7 червня 2024 15:27
Я працюю на позиції Продакт Менеджера компанії United Tech уже понад 7 років, і я можу з упевненістю сказати, що це найкраща компанія, у якій я коли-небудь працював, починаючи зі студентських років. За цей час я спостерігав, як компанія розвивається і маштабується, і я дякую їй за надану можливість для особистого та професійного зростання.
У компанії я маю все необхідне для роботи і свого професійного розвитку. Чудовий колектив, кожен готовий ділитися досвідом і допомагати в питаннях та вирішенні проблем. Я особливо ціную прогресивність і відкритість компанії до нових ідей і підходів.
Компанія також вирізняється своєю здатністю знаходити виходи і піклуватися про своїх співробітників у важкі моменти для нашої країни і суспільства. І робить це не в останній момент чи вже по факту настання проблеми, а завжди працює з ризиками наперед. Зокрема, під час пандемії компанія забезпечила віддалений режим роботи, що дало змогу співробітникам продовжувати свою роботу комфортно та безпечно. Я бачив, як наша компанія не просто зберігала робочі місця і заробітну плату в повному обсязі, незважаючи на воєнний стан у країні, але і продовжила робити планові salary review та наймати нових співробітників.
Я також хочу зазначити, що компанія надає чудові умови для адаптації нових співробітників. Менеджмент компанії завжди готовий допомогти і підтримувати, забезпечити онбординг високої якості.
Також подобається, що United Tech не просто про роботу, але і забезпечує можливості своїм співробітникам для активного відпочинку, корпоративи, участь в соціально-важлиних активностях, регулярні збори по допомозі нашим захисникам.
Загалом, я дякую United Tech за надану можливість працювати в такому прогресивному та надихаючому середовищі. Я з радістю рекомендую компанію всім, хто шукає стабільну та надійну роботу.