15 січня 2024 11:28

Andriy Kaminsky, Junior Data Analyst

Відправляв резюме на вакансію аналітика, перший відгук від рекрутера отримав за день — 5 запитань, одразу відповів на них, за 5 днів ніякого зворотнього звʼязку — вакансія виявилась вже закритою. Для полегшення коммунікації з рекрутером пропоную вказувати повне прізвище на лінкедине, а не просто О. Дякую.

Підтримали:  Nina Trufanova

5 днів я написав приблизно, розумію, що були вихідні, бо дивним чином після мого відгуку на цьому сайті мені написала рекрутер, але після відповіді на 5 запитань (зайняло 30 хв часу) ніякої відповіді. В будь-якому випадку, дякую за фідбек.

І зорієнтуйте, може десь виникла помилка. За даними нашої системи бачимо, що відповідь надіслали на другий робочий день після заявки. Підкажіть, про які саме 5 днів ви зауважили?

Андрію, вакансія актуальна, і ми призупинили її публікацію, адже отримали дуже велику кількість відгуків. Ми надаємо розгорнуті фідбеки, дотримуючись черги. Вашу заявку від 11 січня вже опрацювали, і після вихідних, у понеділок, рекрутер залишив фідбек по ній. Перевірте, будь ласка, відгуки.