Unicorn UA

Київ, Тернопіль

20 червня 2025 13:28

Eduard Batiushchenko, Senior Full Stack Developer в SevenPro

Працював у компанії Unicorn чотири роки й за цей час пройшов шлях від trainee до technical lead — і це, певно, найкраща ілюстрація того, які можливості для росту тут створюють.

Що особливо сподобалось:

— Регулярний та чесний фідбек. Performance-review відбуваються стабільно, з чіткими цілями й конкретним планом розвитку. Завдяки цьому кожне підвищення було заслуженим і прогнозованим.

— Менторство та внутрішня академія. На початку отримав куратора, який допоміг «увійти» в проект і технології. Доступ до воркшопів, English & Czech classes і купи внутрішніх лекцій, що реально прокачують.

— Люди й атмосфера. Команда супердружня: код-рев’ю з поясненнями, взаємопідтримка, комунікація без токсичності.

— Комфортні умови. Київський та тернопільський офіси з генераторами й Starlink’ами, гнучкий графік, 20 дні відпустки, медичне страхування й компенсація спорту.

— Цінності й позиція. З перших днів повномасштабної війни компанія відкрито підтримувала Україну, забезпечувала безперервність роботи й безпеку людей.

Unicorn — ідеальне місце, якщо хочеш швидко рости, при цьому мати здоровий work-life balance та класних людей поруч. Рекомендую від душі!