Unicorn UA

Київ, Тернопіль

30 травня 2025 17:51

Володимир Шпак

Я працюю в компанії Unicorn вже близько року, і чесно кажучи — це топ. Unicorn стала для мене першою роботою в ІТ. Я прийшов сюди інтерном і за короткий час зміг повністю адаптуватися та щиро полюбити цю компанію.

Що для мене найважливіше в Unicorn:
1. Люди
Тут працюють справді круті спеціалісти, з якими легко обговорювати як робочі, так і особисті теми. Атмосфера підтримки — це одна з ключових переваг: колеги завжди готові допомогти та поділитися знаннями.
2. Розвиток
Unicorn активно підтримує професійне зростання. Кожному співробітнику призначають GodFather’а — досвідченого колегу, до якого можна звернутися з будь-яким питанням. Регулярно проходять зустрічі з HR, де обговорюється твій розвиток та наступні кроки. Крім того, є внутрішні курси англійської та чеської мов, а також навчальні програми з архітектури компанії — для тих, хто хоче поглибити свої знання.
3. Бенефіти
Компанія часто організовує спільні поїздки та івенти, що дозволяє краще познайомитися з колегами з інших локацій. Серед заходів: поїздки в Карпати, боулінг, велопрогулянки, теніс тощо.
Unicorn також забезпечує всім необхідним обладнанням для комфортної роботи.
4. Офіси
І в Києві, і в Тернополі офіси дуже зручні та сучасні: кухня з посудомийками, кавові машинки, смаколики, ігрові зони, окремі кімнати для дзвінків, широкі столи, кондиціонери та обігрівачі. Офіс-менеджери щодня працюють над тим, щоб перебування в офісі приносило задоволення.

Підсумок:
Я можу ще довго розповідати про переваги Unicorn, але найкраще — відчути це самому. Тому не зволікайте, звертайтеся до HR і приєднуйтесь до нашої команди!