20 травня 2024 9:06

Stanislav Lipin, Account manager в UniTalk

Я працюю в UniTalk на посаді account manager , що спеціалізується на IP-телефонії, вже майже два роки, і можу з впевненістю сказати, що це один із найкращих роботодавців у моєму житті. Від самого початку мене вразила дружня атмосфера та професійний підхід до роботи.

Компанія надає широкі можливості для професійного зростання та розвитку. Керівництво завжди відкрите до нових ідей та пропозицій, що сприяє створенню інноваційних рішень та покращенню сервісів для наших клієнтів.

Одним із найважливіших аспектів є підтримка колег. У нас панує справжній командний дух, і ми завжди готові допомогти один одному. Це особливо важливо в складних проектах, де кожен член команди вносить свій вклад у загальний успіх.

Робоче середовище також заслуговує на похвалу. Компанія забезпечує комфортні умови праці, сучасне обладнання та зручні робочі місця. Графік стандартний, що дуже важливо для збереження здоров’я та продуктивності. Нестандартні задачі, що сприяє як професійному так і загальному розвитку як компанії так і особистого.

Дуже був вражений с перших днів, що велика повага до клієнтів, та максимально швидкі рішення, при цьому немає різниці в тому чи це великий проект чи малий. Відношення завжди до клієнтів на вищому рівні, мені як людині якій подобається допомогати людям, це дуж сподобалось)

Загалом, робота в цій IT-компанії дає мені можливість постійно вдосконалювати свої навички, непогано заробляти, реалізовувати себе професійно та працювати в команді однодумців. Я пишаюся тим, що є частиною цієї компанії і впевнений, що нас чекають ще більші досягнення та успіхи.