвиватись та досягати вершин.
З моменту, коли я вступила в команду, я відчула, що потрапила в колектив, наповнений неймовірною енергією. Тут кожен день — це свіжий виклик! Мене завжди надихають і мотивують мої колеги, адже кожен з нас — це експерт в своїй сфері, готовий підтримати та дати професійну пораду.

Що стосується онбордингу, то я ніколи не думала, що адаптація може бути настільки приємною і комфортною. В перші дні мені дали всю необхідну підтримку та техніку — буквально занурили в атмосферу компанії. Перший день я зустріла з усмішкою і отримала мерч, який досі викликає у мене радість!

Щодо задач, то вони дійсно цікаві та різноманітні. За цей рік я чітко бачу свій зріст та найбільше мені подобається, що моя робота реально має вплив на проєкт, над яким я працюю. У мене є певна автономність у прийнятті рішень та можливість робити важливі речі (велике дякую за довіру та віру в мене).

Не можу не згадати про атмосферу в офісі! Це місце з величезною концентрацією експертності на 1m^2. Тут завжди панує позитив, турбота та відкритість.

І загадавши турботу, то не можу не відзначити турботу про нас. У Universe Group нам пропонують не лише комфортні умови для роботи, а й різноманітні активності, які підтримують нашу творчість та ментальний спокій (наприклад, компенсація психолога та заняття з йоги).

Словом, якщо шукаєте місце, де можна не просто працювати, а розвиватися та насолоджуватися кожним днів, Universe Group — це ваш вибір! Долучайтеся до нашої команди, і ви не пошкодуєте! Я вдячна за цю можливість бути частиною цього всесвіту.

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Завершення року надихає на рефлексію і підбиття підсумків, тому саме час залишити свої враження про роботу в Universe Group.

Мій досвід — це майже 10 місяців активної взаємодії з бізнесом у ролі креативного маркетолога. До цього я мала досвід в бренд-маркетингу, тому перформанс був все ж не зовсім звичними. Крім того, мені довірили роботу з R&D продуктом, що було окремим челенджем. Але мої зусилля + довіра компанії = класний метч у результаті.

Хочу відзначити моменти, які були для мене критично важливими під час вибору компанії й команди (спойлер: всі виправдались):
1. Грамотний менеджмент і відсутність мікроменеджменту, довіра до мене
2. Цікавий продукт, челенджі і можливість зростати — це сильно драйвить і спонукає рухатись швидше і якісніше
3. Насичене життя в компанії: тімбілдинги, освітні події, нетворкінги, етс
4. Соціальний пакет — куди без нього)) — страхування, турбота про безпеку, генератори, зарядні станції, їжа в офісі — все це дозволяє просто працювати й не думати про щось інше
5. Команда і люди — всі обʼєднані спільними поглядами й цінностями. Ми всі доволі схожі, і це класно, коли є про що поговорити, обмінятись досвідом, пожартувати на обіді чи за кавою
6. Окреме серденько за топовий мерч — він настільки якісний і стильний, що питання «а що ж вдягти» відпадає кожного дня

Якщо сумніваєтесь, чи пробувати, то я максимально рекомендую зробити цей крок, або як мінімум — прийти на знайомство з нами :)

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Працюю в Universe вже понад рік на позиції Motion Designer, і можу сказати, що це компанія моєї мрії! 😍 Тут панує неймовірна атмосфера, завдяки крутим людям 🙌 та спільним цінностям, які реально втілюються у роботі щодня. ✨

Особливо хочеться відзначити можливості для розвитку 🚀 та підтримку з боку компанії. Universe не просто турбується про своїх співробітників, але й активно допомагає країні в цей непростий час, що викликає ще більше поваги. ❤️

Раніше працював виключно на ремоуті, але крутий офіс Universe 🏢 змінив моє ставлення — тепер із задоволенням проводжу там час! 😊 Ну і, звісно, команда — це топ 🔥, люди, які надихають і мотивують.

Радий бути частиною цієї компанії, рекомендую Universe усім, хто шукає місце, де можна рости, творити і насолоджуватися тим, що ти робиш. 💡🎉

Вчора «задув свічку» на честь своїх двох років у Universe Group 🎉
Сказати, що час пролетів швидко — нічого не сказати. За цей період сталося стільки всього, що інколи здається, ніби я тут вже вічність!

Я бекенд-розробник, і саме тут я вперше відчув, що мої ідеї справді важливі: жодної бюрократії й мікроменеджменту, натомість — повна довіра та свобода ухвалювати рішення. Приходиш із пропозицією — команда тебе вислухає, спільно допрацює і, якщо все «заходить» — ти ж і будеш реалізовувати цю фічу. Це драйвить 🚀

Колеги — це окрема історія. Люди надзвичайно відкриті й готові поділитися досвідом. Будь-які труднощі, баги чи завали — тебе ніколи не лишать сам на сам. Це дає круте відчуття «спільного фронту», коли в тебе завжди є опора.

Офіс. Тут є реально все, що треба: зони відпочинку, смачні обіди, масажне крісло, снеки й навіть окремі кімнати, якщо треба зосередитись у тиші. Плюс регулярні івенти, ігрові вечори та воркшопи — одним словом, завжди знайдеться чим зарядитися, окрім кави ☕️

Сьогодні, дивлячись на свій шлях, розумію, що Universe Group — це не лише про круті продукти й прокачку хард-скілів, а й про відчуття «дому» та неймовірну силу підтримки. Цінності тут не просто «на папері», а в кожному робочому дні, у кожному рішенні та івенті.

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Пройшло не багато не мало — півроку, з того моменту як я доєдналась до команди всесвіту Юніверс на посаду Marketing Manager в Guru Apps, і я маю що розповісти !
CEO Ярослав закликав ньюкамерів ділитися свіжими спогадами про процес найму, тож не буду розписувати про чудову команду, процеси, розвиток та корпоративну культуру, лише погоджусь з усіма попередніми відгуками колег ♥️

Отже про найм:
Все почалося з повідомлення рекрутерки Каріни в телеграмі. На першому інтерв’ю я мала можливість задати всі хвилюючі мене питання про вакансію, команду, компанію, продукти та зону відповідальності. Тож, після нього я мала цілковите розуміння куди проходжу відбір.
Після цього тестове завдання, яке, на мою думку, відповідало грейду вакансії по складності, не було стандартним-однаковим, а було цікавим і зрозумілим.
Наступним етапом була технічна співбесіда з хайрінг менеджеркою і майбутнім тімлідом Олею. На цьому етапі мене вразив структурований підхід до роботи, пристрасть до маркетингу, цікаві питання і кейси та вільний простір для обговорення.
Некст степ — бар райзінг з, на той момент, CGO Ірою. Тут я зрозуміла що по корпоративній культурі у нас метч, я виходила після дзвінка-інтерв’ю з натхненням, роздумами про плани і амбіції та «що б ти робила якщо б мала 1 мільярд доларів».
Дуже швидко після того отримала запрошення на фінальний десіжн-колл, і офер.

Вирішальним у процесі найму стала для мене швидкість прийняття рішень після кожного етапу. 13 днів — від повідомлення до офера, як на мене — блискавична швидкість, як і все що несеться в Юніверсі ⚡️
Логіка була такою: якщо компанія не сумнівається в мені, значить і я не буду в ній.
І ще жодного разу не пожалкувала !

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

У минулу суботу я відзначила третю річницю роботи в Universe Group. До цього я понад три роки працювала в аутсорс-компанії і дуже ретельно обирала продукт, у який хотіла б поринути з головою. Сьогодні я розумію, що кращого вибору не могла зробити, адже Universe Group, на мою думку, є номером один серед продуктових ІТ-компаній в Україні!

Порівнюючи майже однаковий за тривалістю досвід в аутсорсі та в продукті, я впевнено можу сказати, що саме в продукті ІТ-спеціаліст має можливість розкритися максимально глибоко. В Universe Group кожен із нас може зростати як T-shaped професіонал, вдосконалюючи сильні сторони та працюючи над зонами розвитку.

Окремо хочу відзначити цінності: компанія підтримує Proactivity, даючи можливість брати ініціативу та проявляти оунершип, і Flexibility, що вчить адаптуватися до будь-яких змін. Цінність Openness для мене проявляється у перманентному обміні фідбеком, обговоренні гіпотез та ідей, завдяки чому кожен відчуває свою причетність до спільного успіху. А завдяки Unity нашої команди, я завжди відчувала підтримку в будь-яких обставинах — і за ковідних часів, і під час повномасштабного вторгнення, і протягом блекаутів. Окремо хочу відзначити цінність Focus on results: тут ти завжди бачиш реальний вплив своєї роботи, що мотивує працювати ще краще та досягати більшого.

Universe Group — місце, де ти не просто працівник: компанія не на словах дуже піклується про своїх людей, які тут не просто співробітники, це найкраща команда в світі, за яку вона стоїть горою. Якщо ви в пошуках, то, повірте, ще на етапах хайрингу ви відчуєте, що це саме те місце, де щоранку ви з радістю починатимете роботу!

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Universe Group — це компанія, яка поєднує високий рівень професіоналізму та людяності. Мій шлях потрапити сюди був свідомим і цілеспрямованим: я знала, що хочу працювати саме тут, бо ціную можливість рости в оточенні сильних професіоналів і досягати високих результатів разом

За ці 6 місяців я підтвердила для себе, що зробила правильний вибір. В Universe Group працюють люди, що надихають, підтримують і допомагають розкрити свій потенціал. Тут цінують ідеї, заохочують ініціативу та створюють умови для того, щоб кожен міг реалізовуватися у найкращий спосіб

Окрім професійного зростання, тут є всі умови для того, щоб почуватися комфортно й отримувати задоволення від роботи. Для мене це не просто робота — це середовище, де я впевнено рухаюся вперед 🚀

Підтримали: Karyna BerydzeYevheniia Moskalchuk

Я доєдналася до Universe зовсім нещодавно та ще проходжу адаптаційний період, проте навіть за короткий проміжок часу зрозуміла, що це найкраща компанія, з якою я мала змогу коли-небудь взаємодіяти.

Це стало очевидним ще під час найму — такої налагодженої комунікації з рекрутером ще не мала, Анна була максимально відкрита, дружелюбна, залюбки відповідала на всі питання, що виникали під час інтерв’ю, а також надавала швидкий фідбек під час листування.

Процес онбордингу відточений до ідеалу, компанія відразу надає доступ до всіх необхідних матеріалів, що допомагають швидше зростати та всебічно зануритися у життя продукту. Вже з перших днів було зрозуміло на чому фокусуватися, які зони відповідальності, чітко окреслені цілі.

Окремо хочеться підкреслити унікальну атмосферу в компанії, яка створюється завдяки людям. Відкриті, доброзичливі, професійні й надзвичайно талановиті, вони заряджають енергією та мотивують до нових звершень щодня. Це скарб працювати у такій команді.

Щаслива бути частинкою Universe та впевнена, що попереду багато прекрасного разом. 💫🤍

Працюю в Universe Group вже майже рік, і це дійсно унікальне місце, яке об’єднує професіоналів і створює неймовірну атмосферу для роботи та розвитку. З першого дня я відчула, що тут справді цінують людей і дбають про комфорт кожного співробітника.

Найбільше захоплює команда — це неймовірно талановиті й відкриті люди, які готові підтримувати, ділитися досвідом і допомагати в розвитку. Кожна ідея знаходить відгук, а спільна праця над продуктом приносить справжнє задоволення.

Окремо хочеться відзначити корпоративну культуру та цінності компанії. Universe Group не лише декларує їх, але й втілює на практиці — це відчувається в усьому: від щирої підтримки ініціатив до створення можливостей для професійного зростання.

Атмосфера в офісі, турбота про співробітників мотивують і надихають працювати ще краще. Крім того, компанія активно підтримує важливі соціальні ініціативи, що робить роботу тут ще більш значущою.

Universe Group — це не просто місце роботи, а простір для реалізації потенціалу, де хочеться залишатися надовго й розвиватися разом із командою. Я щиро рекомендую цю компанію всім, хто шукає справжній космос у кар’єрі! 🚀

Вже пройшо майже 1.5 роки як я приєднався до Universe Group і я жодного разу про це не пожалкував 🙌

Почну з процесу відбору 👇
на вас очікують 4 етапи включно з інтервʼю з рекрутером, тестовим, дзвінка з менеджером та людиною C-левела, що зайняло в мене менше 10 днів. Це точно не буде просто, тому раджу ретельно підготуватись, але пройшовши кожен з них, ти отримуєш очікуваний оффер і потрапляєш в компанію мрії.

Стосовно онбордингу 👇
він був дуже крутим, всі навколо намагаються зробити твої перші тижні в компанії якумога простішим, зрозумілим і комфортнішим, починаючи з техніки, інструментів для роботи, зануренням в культуру та цінності компанії — все необхідне для того аби ти в найшвидший час адаптувався і влився в команду.

Про цінності 👇
це дійсно той випадок, коли цінності компанії відображаються в кожному співробітнику. Тебе оточують круті, професійні, відкриті та амбітні люди, які заряджають, постійно розвивається та кожного дня привносить свій вклад в ріст продуктів компанії.

Це місце, де тобі дають можливість для росту та розвитку, простір для експериментів та де ти можеш рости як вертикально, так і горизонтально. І звісно Universe Group це про челенджі — все в твоїх руках 😉

Тут піклуються про співробітників і роблять все, щоб вам було комфортно працювати, зростати і досягати результатів.
В компанії заохочують до внутрішніх та зовнішніх виступів та інших ініцатив, які зможуть покращити та підсилити тебе.

Також хочеться відзначити відповідальність компанії стосовно повномасштабної війни. Це про регулярні донати для Збройних Сил, а також підтримку співробітників та їх близьких, які приймають участь у військових діях, адже компанія подвоює донати на збори.

І про офіс 👇
Це місце, куди дійсно хочеться приходити, це про комфортні умови для роботи, silent room, якщо ти хочеш зосередитися, масажне крісло, затишні місця для роботи поза робочим місцем, їжу і інші приємні бенефіти.

Можу відверто сказати, що це найкраще місце, де мені доводилося працювати і якщо ти ще досі вагаєшся, чи варто тобі доєднатися до команди, то сподіваюсь, що цей відгук допоможе тобі зробити правильний вибір)

вже більше року працюю на посаді Creative Marketing Specialist в Guru Apps, і хочу поділитися, чому цей досвід став для мене таким особливим <3

перше — це мій перший досвід роботи фул-тайм і я ніяк не можу натішитись тим фактом, що він одразу такий прекрасний!

друге — мені дуже подобається, що тут є свобода в рішеннях і діях. Ти не просто виконуєш завдання — від твоїх ідей і рішень реально залежить розвиток продукту й компанії. Це круто мотивує та дає неймовірні можливості для росту і розвитку

третє — наша команда. В компанії правда сильний відбір, але він дозволяє зібрати в одному місці людей, які настільки мотивують і надихають, що в тебе просто немає іншого вибору, окрім як досягати результатів разом із ними. Але моє улюблене — наш постійно класний вайб: ми багато жартуємо, сміємося й просто кайфуємо від спільної роботи, в незалежності від ситуації,
бо знаємо, що точно все вирішимо

і четверте, the last but not the least, в Universe Group дійсно дбають про твій комфорт та самопочуття. Англійська, масажі, обіди, ігрові зони, масажне крісло прямо в офісі, silent room для концентрації — все це створює суперзручні умови. А ще я обожнюю всі наші освітні ініціативи та спільні івенти типу Slides night, коли вся команда збирається разом, щоб дізнатись щось нове!

друзі жартують, що я стала справжнім амбасадором компанії, бо постійно всім і всюди розповідаю, як тут класно. Але це настільки щиро йде із середини, що я бажаю кожному знайти такий метч, як стався в мене із Universe Group!

Місяць тому я відсвяткувала 4-ту річницю в компанії.
Для мене Universe Group — це офіційно перша компанія в житті, з якої я не хочу звільнятися 😅
Я працюю на позиції Lead Product Designer, до якої виросла за 6 місяців.

Відбір на позицію
Після прочитання тестового завдання я була впевнена, що навіть починати не буду, бо воно було дуже об’ємним та складним. У NASA, мабуть, простіше потрапити! 😂 Але мені стало цікаво перевірити себе, наскільки добре я впораюся. До того ж було невимовне бажання потрапити в компанію мрії.

PS: Зараз, в тому числі як наймаючий менеджер, я не лише радію, що процес такий глибокий, а й заохочую робити його ще складнішим. Адже я впевнена: щоб стати частиною крутої компанії з унікальними цінностями та неймовірно професійними експертами, а також працювати над інноваційними продуктами, потрібно докласти чималих зусиль.

Онбординг
Про нього можна складати легенди.
Такого smooth-досвіду в мене не було ніде.
Для мене підготували всю необхідну техніку з усіма дизайнерськими програмами, які могли знадобитися в роботі. Познайомили з командою, розповіли про процеси та навіть дали баді — людину, яка допомогла мені швидше почуватися комфортно в новому колективі. А це дуже важливо! (У перші дні було навіть страшно піднятися з робочого місця — як і будь-якому новачку).
Мені також подарували мерч який досі мені служить. І такого мерча вже немає, тому він справді унікальний 😍

Задачі
За 4 роки я мала змогу попрацювати з усіма продуктами й бачити, як вони на моїх очах досягають неймовірних результатів.
Що дуже важливо, задачі — це щоденний виклик. Команда постійно випробовує нові підходи, технології та процеси. Для мене це необхідність, бо якщо задачі не дають можливості розвиватися, це не ті задачі, в які варто інвестувати час та зусилля.

Розвиток
Вирости до ліда за 6 місяців — це було потужно.
Але ще більше мене надихає бачити, як розвивається моя команда дизайнерів.
Universe Group справді дає унікальні можливості для розвитку: прокачувати як софт, так і хард-скіли, а також працювати з будь-яким продуктом у компанії.

Люди
Неймовірні, унікальні, розумні, щирі. Кожен юніверсівець — це експерт у своїй ніші, який не лише може допомогти порадою чи рішенням, а ще й почеленджити тебе.
Мені подобається, що ми постійно комунікуємо й поза офісом. Це дійсно ті люди, які завжди підтримають і допоможуть.

Атмосфера
Офіс — 😍.
Для мене, як для дизайнера, важливо мати красиве, естетичне та надихаюче робоче місце.
Страхування, сніданки, обіди, снеки, корпоративні масажі та багато іншого.
А ще майстер-класи, лекції, воркшопи, йога в офісі, чайні церемонії — тут бракує слів, як я вдячна за все це.

Я вдячна нашому CEO Ярославу, який дав мені цю можливість працювати над інноваційними продуктами, які розвивають, заряджають енергією та натхненням. Universe відкриває простір для розвитку й дає можливість бути поруч із неймовірними людьми, які мотивують і підтримують.🙏

Universe — місце, де цінують людей

Я працюю в Universe вже третій рік і можу з упевненістю сказати, що це компанія, яка ставить людей на перше місце. У цей непростий час Universe демонструє неймовірну турботу про своїх співробітників, забезпечуючи комфортні умови для роботи як в офісі, так і віддалено.

Однією з найбільших переваг є можливість впливати на продукт і постійно розвиватися. Тут кожен може брати на себе більше відповідальності, відкривати в собі нові можливості та вдосконалювати навички. У цьому допомагає дружнє оточення колег-професіоналів, які завжди готові поділитися своєю експертизою, дати корисну пораду чи просто підтримати.

Це місце, де ти відчуваєш себе частиною великої команди, яка працює на спільний результат.

Якщо ви шукаєте компанію з відкритою культурою, можливостями для росту та щирою турботою про співробітників, Universe — це саме те місце.

Я ще проходжу адаптаційний період у компанії Universe Group і мушу сказати, що це вже чудовий та дуже цінний досвід.

Процес відбору був добре організованим і прозорим. Тестове завдання чітко відповідало задачам, із якими я стикаюся у повсякденній роботі. Особливо хочу відзначити процес онбордингу: він був комфортним і зрозумілим завдяки заздалегідь підготовленим матеріалам. Усе організовано так, щоб я якнайшвидше адаптувався й відчув себе частиною команди.

Окремо хочу сказати про людей у компанії — вони просто круті! Відкриті, доброзичливі, завжди готові допомогти й при цьому дуже амбіційні. Це заряджає енергією і мотивує до нових досягнень.

Дякую Universe Group за чудовий приклад того, яким може бути український продуктовий IT-бізнес 💛🖤

Я прийшов в Universe зовсім недавно, трошки менше 6ти місяців назад.
За цей короткий час, я переконався що це найкраща компанія в якій я працював за всю мою кар’єру.

Мене вразили люди, це дійсно спеціалісти власної справи, дивлячись на яких ти постійно мотивуєшся. Також мене вразила культура, це дійсно та сама продуктова культура про яку говорять в Netflix або Google, можливо навіть краще ніж там.

Я дуже швидко влився в команду, і став її невід’ємною частиною. Процеси онбордингу та інтеграції пройшли дуже гладко. В цій компанії тобі дають можливості розвиватись, та ресурси на твої ініціативи.

Також за півроку кількість освітніх івентів, корпоративів, тімбілдингів, лекцій, вебінарів, ітд, кратно перевищила к-сть таких івентів за весь кар’єрних шлях до того. Не можу не відмітити також всі ніштячки по типу мерча, страхувань, спорту, освіти, і багато чого іншого.

В цілому можу рекомендувати компанію як 11 з 10ти. Ви не пошкодуєте

Місяць назад пройшов свій випробувальний термін і ні в якому разі не шкодую, що пішов саме в Universe Group!

Політика та цінності компанії повністю збігаються з моїми поглядами на роботу. Робоча етика на високому рівні, але водночас панує дружня, невимушена атмосфера, де кожен відчуває себе частиною команди. Особливо ціную лояльність керівництва: вони завжди відкриті до пропозицій, враховують думку співробітників і готові підтримувати в будь-якій ситуації. Тут не лише працюєш, але й зростаєш — компанія створює всі умови для самореалізації та професійного розвитку.

Варто також відзначити, наскільки комфортними є умови праці. Офіс на Подолі — це просто знахідка! Стильний, сучасний дизайн, обладнання, яке сприяє продуктивності, і навіть зони для відпочинку, де можна перезавантажитися. Все продумано до дрібниць, щоб робота приносила не лише результат, а й задоволення.

Я вдячний за можливість бути частиною Universe Group і однозначно можу сказати: якщо ви шукаєте компанію, яка цінує своїх співробітників, дбає про їхній комфорт та розвиток — це ідеальне місце!

Хотів написати відгук про компанію на свою першу річницю, але навіщо чекати, коли можна підбити підсумки року вже зараз? 😌
Я в компанії 9+ місяців, тому можу поділитися своїм особистим досвідом. Почну з процесу найму. Не шукаючи для себе нічого нового, я випадково побачив вакансію Product Designer на одній освітній лекції з дизайну (дякую Дар’ї Леннгрен за це ⭐️) Вирішив спробувати, і несподівано отримав запрошення на співбесіду. Процес найму виявився дуже крутим: усе було плавно, зрозуміло й надзвичайно приємно. Це, без перебільшення, мій найкращий досвід проходження співбесід. Дякую Анні Могутненко та Анні Шулик за це!
З перших днів роботи я зрозумів, що це — ідеальне місце для мене і в нас метч! Мій онбординг у процеси компанії та продукту був плавним і чітким, а план розвитку на випробувальний період — надзвичайно структурованим і корисним. Ці три місяці пролетіли дуже швидко, я навіть не встиг кліпнути очима)
У відгуках вже багато писали про людей, і я не буду винятком: саме люди створюють ту унікальну атмосферу, завдяки якій хочеться працювати, рости та підкорювати нові вершини. Кожен день, на кожному поверсі, в кожному спейсі ти оточений неймовірно професійними, талановитими й натхненними людьми, які заряджають енергією та мотивацією.
Я щиро вдячний кожному, хто робить Universe тією компанією, якою вона є зараз. Дякую за можливості для особистого зростання, за підтримку і той драйв, який тут відчувається на кожному кроці. Я вже не раз рекомендував Universe на різних нетворкінгах і в особистих розмовах, тому зроблю це ще раз тут, приєднуйтесь до нашого Всесвіту! 🪐🚀

Працюю в Universe Group вже третій рік і дуже задоволена!

Це місце, де амбіції перетворюються на реальність. Компанія надає чудову можливість працювати в продуктовому середовищі, де ти маєш прямий вплив на продукт і процеси.

Особливо ціную відкритість у спілкуванні, підтримку ініціатив та готовність слухати й впроваджувати ідеї. Тут ти не просто «гвинтик у системі», а дійсно частина команди, яка створює щось важливе.

Окремо хочу відзначити людей — команда тут просто неймовірна! Класні, професійні, завжди готові допомогти й підтримати. З такими колегами хочеться розвиватися й досягати нових висот.

Рекомендую всім, хто шукає середовище для професійного зростання та бажає працювати над цікавими й значущими проектами.

Я неймовірно вдячний Universe Group за те, що вона стала не просто моїм місцем роботи, а й ключовим фактором у моєму професійному розвитку.

Понад рік тому я вирішив зробити кардинальний крок у своїй кар’єрі та перейти на позицію Product Manager. Цей шлях не був би таким успішним без підтримки компанії. Мене супроводжували чудові колеги, які щиро вірили в мене та допомагали розвиватися.

Завдяки професійному оточенню, можливостям для навчання та відкритості до нових ідей я не лише опанував нові навички, а й зміг реалізувати себе у ролі Product Manager.

Я пишаюся тим, що є частиною цієї команди, і щиро вдячний за довіру, мотивацію та знання, які я отримую щодня. Вірю, що далі тільки більше!

Працюю в Universe вже рік, і можу сказати що допоки не мав досвіду партнерства такого високого рівня.
Всі процеси дуже ефективні і комфортні, знайшов тут багато друзів, маю купу цікавих задач на всіх рівнях.
Компанія завжди максимально допомагає розвиватись як менеджеру, розробнику і особистості 😇
З карʼєрним розвитком також все чудово, мав можливість вирости до лідської позиції менше ніж за рік і не планую зупинятись на досягнутому ✨

Дякую всім юніверсівцям за вайб 🤓

Я працюю в Universe Group 10 місяців і за цей період я тішуся чи не щодня, що прийшла сюди одного разу.

Все було супер від початку: процес найму зайняв дуже мало часу і буквально за 8-9 днів, я вже мала офер.

І, мабуть, я не буду винятком і скажу, що люди роблять цю компанію. Я дуже люблю свою команду: з першого дня стався метч, і до сьогодні я відчуваю постійну підтримку, класний вайб та натхнення до нових звершень. Робота на яку ідеш із задоволенням — звучить як мрія? Ні, це наша реальність🫶🏻

Компанія, в якій є все: класні люди, можливості, професійний ріст, залучення у цікаві проєкти та благодійність.

Не можу не зазначити про те, що ми створюємо продукти, якими користуються люди у всьому світі. Відчуваю гордість бути належною до цього!

Це найкраще місце роботи, яке я мала, тому приходьте до нас і ви🫂

Я працюю в Universe Group близько півроку, і ця компанія стала для мене найкращим місцем роботи за всі мої 6+ років досвіду!

Я працюю на позиції ML Engineer, на якій я маю можливість вирішувати дійсно цікаві задачі, які постійно кидають виклик моїм знанням і навичкам. Але найбільше мене вражає колектив — таких розумних, креативних і доброзичливих людей я не зустрічав ніде раніше.

Особливо мені імпонує те, що Universe Group має свої корпоративні цінності, які є надзвичайно важливими для колективу. Це не просто слова — вони реально втілюються в щоденній роботі, формуючи довіру, взаємоповагу та підтримку. Дуже круто знаходитися поруч із людьми, які розділяють ті ж самі цінності, що й ти.

Universe Group — це компанія, де я відчуваю себе частиною великої місії. Тут є все для професійного та особистісного зростання: круті проєкти, сучасні технології та атмосфера, яка мотивує досягати більшого.

Дякую Universe Group за можливість працювати в такому середовищі та робити свій внесок у створення чогось дійсно крутого!

Працюю в Universe Group з квітня 2024 року.
З першої хвилини спілкування з моїм рекрутером Ангеліною Степанець я відчула, що це справжній метч! 💖
Це перша компанія, де я відчула цінності не лише на папері, а й на ділі!

Я росту як спеціаліст, мої зони розвитку підсвічуються, тіммейти завжди допомагають і підтримують. Я бачу досягнення компанії та маю відкриту комунікацію.
Тут я працюю з людьми, які мене надихають, і відчуваю, що моя думка важлива, а ідеї точно знайдуть місце для реалізації в продукті.
В Universe я знайшла друзів і бачу свою професійну перспективу для розвитку!

У компанії багато можливостей для зростання, різноманітні ініціативи, як-от допомога дітям військових, підтримка армії, донорство.
Я дуже рада працювати в такій крутій команді з неймовірними спеціалістами, де панує дружня атмосфера та бажання створювати щось унікальне!

Мене надихає, що ми створюємо продукти, якими користуються мільйони людей по всьому світу 🌍.

Я люблю Universe Group!
Приходьте і ви до нас, якщо хочете стати частиною нашої класної команди! 😊

Я працюю в Universe Group більше ніж 3 роки, і ця компанія стала для мене справжнім місцем росту.
Я прийшов як Junior Product Manager, а зараз обіймаю позицію Head of Product в одному з найамбітніших бізнесів.
Для мене компанія не просто робота, це місце, де я формувався як спеціаліст і людина.
Тут я отримав величезні знання, можливість працювати з неймовірними людьми та справжню підтримку у своєму кар’єрному розвитку.
Я вдячний компанії за все, чого вдалося досягти разом, і радий бути частиною команди, яка завжди ставить перед собою великі цілі та наполегливо йде до їх досягнення. І постійно шукаю вже нових членів команди у наш продукт! Тому пишіть)

Якось і не помітив як пройшли 9 місяців роботи в компанії. Бо маю лише позитивний досвід і від того суб’єктивно відчуття часу прискорювалось. Команда топ, особливе признання хочу висловити Бреславській Ользі та Нагорняку Богдану, які на початку повірили в мене як у світчера та дали можливість долучитися до команди та розвиватися у напрямку продукту.

В компанії дають можливість приймати власні рішення і вчитися на своїх помилках, саме тому тут так багато колег заряджені на результат і всі мотивують один одного.

За цей період відчуваю, що професійно виріс просто неймовірно і є розуміння як зростати і надалі, які цілі компанії і як мій шлях з цим метчиться.

Також дуже подобається політика постійних фідбеків та рев’ю, яку пропонує компанія, таким чином твої колеги та стейкхолдери можуть в адекватній формі надати зворотній зв’язок стосовно співпраці — де все круто, а до чого звернути увагу.

Подобається що до вибору цілей, оцінки результатів та розробки роадмапи розвитку компанії та продуктів цілком раціональний та бізнес-орієнтовний підхід — тобто у компанії вибудувані чіткі критерії та цінності, відносно яких приймаються рішення.

Дуже рекомендую компанію як місце роботи!

Працюю в Universe Group вже 5 місяців, і за цей час компанія стала для мене не просто робочим місцем, а середовищем для розвитку, натхнення й професійного зростання. Тут поєднується все, що важливо для мене як спеціаліста: цікаві виклики, класна команда та чітке розуміння цілей.

Перше, що мене вразило — це, звісно ж, люди. Про це говорять багато, але не згадати цей пункт просто неможливо. У Universe Group працюють справжні професіонали, які заряджають енергією та бажанням рухатись вперед. Тут немає бар’єрів у спілкуванні, незалежно від позиції чи досвіду — завжди можна звернутись за порадою або обговорити ідею. Колектив дружній, відкритий і мотивований на спільний результат.

Окрім задач, які постійно допомагають виходити на новий рівень, компанія дає багато можливостей для навчання й розвитку. Це не просто слова — підтримка ініціатив, нових підходів і креативних ідей тут відчувається на кожному кроці. Тут кожен день відкриває нові можливості та виклики, які дозволяють розвиватися, зростати професійно й постійно рухатися вперед.

Дуже тішить і атмосфера, яка панує в компанії. Тут продумано все до дрібниць: зручний простір для роботи, увага до комфорту співробітників і теплі взаємини всередині команди. Регулярні івенти, тімбілдинги й прості моменти, коли вся команда збирається разом, додають ще більше мотивації та натхнення.

Universe Group — це місце, де тобі довіряють, підтримують і дають можливість реалізувати свій потенціал. Для мене це компанія, в якій хочеться рости, розвиватися й робити дійсно значущі речі. Тут кожен день — це шанс стати кращим, а разом з такою командою все здається можливим! 🚀🔥

Два місяці в компанії на позиції QA Engineer не пройшли даремно.
Пишу свій перший відгук на DOU, бо мені є що сказати.

Якщо чесно я досі не вірю що такі компанії як Universe існують!
Тепер по порядку:

— Перше про що я хотів би написати, то це про людей, які тут працюють. Кожен з них це діамант, якого Universe обточують і роблять з нього неймовірно дорогоцінний камінь! Тут я зустрів неймовірно розумних, талановитих і що найбільш важливо, відкритих людей! Це стосується як і Hard так i Soft скілів! В першу чергу SOFT! І в цих людей є чого повчитися! На щастя ці люди ще й діляться своїм досвідом і ще дає неймовірний буст як працівнику!

— Друге, це корпоративна культура якої дотримуються! У компанії є 5 цінностей, і кожна людина в компанії дійсно метчиться з цими цінностями! І що саме головне, компанія має ці 5 цінностей! І це неабиякий плюс!

— Третє це вплив тебе, як працівника, на розвиток продукту! Будь хто може впливати на майбутнє продукту, і це неймовірно! Від цього виникають і цікаві задачі, яких завжди достатньо!

Universe це компанія в якій хочеться працювати! І хочеться кричати людям людям про таку казку на українському ринку!

Дякую!

Я працюю в компанії Universe Group вже 5 місяців, сама не розумію куди так швидко летить час, бо ніби тільки вчора мені проводили онбординг і екскурсію по офісу) Можу сказати, що це справжній космос! Тут кожен день — це не просто робота, а справжнє задоволення. Атмосфера, люди, офіс — усе на такому високому рівні, що хочеться розповідати про це всім.

Колектив у компанії просто неймовірний, це не тільки мої слова, ви можете побачити це і в інших відгуках, це перший пункт, який проговорює кожен на кожному святі, бо це дійсно так! Тут цінують кожного співробітника, і це відчувається у всьому — від турботливого ставлення до підтримки в будь-яких ініціативах.

У мене не так багато досвіду роботи в інших компаніях, щоб проводити масштабні порівняння , але можу точно сказати, що Universe Group задає стандарти. Це рівень, це любов, це місце, де хочеться залишатися й рости!!!!

Буде дуууже «cheesy» звучати, але якщо я і шкодую про щось, то лише про те, що не знайшла Universe Group раніше :)

Йшов 4-ий місяць на посаді Junior Data Analyst в бізнесі Guru Apps і можу впевнено сказати, що Юніверс стали для мене справжнім відкриттям. Найбільше вражає відсутність мікроменеджменту — тут тобі довіряють з першого дня, і ти самостійно керуєш своїми силами. Це не лише надихає, але й дає можливість швидко рости професійно. За три місяці випробувального терміну я відчула, як сильно виросла — різноманітні таски, підтримка колег, спонукання до навчання. Ну вау!

Всі надзвичайно відкриті та дружні. Неважливо, який у когось грейд чи позиція: хочеш інсайтів? Підійди навіть до будь-якого тімліда — і в невимушеній обстановці отримаєш море корисної інформації. Атмосфера тут тепла і дружня настільки, що вперше в житті хочеться неіронічно постійно ходити в офіс.

Крім цього, усе в компанії організовано й налаштовано на автоматизацію рутинних задач, що звільняє багато часу і сил. Плюс — купа подій та заходів, де визнають твої досягнення, і ще багато-багато приємних бонусів (про які, до речі, дізнаєтесь, коли приєднаєтесь до команди 😉).

То любов ❤️

Аліно, так круто читати відгук! Дякуємо тобі, раді, що ти тепер наша частинка Всесвіту 💖

Паралельно з тим, як я прийшов до Universe Group, я почав читати книгу Джима Коллінза «Від хорошого до величного». Читаючи її, я розумів, що знаходжусь у компанії, яка, знаючи про це чи ні, наслідувала основні принципи найкращих компаній світу:

Правильні люди на правильних місцях. Процес відбору в команду — це те, що вирізняє Universe Group. Ця команда повністю руйнує стереотипи про корпоративну культуру. Відкриті, чесні, вмотивовані, розумні люди, які завжди готові прийти на допомогу й дійсно прагнуть досягнення цілей через спільну роботу.

Лідери п’ятого рівня. Все дійсно як по книжці: сильні та скромні лідери, які ставлять інтереси компанії вище за власні амбіції. Лідери із сильними навичками менеджменту, які надають підтримку та мотивацію.

Культура дисципліни. Але це зовсім не про надмірний контроль чи мікроменеджмент. Навпаки, ця культура створюється через високий рівень автономності кожного члена команди, фокус на результат та, знову ж таки, «правильних» людей і лідерів.

Можливості. Компанія постійно зростає, ставить перед собою амбітні цілі й дає простір для будь-яких твоїх ідей та розвитку. Хоча я працюю лише рік, я здобув знань, навичок і досвіду набагато більше, ніж за чотири роки роботи до цього. Немов перескочив із Level 10 на Level 80.

Universe Group ❤️

Відгукнулась на вакансію Trainee Product Manager (no experience needed). У вакансії зазначений наступний формат роботи: Варшава (гібрид), Київ (гібрид), віддалено. Зараз я розглядаю віддалений формат, і саме його я обрала коли заповнювала форму на сайті.

На наступний день мені приходить відповідь від Universe Group:
«Ми пишаємось нашою культурою в Universe Group і віримо що підтримувати й розвивати її можемо шляхом регулярного перебування команди під одним дахом в нашому комфортному офісі в Києві або Варшаві.
...
Ми залюбки зв’яжемося з вами, якщо для даної вакансії будемо готові розглянути повністю віддалений формат. Якщо ж ви готові до гібридного формату, повідомте нам короткою відповіддю на цей лист :)»

Питання: навіщо зазначати у вакансії віддалений формат роботи, якщо по факту ви пишете, що не готові розглядати такий формат?

А поки, кандидати витрачають свій час...

Юліє, вітаю!

Перш за все, ми щиро цінуємо вашу увагу до нашої позиції та виділений час на подачу вашого резюме!

Переглянули нашу вакансію та бачимо, що сталася технічна помилка з нашого боку. За що щиро перепрошуємо!

Ця позиція дійсно передбачає роботу з нашого комфортного офісу в Києві. На жаль, так склалося що ми вказали не вірний формат роботи в описі нашої вакансії.

Дякуємо вам за інтерес до Universe Group, і сподіваємось, що у майбутньому наші шляхи перетнуться. Бажаємо вам успіхів та здійснення всіх професійних планів!

Працював в компанії Universe Group (Guru Apps) більше 5ти років і за цей час пройшов шлях від Manual QA Engineer до Head of Delivery.

Наразі був вимушений полишити компанію через особисті причини, але, за інших обставин, з радістю би працював би далі.

Universe Group дуже серйозно ставиться до найму, адже цінності компанії — це не гучні слова, а основа роботи бізнесу та робочих відносин.

Тому з колегами було не тільки приємно працювати, а й поговорити на будь-які теми за кавою.

Компанія збирає професіоналів своєї справи та амбіційних людей, які хочуть створювати круті продукти та заявляти про Україну на міжнародних ринках.

Якщо ви не отримуєте задовлення від того, чим займаєтесь і не готові брати на себе відповідальність — вам не сюди. Якщо ж навпаки — то це ідеальне місце роботи і ви знайдете багато однодумців та багато чому навчитесь.

Проактивність тут заохочується.
Будь-які ідеї (навіть, на перший погляд, безґлузді) вислуховують, валідують та надають фідбек.

Всі цілі, процеси та аналітика відкриті, тож у вас буде змога спостерігати за динамікою продуктів та бізнесу загалом і безпосередньо впливати на результати.

Будь-які питання швидко вирішуються з менеджерами, офіс-менеджерками або ж з HR.

Також в Universe Group є багато можливостей професійного розвитку.

Всі співробітники відкриті, тож радо діляться досвідом. Можна як підсилити поточну експертизу, так і набути нову, в суміжних сферах.

В кожного працівника/ці є бюджет на навчання. Тож ви зможете додатково проходити різні курси та тренінги.

Також є регулярні внутрішні тренінги та лекції.

Тут дійсно піклуються про співробітників і роблять все, щоб вам було комфортно працювати, зростати і досягати результатів.

Окремо мені дуже імпонує свідомість та відповідальність керівництва та співробітників щодо повномасштабної війни.
Компанія регулярно донатить на підтримку Збройних Сил України, а також подвоює донати на внутрішні збори працівників для їх близьких родичів, які приймають участь в бойових діях.

Наразі це найкраще місце, де мені доводилося працювати і я щиро вважаю Universe Group однією з найкращих компаній в Україні.
Тож вам дуже пощастить потрапити саме сюди.

Бажаю командам та бізнесам Universe Group досягнення всіх цілей та нестримного розвитку.

Обіймаю ❤️

Ромо, дякую дуже за цей відгук і за цей час разом♥️

Досвід проходження етапів відбору в компанію схожий на кидок кубіка в грі, де не знаєш який результат треба викинути.

Перший раз подавався на вакансію Frontend developer, де була відеозустріч з рекрутером. Після нашої розмови отримав відмову з причини «у вас чудова мотивація розвиватись в усіх напрямках, але ми шукаємо людину, що сфокусується на frontend-і». При тому, що під час співбесіди я вказував що хочу розвиватись в бік backend у свій ВІЛЬНИЙ час, або просто самотужки досліджуючи код-базу проєкту.

Другий раз дочекався відкриття вакансії Full-stack. Підходив по більшості пунктів. Довелось податись близько 5-6 разів, щоб отримати... відмову) Коли попросив зворотній звʼязок, то відповідь отримав десь через тиждень (до двох) з аргументом: «Зупинились на кандидатах з більшим досвідом в backend розробці». Для чого тоді ставити такий низький поріг по досвіду для вакансії? Вакансія досі відкрита.

Третій раз подався на позицію Middle Full-stack. Отримав відмову, бо в зарплатні очікування не зійшлись. Без діалогу, без пропозицій. Просто: «ваші фінансові очікування не відповідають нашому бюджету». На лист з поясненням, що зарплатня не є закритим питанням, протягом (поки що) двох робочіх днів не отримав жодної відповіді. Хоча лист було надіслано зранку, через 40 хвилин після повідомлення від рекрутера.

Відкрите питання. Чому не має діалогу з кандидатами? Чому така велика затримка у відповідях тим, з ким ви ВЖЕ ведете діалог? Для чого встановлювати вимоги для вакансії, з якими потрапити на співбесіду є неможливим?

Денисе, добрий день!
Я вела з вами процес відбору, тому повернусь також тут із зворотним зв’язком.

Перш за все — дякую за фідбек, ми поважаємо та цінуємо прямий зворотній зв’язок.

У нас склався довгий процес, тому тут буде багато тексту.
Ось на чому базувались наші відмови:
1. Перший раз ми відмовили після скріна по причині того, що ви хотіли розвиватись у напрямку full stack, чого на той момент ми не могли запропонувати.
2. З часом ми відкрили вакансію full stack і ви подали заявку вдруге. Але ми тоді відмовили, бо шукали людину з більшим досвідом та саме в цій вакансії фулстек розробника нам є важливіший фокус на досвід саме у бекенд розробці. Так у нас не стався метч вдруге.
3. І останній раз ви подались на технічну вакансію в маркетинг. Але ваші фінансові очікування вище нашого бюджету.
Проте ви праві — у п’ятницю ви написали, що готові обговорити суму заробітньої плати. Але так як сьогодні понеділок і в нас багато вакансій, окрім того колега пішла у відпустку, я ще не встигла вам відповісти.

Тому після публікації моєї відповіді тут — я відпишусь вам на пошту)

Доброго дня! Будь ласка, можете відповісти мені щодо вакансії на Джинні SEO Content Manager and Editor? Буду безмежно вдячний.

Кириле, доброго дня!
Так, бачу ваш відгук, що ви залишили вчора на djinni.
Вже повернулась до вас з відповіддю.

Виграв консультацію з CEO Universe Group Ярославом Морозовим на DOU мітапі.

Було дуже приємно спілкуватись. Ярослав відповів на питання та дав чіткі рекомендації стосовно мого запиту. Крім того, порозмовляли про ІТ в цілому та життя. Окрема подяка Таті, яка зустріла та показала офіс. Люди заряджені, атмосфера приємна. В якийсь момент хотів сказати «візьміть мене до себе в команду», але це ж була не співбесіда)

Сподіваюсь комусь ще пощастить виграти консультацію з Ярославом)

Ілля, дуже дякую за такий теплий відгук!)

Коли я пригадую своє стажування «Creative Marketing Specialist 2.0» в Universe Group у квітні цього року, слова «вражаюче» і «надзвичайне» миттєво приходять на думку. Навіть у відгуці не вистачає слів, щоб відтворити всіх емоцій.

Одне з найприємніших вражень — це ставлення команди до стажерів. Від першого дня нашої роботи, ми відчували себе повноцінними членами колективу. Усі наші запитання та навіть найдрібніші сумніви були зустрічені з терплячістю та професійною підтримкою (питання лише вітались, їх забагато не буває). Це зробило навчання максимально ефективним і приємним.

Що ще залишило невимовно позитивне враження — це велика кількість цікавих практичних завдань та захопливих лекцій від різних спеціалістів. Кожен день ми зустрічалися з людьми, які мали глибокі знання у своїй галузі і були готові ділитися з нами своїм досвідом та інсайтами. Це дозволило нам не лише засвоїти теоретичний матеріал, а й побачити, як він застосовується на практиці.
Підсумовуючи, можу сказати, що стажування в Universe — це ідеальне поєднання крутих знань, нових знайомств та цікавого інтерактиву.

Після стажування мене запросили на фінальну співбесіду та зараз я працюю в Universe. Ще нещодано не міг собі цього навіть уявити.

Мене досі найбільше вражає турбота про працівників та надання крутих можливостей для розвитку. Universe Group не лише надає своїм співробітникам всі необхідні ресурси для роботи, але й активно підтримує їх у саморозвитку.

Мій досвід роботи з компанією був досить цікавим та неординарним, нещодавно я побачила набір на стажування для креативних маркетологів 2.0 і зрозуміла, що це ідеальна можливість спробувати себе у цій ролі на реальних працюючих продуктах.

Упродовж цих 2 тижнів нам прочитали безліч практичних лекцій та дали тонну корсних практик, сформували повноцінне розуміння цієї посади, окрім цього кожного дня ми отримували завдання, аби одразу на практиці застосувати отримані знання і досвідчена менторка постійно давала фідбек, тож можна було усвідомити свої зони росту та можливості вдосконалення.

Після проходження навчання я отримала офер на фінальну співбесіду, а в результаті і роботу Creative Marketing Specialist в Universe. Наразі у мене перший робочий тиждень і я в захваті від команди, атмосфери, масштабу цілей і культури всередині компанії. Я в передочікуванні крутої співпраці, цікавих викликів та зростання як професійного, так і персонального в такому крутому комʼюніті!

В жовтні 2023 року мені випала неймовірна можливість — стати стажером Universe Group. На той час я вже пів року шукала роботу в сфері креативного маркетингу, проходила багато співбесід, але на різних етапах отримувала відмову, адже не мала практичного досвіду. Стажування стало моїм ідеальним метчем, адже це можливість покращити теоретичні та отримати практичні знання для новачків.

Це було перше стажування в стінах Universe Group, але все було настільки продумано, ніби воно було вже десяте (без перебільшень!). Протягом двох тижнів ми слухали лекції від спеціалістів з креативного маркетингу, перформанс-реклами та моушн-дизайну та виконували практичні завдання (тут важливо зауважити, що всі завдання були на 100% такими, що креативним маркетологам доводиться виконувати щодня).

Сто мільйонів разів дякую нашій менторці Діані, тім ліду креативної команди, яка давала супер детальний фідбек до кожної домашки, не просто виправляючи наші помилки, а навчаючи нас правильному ходу думок, що дуже допомогло мені в майбутньому!

По результатах стажування троє з шести стажерів отримали офер від компанії (і я в їхньому числі). Зараз вже трішки більше ніж пів року працюю в Universe Group, і досі кожен день не втомлююсь дивуватись від того, яке це неймовірне місце, як тут піклуються про кожного і як тут роблять все, щоб тобі було максимально комфортно.

А я просто проходив повз і вирішив дізнатися більше про компанію. Глянув фото, подивився відео і найголовніше... почитав відгуки. Приємно коли навіть у минулому співробітники компанії так гарно пишуть про вас. Тож просто порадію за вас в побажаю смачного бусту. Так тримати!

Хочу поділитись своїм відгуком про компанію Universe.

В цій компанії я працюю вже більше 1,5 роки і жодного дня не шкодую про свій вибір.

Хочу розповісти що крутого я можу виділити про Universe:

— Universe це перш за все ЛЮДИ. Чому люди Caps Lock-ом — тому що це найцінніший ресурс в компанії. Відбір кандидатів відбувається дуже ретельно і тому кожна людина, яка приходить до нас додає свій внесок в загальний результат максимально потужно. А ще ми всі неймовірно один одного доповнюємо, помиляємось, вчимось та шаленими темпами розвиваємось.

— Дуже вагомим є внесок Universe в благодійність. Всередині компанії регулярно проводяться збори та аукціони на допомогу нашим військовим, а всі донати юніверсівців компанія подвоює!

— Плюшки, від яких кайфуєш кожен день — безкоштовне харчування в офісі, безкоштовна парковка біля офісу та медичне страхування.

— І ще про наш мерч — мерч в якому ти хочеш ходити! Гарантовано пів гардеробу юніверсівців саме він і займає.

Мені не вдалось дійти далі «бесіди» з Talent Researcher at Universe Karyna Berydze. Ще десь місяць тому знайшла вакансію Motion Designer на яку відгукнулась. Спочатку Karyna Berydze відповіла мені чітко на пошту, що очікування не зовсім співпадають, що є нормально і тут питань немає. Але через два дні Karyna Berydze знаходить мене на Джинні та пропонує на нову вакансію Junior Motion Designer. Я відповіла, що мені вже було відмовлено. Через деякий час я забуваю про цю ситуацію і багато де пропунується ця вакансія Junior Motion Designer. Після деяких моментів роботи над портфоліо я відкриваю ій контакти, але відповідь була неповна і після уточнення я отримала, що «Наразі ми не готові спілкуватися щодо цієї позиції. Але пропоную залишатися на звʼязку.» Вакансія була відкрита і після цього.

Підтримали: Виталий ГрушаAnna B

Дарʼя, вітаю!
Перш за все хочу перепросити, що така ситуація склалась. Я цілком розумію причини вашого відгуку, адже одразу не надала повної інформації з приводу причини відмови.

Хочу також проговорити щодо нашого діалогу на Djinni. Я написала вам, адже через особливості цієї платформи рекрутери не бачать інформацію про ваш досвід та не мають доступу до вашого CV, портфоліо та не можуть переглянути історію спілкування. Така можливість зʼявляється лише після того, як автор профілю відкриває доступ власноруч.

Якщо підсумовувати, то ми відмовили вам спираючись на інформацію про ваші навички та навички в портфоліо, яких для нашої ролі на цей момент недостатньо. Але ми дуже швидко розвиваємось і не виключено, що в майбутньому у нас буде відкрита роль, яка потенційно могла б вам підійти. Сподіваюсь, що ця прикрість не стане причиною відмови в комунікації у майбутньому.

Окремо прописала вам розгорнутий фідбек в особисті повідомлення, який можливо стане вам у пригоді, якщо ви захочете прокачати свої навички! Успіху вам)

Нещодавно закрила випробувальний в Universe і готова поділитися враженнями)

1)Перш за все мене вразила і приємно здивувала доброзичливість кожного юніверсівця та дружній вайб до новенької людини (мене).
Усі готові допомогти та підказати і просто поспілкуватися під час обіду)

2) Бадді — не новий для мене досвід, але дуже класний підхід, щоб залучити ньюкамера до сошиал лайф компанії.
Для тих хто не знає, бадді — це коли в тебе є людина, переважно з твого відділу, що допомагає тобі освоїтись, підказує, коли необхідно, і просто виходить з тобою на каву )

3)Дуже сподобався формат рандом кави — бот в Слаку рандомно обирає тебе і твого(ю) коллегу та запрошує вас обох сходити на каву.
Таким чином ти маєш змогу познайомитись з колегами з різних напрямів, дізнатись більше про компанію та їх роботу)

4)Дуже швидко занурюєшся в специфіку компанії, продуктів тощо завдяки онбордингу та регулярним зустрічам по зрізу роботи компанії ( демо та епізоди).
Це дає змогу тримати руку на пульсі того, що відбувається у кожному відділі.

5)В мене класна команда та відділ, є міні-традиції як тім кава по четвергам, спільні обіди тощо.

Загалом, я сміливо раджу Universe, адже ця компанія не тільки про класну корп.кульуру, плюшки та безкоштовні обіди, а ще про чудових щирих людей, цінності, абмітні цілі та круті продукти!)))

Ось в п’ятницю ввечері мене занесло на dou написати свій відук про роботу в Universe. Тим більше, вже пішов 4-ий рік нашої співпраці :)
Що круто?
— В пріоритеті спочатку ТИ як людина, а потім виконання задач (цей момент компанія повністю підтвердила під час початку повномасштабного вторгнення). Тут моя безмежна подяка за те, що я та сім’я почувались в безпеці, за закриття зборів на ЗСУ ( тут був і наш з чоловіком збір на лікування друга — команда закрила його за 6 хв!!!)
— Завжди цікава робота ( я сама вшоці, але за 3 повних роки я не вила вовком через рутинні задачі ніразу) та адекватні цілі
— Відсутність токсику взагалі ( тут ❤️ рекрутинг та hr команді)
— Придумав щось класне -> розказав колегам -> посиділи подумали як це зробити -> реалізували :)

Мінуси:
якби був хоч один вагомий мінус — я б напевне працювала деінде.

Раджу юніверс як і новачкам в айті так і продвинутим менеджерам. Тут все динамічно і результативно. І нічого не об’єднує нас так сильно, як круті спільні результати , де кожний знає як на них повпливав :)

Я працюю в Universe вже трохи більше ніж 1,5 роки. За цей час компанія пережила багато викликів — тимчасовий релокейт на захід країни на початку повномасштабного вторгнення, роботу в укритті під час масових обстрілів, блекаути тощо. Але проходячи крізь всі ці труднощі, керівництво компанії не забувало, що є найголовнішим в цьому всьому. А найголовніше — це люди. Мене приємно вразило, як нас підтримували і досі продовжують підтримувати. Благодійні івенти спрямовані на збір коштів для військових, волонтерство, компенсація генераторів під час блекаутів — це тільки частина того, що мені вдалось зараз пригадати. Окремо хочу відмітити українізацію компанії, адже коли я тільки прийшла, всі внутрішні матеріали велись російською, проте після 24 лютого питання якою мовою мають бути наші внутрішні презентації та ресурси зникло. Корпоративна бібліотека поповнилась книгами про історію України, а російськомовне чтиво відправилось на макулатуру. Радію, що колись обрала працювати з вами!

Я пропрацював у компанії Universe на позиції Motion Designer майже 2,5 роки і був свідком, як компанія росте з 25 людей до 70 та з маленького стартапа перетворюється на велику успішну IT компанію.

За ці 2,5 роки я жодного разу не пожалкував про свій вибір. Це компанія в якій працюють надзвичайно круті люди, професіонали своєї справи. Компанія де можна рости і розвиватися, що надзвичайно важливо для будь-якого спеціаліста.

З початку війни Universe, допоміг перевезти всіх своїх співробітників та членів сім’ї на захід України, аби ми були всі в безпеці, а головне мали можливість працювати, коли по всій країні відбувалися скорочення та брак робочих місць, тоді не на словах відчувалося, що люди — найголовніше.

Я бажаю команді і компанії Universe успіху, а всім хто обирає місце роботи, можу з впевненістю сказати, Universe — це компанія, яка створить для вас усі умови для продуктивної роботи, де ви знайдете крутих друзів, а також матимете усі можливості для росту та розвитку.

Вадим, дуже дякуємо за відгук! Робота з тобою була в повному кайфі, успіхів тобі🔥 ти частина нашого Всесвіту!

Я приєднався до компанії ще на початку її становлення, в числі перших, тому було цікаво спостерігати за її розвитком та ростом. Протягом майже 3 років в Universe я жодного для не жалів що свого часу приєднався до команди.

Це не просто команда, це справжня сімʼя професіоналів, де кожен зацікавлений в створенні крутих продуктів, тому що це реально цікаво і розумієш що твій вклад в розбудову всього цінують. Максимально здорова і дружня атмосфера в команді. Круті та гнучкі підходи до процесів створення та розвитку продуктів.

Так сталось що одного дня наші шляхи розійшлись, але в памʼяті залишились лише найтепліші спогади про цих неймовірних людей, і зараз з приємною посмішкою споглядаю як круто розвиваються ті продукти яким ти разом з командою давав початок.

Так що Universe назавжди залишиться в моєму серці як щось дуже хороше і тепле ❤️. Бажаю команді тільки успіхів!)

Андрій, дуже дякуємо за теплі слова❤️
Ми були раді, що ти був частиною нашої команди та зробив великий вклад у розвиток наших продуктів! Дякуємо тобі!
Бажаємо крутих кар’єрних можливостей та нових досягнень 😎🚀

Не зважаючи на те, що не вийшло попрацювати з Universe, все ж хочу відмітити професійність HRів Юлії Громило, Ірини Кравченко та лід моушн дизайнера Вадима Москаленко. Дуже приємні люди, з якими було цікаво спілкуватись.

Не можу не поділитися випадком рідкісного хамства рекрутера компанії Universe (Genesis) — Irina Kravchenko яка на djinni позиціонує себе як Talent Acquisition Lead. Якщо це справді лід, я ще більше в шоці.
Суть історії наступна — я відправив пропозицію поспілкуватись щодо відкритої у компанії позиції і через деякий час(27.07.2022 у 16.53) отримав наступну відповідь -

«Микола, доброго вечора!

Дякуємо за відгук на нашу вакансію :)

Ми ретельно ознайомилися з вашим профайлом, наразі ваш досвід не зовсім співпадає з нашими очікуваннями, тому поки що не готові рухатися далі по позиції.

Удачі вам у пошуку вакансії мрії, бережіть себе та своїх близьких!»

Це вони(або вона) так ретельно ознайомились з моїм профайлом, що навіть обізвали мене чужим ім’ям. Я дещо здивувався, написав відповідь — що я не Микола, і якщо вже вони мене обізвали, то може хоч нададуть більше інформації щодо відмови, щоб я розумів над чим мені потрібно працювати надалі.
Сьогодні вже 2 серпня ні вибачень, ні інформації... Хто я такий, щоб переді мною вибачатися? На ринку ж зараз багато кандидатів. Я був щиро вражений таким відношенням, доки не отримав можливість прочитати статтю Genesis(а я так розумію Universe це дочірня компанія) про працівників що радісно працюють по 11 годин у день, та не ознайомився з іншими відгуками людей щодо цієї компанії.

Дякую богу що я чомусь не підійшов для роботи в цієї компанії та щиро співчуваю усім людям що в неї працюють. Якщо таке хамство процвітає на етапі відбору, можна лише здогадуватися, що коїться в компанії.

Михайло, доброго дня!

Хочу вибачитися, що сплутала ваше ім‘я у звертанні. Розумію, що це важливо для вас.

У нас дуже великий потік вхідних СV на цю позицію, ми намагаємося нікого не лишити без відповіді. Саме через це допустила помилку в транслітерації вашого імені. Окрім цього, на першому етапі розгляду резюме, ми не повертаємося з детальним фідбеком у разі відмови.

Щиро вірю, що ви знайдете команду, де зможете проявити ваш професіоналізм!

Чотири роки впевненості у правильному виборі.
Я приєдналась до Universe на позицію iOS розробника у числі перших, тому можу з упевненістю сказать, що бачила повне становлення компанії.
Для мене надважливим при виборі компанії є атмосфера. З самого початку вона була саме родинна та дружня, але амбітна, зі зрозумілим та прозорим напрямком розвитку — тільки вперед через спроби та помилки, але до результату. Так пройшло чотири роки. Сім’я виросла, проекти вистрілили, але атмосфера так и залишилася родинною. І все тому, що дуже велике значення віддається саме людським якостям співробітника — тут ви не зустрінете крутого, але токсичного спеціаліста.
Найцінніше — це люди. Це ще один важливий маркер. Коли почалась війна уся країна впала в стан невизначеності та шоку. Але не Universe. Те що компанія зробила для працівників та їхніх родин — це справжня мужність, стійкість, надійність. Спочатку безпека людей, потім адаптація процесів, збереження робочих міст, налагодження бізнесу, і звісно ж підтримка нашої країни, адже зараз саме стабільний бізнес є надважливішою складовою Перемоги.
Я дуже пишаюся, що мені довелося отримати не тільки шалений досвід у розвитку продукту, а й побачити на власні очі, що компанія зі справді важливими цінностями існує!
Зараз я йду у відпуску по догляду за дитиною, але зовсім скоро повернусь, щоб продовжити цей шлях разом. Люблю тебе, мій Universe❤️ Завжди залишайся таким надійним, чесним та справедливим!

Проходила собеседование на позицию Frontend developer. Очень понравилось общаться с рекрутером Юлей. Всё было на очень положительной ноте и остались приятные воспоминания. После общалась с Антоном и Ирой и поняла, что в компании все сотрудники положительные и приятные собеседники. Но так получилось, что мы с подругой продавались на одну и ту же позицию в Universe, поэтому я решила немного отступить и не сильно претендовать на место в компании. И не зря) Я в тот же день получила офер в другой компании, а моя подруга тут, поэтому я ни о чем не жалею) И желаю дельнейшего развития компании)

Проходил отбор на позицию Front-End Developer, остались только положительные впечатления от общения на всех этапах.
Первый контакт случился через рекрутера Ирину — был приятно удивлен глубиной вопросов во время созвона, акцентировала внимание на том, чем бы мне хотелось заниматься и насколько компания мне подходит по задачам.
На техническом интервью общался с тимлидом Лешей, понравилось что после него поделились развернутым фидбеком по сильным сторонам и зонам роста.
По личным причинам решил не двигаться на финальный этап, но на будущее не исключаю, что попробую свои силы снова)) Ну и рекомендую Universe для тех, кто хочет работать в сильной технической команде и с актуальным стеком.

Пришел в компанию два года назад на позицию Junior Motion Designer. Что я увидел в юниверсе? Первое и самое главное это то как сильные специалисты должны работать в команде. Тут не подавляется инициатива и индивидуальность, поощряется как горизонтальный так и вертикальный рост. Например, мне выделялись даже дни обучения, когда я мог целый рабочий дней потратить на изучение чего-то нового. Если вы сильны в каком-то узком, но интересном направлении вам могут предложить провести лекцию. В компании много развивающихся и уже состоявшихся проектов, есть вариант свича. Будьте уверены, тут ваше мнение будет выслушано и обсуждено.

Второе это гибкость. Компания молодая и потому постоянно пересматривается взаимодействие отделов и направлений развития. Новые, разумные идеи беруться на вооружение, тестируются и внедряются или отбрасываются. «Надо тестить» — девиз известный каждому юниверсовцу 😀

Отдельного упоминания стоят люди, которые стоят за всеми этими «сильными специалистами» и «профессионалами». Это крутые, многогранные личности с которыми можно случайно и на кухне на часик зависнуть и просто интересно поболтать на любом тимбилдинге)

Даю вам гарантию — юниверс останется у вас в сердечке 💖

1. Отличное место, если хотите профессионального роста. Для этого нужно будет быстро и много самостоятельно учиться, приносить ценность, быть инициативным.
2. Все руководители — классные профессионалы, которые могут передать полезный опыт.
3. Если кого смущает, что компания «маленькая» и «малоизвестная в итшных кругах» — не стоит переживать, это часть холдинга крупной ит компании. Как результат — довольно хорошо выстроенные процессы, кучу плюшек и надежность.

Компания быстро растет, поэтому часто ищет классных специалистов. Занимайте место на корабле.

Я приєдналась до Юніверс 11-тою, юним і голодним до знань і досягень маркетологом.

З того моменту пройшло 3 роки, я стала СМО і моя команда маркетингу (15 чоловік) уже більша за той Юніверс, в який я прийшла. За плечима 3 незабутніх роки стрімного розвитку, цікавих задач, підкорених веришин, побудованих з нуля процесів, провалів і безцінних уроків, і, що б там не було, підтримки команди і нашого СЕО.

Хочу щоб всі, хто читатиме цей розділ, а, значить, розглядатиме компанію як потенційного роботодавця, дізнались, що робота, де тебе чують, цінують, дають багато складних викликів і ще більше ресурсів і підтримки на їх подолання існує, і це наш Universe❤️

Проходив співбесіду на роль Data Analyst.

На той момент вже мав офер від іншої компанії, який був обмежений по часу. Був дуже здивований, коли процес співбесід і найму через це відчутно стиснули і намагались прискорити на кожному кроці, завдяки чому ми встигли все вчасно. Після обох технічних співбесід отримав фідбек протягом доби після самої співбесіди, що було дуже приємно. По тестовому завданню теж отримав детальний фідбек підчас співбесіди, знаю кожне місце, де помилився.

TL; DR:
1. Компанія увійшла в положення і прискорила процес співбесід
2. По тествому завданню я отримав дуже детальний фідбек з обговоренням альтернативних рішень.
3. Після кожної співбесіди отримав фідбек протягом доби, не зважаючи на те, що після фінальної співбесіди отримав відмову.
4. В цілому, враження від команди досить хороші, хоча інколи(імхо) питання про досвід і подальші карє’рні плани заходили трохи далеко.

Підтримали: Artur MaiorskyiYevheniia Moskalchuk