4 грудня 2025 14:48

Olha Tsyperdiuk, Lead Generation Manager

Хотіла б поділитись позитивним досвідом, пов’язаним із рекрутинговим процесом та початком роботи в компанії Unity Finance.

Перш за все, хочу відзначити оперативний фідбек від команди рекрутингу — всі етапи було проведено у обіцяні терміни, а також окрема вдячність, що підлаштувались під мій запит та перенесли фінальне інтерв’ю, коли це було необхідно, що посприяло тому, що я обрала саме цю компанію.

Почавши роботу в компанії також хочу відзначити, що в Unity Finance є можливість та заохочується зростання її працівників, тому якщо ви хочете професійного та кар’єрного зросту — вам точно сюди. Окрім цього, є система бенефітів, які надаються кожному працівнику в компанії без виключення і лише розширюються з часом роботи у компанії, чим я вже активно користуюсь :)

Команда, з якою я працюю — дуже комфортне середовище, де ти можеш отримувати знання без побоювань здатись некомпетентним, адже там цінується твоє бажання розбиратись у продукті і всі сприяють тому, щоб твої питання не залишись без відповідей.

Якщо вищезазначене для вас є важливим при виборі місця працевлаштування — ви потрапили у правильне місце :)

Підтримали:  Olena T Mariia Strelchuk