Хотіла б поділитись позитивним досвідом, пов’язаним із рекрутинговим процесом та початком роботи в компанії Unity Finance.
Перш за все, хочу відзначити оперативний фідбек від команди рекрутингу — всі етапи було проведено у обіцяні терміни, а також окрема вдячність, що підлаштувались під мій запит та перенесли фінальне інтерв’ю, коли це було необхідно, що посприяло тому, що я обрала саме цю компанію.
Почавши роботу в компанії також хочу відзначити, що в Unity Finance є можливість та заохочується зростання її працівників, тому якщо ви хочете професійного та кар’єрного зросту — вам точно сюди. Окрім цього, є система бенефітів, які надаються кожному працівнику в компанії без виключення і лише розширюються з часом роботи у компанії, чим я вже активно користуюсь :)
Команда, з якою я працюю — дуже комфортне середовище, де ти можеш отримувати знання без побоювань здатись некомпетентним, адже там цінується твоє бажання розбиратись у продукті і всі сприяють тому, щоб твої питання не залишись без відповідей.
Якщо вищезазначене для вас є важливим при виборі місця працевлаштування — ви потрапили у правильне місце :)
Мій шлях у компанії почався з рекрутингового процесу, який приємно здивував. Усе було дуже чітко, без затягувань і з якісним фідбеком після кожного етапу.
Що для мене найкраще в UnityFinance, то це комфортні умови, сучасний підхід до організації процесів, круті бенефіти і, звісно, команда. Колеги завжди готові підказати, підтримати чи просто підняти настрій. До кожної ідеї прислухаються, незалежно від ролі чи досвіду і це дуже мотивує.
За п’ять місяців я виросла до тімліда, і це стало можливим завдяки постійній підтримці та довірі. Тут легко розвиватися, пробувати нове й рухатися вперед.
Щиро рекомендую компанію всім, хто хоче працювати в дружній, відкритій та зростаючій команді.
Процесс рекрутинга в компании прошёл максимально комфортно. Отдельно хочу отметить Валерию — рекрутера, которая с первых минут располагает к себе. На всех этапах собеседований всё было чётко и прозрачно: каждый шаг объяснялся, обратная связь поступала оперативно.
Особенно приятно было, что Валерия всегда была на связи и быстро отвечала на любые вопросы. Собеседования проходили в действительно тёплой, человеческой атмосфере — это редкость и для меня очень важно. Спасибо за такой профессиональный и душевный подход!
Olga, thank you for your feedback.
We truly appreciate the time candidates dedicate to our company, and we strive to make the recruitment process as comfortable and clear as possible.
A special thank you for highlights Valeria’s work. It is extremely important for us that every candidate feels supported, respected, and treated with care at every stage of the collaboration.
We wish you continued professional growth within our company.