10 липня 2024 13:14

Yevhenii Shylin, System Administrator в United Tech

Хочу поділитись своїми враженнями про перші три місяці роботи в цій компанії на посаді System Administrator.
Процес найму проходив максимально продуктивно. Рекрутер Аліна, яка супроводжувала мене впродовж цього часу, підтримувала постійний зв’язок, люб’язно відповідала на всі запитання, які у мене виникали. При цьому, на мою думку, «зайвих» питань була мінімальна кількість. Явна направленість на результативність мене дуже порадувала.
Адаптаційний період пройшов супер приємно. Переді мною поставили чіткий план, задачі та мету, яких потрібно було досягти. В процесі команда всіляко допомагала, підказувала та загалом була також націлена на результат.
З того, що хотілося б особливо відмітити — надзвичайно приємний колектив. Людяне ставлення і націленість на результат. Відкриті до спілкування і обговорення реальних проблем, які виникають. Готові почути власні думки та пропозиції, навіть якщо вони будуть йти впереріз якимось уставленим процесам. Як люди, так і компанія загалом готові та відкриті до змін, якщо вони направлені на підвищення ККД компанії, або співробітника особисто.
Приємно радує стиль менеджменту — на конкретну задачу залишається простір для «творчості» її виконання.
Також з плюсів можу відзначити конкурентну зарплатню по ринку та додаткові приємні бонуси.
Підсумовуючи — хочу сказати, що я радий, що мій шлях у новій для себе сфері розпочинається саме з цієї компанії.

Женя, щиро радіємо позитивному досвіду з нами та вдячні, що поділився відгуком! Такий зворотний звʼязок завжди надихає робити ще більше та краще для кожного з команди UT.