Unitask Group Ukraine

Київ, Хайфа (Ізраїль)

24 травня 2023 13:34

Ігор Гайдадін, QA

Буде не дуже багато тексту, але по ділу. Нещодавно познайомився з данною компанією (HR Оксана та дехто, включачи Team Lead, з команди QA). Перша зутріч була дуже дружелюбна та приємна, ми познайомилися з Оксаною, вона розповіла мені досить детально про те, чим займається компанія та які відносини всередині компанії, також були невеличкі ліричні відступлення — тобто розмова була легкою, змістовною та приємною, але більше всього сподобалось те, що Оксана спокійно відреагувала на те, що в мене десь загубилась лінка на інтерв’ю, а також досить оперативно відповідала на мої питання у чаті, а не як іноді буває — зникла і все, і вже думаєш про які принципи ти там мені розповідала.
АЛЕ тут мало бути, та не буде. Технічна співбесіда, на якій я трохи хвилювався, як на школьному уроці біля дошки, була також досить приємною, дивлячись на відкриту манеру спілкування між Тім Лідом QA та QA, зрозуміло, що стосунки у відділі дружелюблі і не занадто формальні. Там де щось робив не так — задавали навідні питання та давали шанс (не критикували).
Приємні враження.

Підтримали:  Yuliya Voronova Oksana Stepanchuk

Привіт, дякую за відгук — це цінно для нас.
Було дуже приємно взаємодіяти з вами. Сподіваюсь, в майбутньому ще попрацюємо разом)