15 травня 15:08
Робота в Державній службі статистики України стала для мене приємним відкриттям. Я був щиро вражений тим, наскільки ефективно тут поєднуються системність, сучасні IT-підходи та гнучкість у прийнятті рішень. Я щиро ціную можливість бути залученим до масштабних державних проєктів, що дозволяє працювати з новими підходами, переймати досвід та наживо бачити свій особистий вклад у розвиток Статистики на державному рівні.
Окремо хочу відзначити колектив — це команда молодих і мотивованих професіоналів, які швидко навчаються, легко адаптуються до нових викликів та постійно розвиваються. З такими людьми комфортно не лише працювати над складними задачами, а й проводити час поза роботою — від настільних ігор до неформального спілкування.
На позиції PM я особливо ціную відкритість до ініціатив: корисні ідеї тут не губляться в бюрократії, а дійсно розглядаються та швидко впроваджуються в робочі процеси. Також для мене важливо, що в компанії відчуваються чесність і прозорість — без нереальних обіцянок чи зайвих формальностей. Процеси та комунікація побудовані відкрито й зрозуміло, що створює відчуття комфорту, залученості та реального впливу на розвиток проєктів і команди.
Також для мене важливо, що компанія дає можливість одночасно працювати в системному середовищі з налагодженими процесами, ділитися власним досвідом і при цьому постійно вчитися новим підходам, методологіям, інструментам та практикам реалізації проєктів.
Держстат — це місце, де можна не лише професійно реалізовуватися, а й постійно рости разом із командою, отримуючи задоволення від процесу!