15 лютого 2023 13:51
Два нижні відгуки діаметрально протилежні, додам і я свій, можливо комусь буде корисним.
Співбесіда була, скажімо так специфічною. Головне, що вам треба знати — це те, що співбесіда на senior позицію триває 30-40хв. Як на мене, за такий час можна хіба що джуна проінтерв’ювати і то не факт. Тож співбесіда стає дуже суб’єктивною, адже адекватно дізнатись про досвід і скіли людини за цей час неможливо.
Можливо Олександра цікавлять тільки відповіді на декілька питань, які він власне і ставить. Можливо він окрім навичок програміста також має навички визначення hard-skills та soft-skills за мімікою обличчя :)
Загалом, якщо у вас не дуже багато пропозицій, можете сходити на інтерв’ю. Воно займає до часу (а з HR я все обговорив письмово).
Думаю в умовах сьогоднішнього ринку, де кандидатів більше за вакансії — Укрсиб можливо когось навіть і знайде. Але хто до них йшов до цього з такими інтерв’ю — не уявляю.