8 липня 2024 12:00

Viktoriia Snitkovska, Sales Manager в UniTalk

Наразі працюю в компанії другий місяць. Про компанію UniTalk знала давно, як про компанію з високими цінностями в наданні якісного сервісу клієнтам. Мені написала рекрутер компанії в Лінкедині, ми домовились про зустріч. Перша зустріч з рекрутером пройшла класно, що сподобалось — рекрутер багато розказувала про компанію, цінності, плани на розвиток. Друга зустріч була з РОПом і Тімлідом команди, де ми познайомились поближче, я розказала про свій досвід і як я можу його імплементувати в нинішій компанії.

Третім етапом було тестове завдання, де потрібно було ознайомитись з продуктовою лінійкою компанії, цінами, клієнтами і кейсами компанії. Також потрібно було провести рольову гру розмови з клієнтом.

Не можу не відмітити дуже теплий прийом з першого дня онбордингу, всі дуже привітні, атмосфера в середині компанії дуже драйовова, видно що всі працюють на результат. В процесі стажування велика допомога від Тімліда, який відповідає на триліон питань і завжди поруч на всіх етапах. Рада бути частиною такої крутої команди:)