21 травня 2022 13:53
Впевнений, всіх цікавить думка якогось незнайомця в Інтернеті, тому вирішив залишити власний відгук. Кому хочеться одразу висновків, читайте останній абзац.
Перше моє знайомство з людьми з компанії відбулося на співбесідах. Хочу зазначити, що не поспішав, але в якійсь момент виникла думка, що в часі співбесіди можна було б не розтягувати. Кількість співбесід теж була великою, якось навіть спитав чи не на політ у космос мене перевіряють на співбесідах. Самі ж співбесіди були доволі цікаві, як на мене, і саме тому із задоволенням їх відвідував. До речі всі співбесіди були онлайн, що є дуже добре.
Люди на співбесідах у мене були цікаві, з ними було про що розмовляти. Взагалі враження від співбесід було доволі добре у мене. Як вийде потім, мабуть їм теж було цікаво спілкуватися зі мною бо було не менш ніж три різних співбесіди. Так було більше.
В решті решт на той момент коли пишу цей відгук, працюю в компанії. Тому зараз трохи про колектив. Мені пощастило, ми працюємо злагоджено, є відчуття команди, люди саме такі яких завжди не проти мати в своєму оточенні. Саме так, бо якщо б було інакше, то напевно б не терпів і поміняв оточення. Зараз все в робочому ритмі, можна стверджувати, що працювати комфортно. От тут мав би написати «але» і розказати про погане, але поганого немає принаймні на зараз.
Коли почалася війна, то було несподіванкою як компанія дбає та підтримує своїх працівників, читав що деякі компанії звільняли людей, бо не працюєте, але тут об’єдналися всі, і компанія і працівники, допомагали і словом і ділом, саме в цей момент відчув, що «команда» це не тільки мої колеги, а й вся компанія являє собою еквівалент «команди».
Впевнений на сто відсотків, що моя історія це не випадковість, так само впевнений, що мають бути і протилежні історії, але тут напевно слід розуміти, що якщо людина поводиться так з усіма, як хоче, щоб з нею поводилися, то і проблем не буде, бо жалітися не буде на що. Якщо виходити з пресупозиції, що всі винні, то дійсно всі будуть винні в усіх негараздах.
Ну і нарешті висновки як і обіцяв в останньому абзаці. Сподіваюсь все, що написав, допоможе тобі, мій читач.
Компанія — велика, поведінка компанії доросла, люди в компанії, з ким доводилося спілкуватися — командні, добрі. Багато людей працює, з ким доводилося працювати раніше в інших компаніях, проектах. Працюю віддалено.