Працюю в компанії Uni-Bit Studio на позиції 2d artist вже 8 місяців.
Завжди відчуваю підтримку в реалізації своїх творчих ідей. В команді панує дружня атмосфера і ми завжди можемо розраховувати на підтримку один одного. Подобається, що є можливість працювати віддалено (а зустрічала компанії і без такої опції). Робота налаштована дуже комфортно.
Голова цієї студії про підписання NDA перед тестовим завданням: «ми не маємо право шерити референси з проекту, який ще знаходиться на стадії розробки без НДА.»
Обережно! Судячи з зізнання Віталія Нетребіна (Head of Uni-Bit Studio Inc), ця студія дає кандидатам таски із своїх реальних комерціних проектів. Тож, в разі якісного виконання тестового завдання десятьма кандидатами на одну посаду, одного візьмуть на роботу, а інші 9 безкоштовно «попрацюють» на цю студію.
Олександр, по-перше якщо уже і згадуєте моє ім"я, то будь-ласка пишіть його правильно.
по -друге, тестове оплачується та 1 тестове доблюється декільком кандидатам.
Я не хочу гратись у гру оправдувань і т.д на різні провокації.
У нас чудова команда і ми взяли чудових спеціалістів на цей проект у яких не виникає проблем.
У всіх завжди є вибір і кожен сам обирає на які умови погоджуватись.
Компанія вводить в оману потенційних кандидатів, про це є тема на DOU.
Перша проблема: рекрутер Vitalii хотів отримати персональні дані кандидата до відправки кандидату договору NDA на ознайомлення.
Друга проблема, значно серйозніша, в договорі NDA вказана юридична інформація про компанію Uni-Bit Studio Inc., яка у публічному реєстрі має статус:
Status Inactive — Discontinued on2022-05-04
За номером телефону, який вказаний на сайті uni-bit.com знаходжу ТОВ «ЮПАЛ ЮНІ-ТЕХ».
Із великим задоволенням хочу поділитися своїми позитивними враженнями про компанію Uni-Bit
Тут працюють дійсно талановиті та творчі люди, завдяки яким я змогла покращити свої знання та вміння. Велика подяка моїй команді та колегам за це)
Ще хочу відзначити:
✦ Цікаві та різноманітні проекти
✦ Конструктивний фідбек від керівництва про виконану роботу та результати
✦ Забезпечення необхідними ресурсами для ефективної роботи
✦ Підтримка та допомога у вирішенні будь-яких питань
✦ Значна увага до адаптації та онбордінгу працівника
✦ Взаємопідтримку у колективі
Щира подяка керівництву компанії Леоніду та Віталії, які завжди відкриті до обговорень та зосереджені на розвитку компанії🤗
Рекомендую Uni-Bit Studio всім, хто бажає рости професійно та працювати у дружній та підтримуючій атмосфері)
Завжди полюбляв працювати над цікавими проектами в дружній атмосфері , саме це я знайшов в Uni-Bit Studio Inc.
Тиждень тому був рік, як я працюю в Uni-Bit Studio Inc. Це перша gamedev компанія у моєю досвіді. Подобається різноманітність проектів, від казуалок до ААА проектів. Припало мені до душі Uni-Bit, як то кажуть «не їм, а куштую». І як завжди є куди рости.
Дякую командо!
Працюю в компанії на посаді LD/BDM вже другий місяць, все дуже подобається. Багато комунікації, багато допомоги , вся потрібна інформація для роботи — в доступних місцях. Окремий респект хочеться сказати Леоніду, який завжди на зв’язку з приводу БУДЬ-ЯКИХ питань які виникають. Кожен співробітник привітливий та прийде на допомогу. Дуже задоволена, що рекрутер знайшов мене та запропонував вакансію!) А також Anna Shmyhol завжди допомагає відчувати себе більш впевненіше в компанії
Работаю в компании Uni-Bit Studio почти полгода, чему безусловно очень рада. Меня встретил замечательный коллектив и команда профессионалов. Это яркая, сильная и стабильная компания, которая заботится о своих сотрудниках и позволяет им расти и развиваться профессионально
Юнибит позволяет проявить мой уровень компетенции, иногда долго ожидаю проекта, но это в конце концов решается.
Компания дает возможность для профессионального роста, развития. Я всегда вовлечен в работу, у нас классные менеджеры.