18 січня 2024 10:44

Lily Sushko, Partner Account Manager в United Tech

Поділюсь враженнями про свій найм. Подаючись на вакансію, мені здалось, що доведеться проходити багато етапів і це буде довго і складно. Але, це виявилось лише моїм припущенням, бо ж насправді, відповідь від рекрутера Інни я отримала протягом години після відправки свого резюме, що мене приємно здивувало :) Як і все, що було далі. Оперативні фідбеки, розгорнуті коментарі, цікаве тестове, дружелюбна атмосфера під час інтерв’ю — все це дозволяло відчувати себе комфортно та in touch з компанією.

Окремо хочу подякувати Юлі, яка супроводжувала мене з 2 етапу і до офферу. Юль, я відчувала твою підтримку і те, як ти за мене вболівала кожну хвилину наших співбесід і це читалось у кожному месседжі під час спілкування у чаті ❤️

Сьогодні мій 2 день у компанії, і я можу сказати, що процес адаптації також на високому рівні. Команда допомогла мені з організацією та налаштуванням всього необхідного, а менеджер — підготувала детальний та зрозумілий план онбордингу.

Я вдячна компанії та команді за таку круту підтримку та налаштована на довгу і плідну співпрацю :)

Чудовий досвід із гарним фіналом! Вітаємо у команді та дякуємо, що так детально поділилась враженнями від процесу інтервʼю до перших днів співпраці. :)