27 вересня 2025 13:15

volodymyr iliukhin, 3D Artist в Ulysses Graphics

Для мене ця компанія — це зграя тигрів та тигриць (та небінарних тигрів). Здається, що майже всі найкращі спеціалісти індустрії працюють саме тут, це справжні rockstar’и нашого ринку. Я постійно отримую нові знання та навички, а також розвиваю наявні. Росту і як спеціаліст, і як людина. В нас найкращі ліди з неймовірно обширним та глибоким багажем знань які охоплюють незліченну кількість сфер, що демонструє виключний професіоналізм та зануреність в свою справу, та колеги, які завжди допоможуть дією, порадою або просто словом підтримки. Тут топові умови, конкуретні винагороди. І, звісно ж, найкращі, всесвітньо відомі проєкти, до яких ви можете прикласти свою руку і потрапити в титри. Однозначно рекомендую цю компанія, це була моя мрія потрапити сюди і я її здійснив, про що ні жалкую ні краплі. Лише ті самі краплі від сльоз щастя витираю, тому потрібно постійно міняти кофти, бо рукава швидко псуються від цього :((( Але навіть це компенсують топовим мерчем! 💪 Тут абсолютно все продумано до дрібниць.