19 грудня 2022 15:33
Працюю в компанії на позиції HR People Partner. По-перше, працювати в продуктовій компанії — це завжди цікаво і динамічно, особливо в United Tech, бо продукти, які ми робимо, є дуже сучасними і мають попит серед юсерів по всьому світу! А це значить, що є можливість постійно розвиватись, постійно відслідковувати зміни та тренди як в технологіях, так і в процесах в цілому. Особисто мені дуже подобається темп, швидкість прийняття рішень на будь-якому рівні, можливість впроваджувати нові підходи в people management, управлінні командами, відкритість бізнесу до цих рішень і, що важливо, моя певна автономність як спеціаліста в даній ролі. А це неодмінно розвиває мене , як професіонала, що не може не радувати:) І дуже важлий плюс — це люди, точніше, їхній високий рівень soft skills та експертизи.
Хочу також відмітити свою HR команду, бо можливість працювати з дівчата з таким глибоким досвідом та навичками в рекрутменті, HR branding, people management , це просто справжня вдача!