Супер компанія з супер людьми
Наразі працюю в компанії більше 9 місяців і що можу сказати про дану компанію :
1. Забезпечують усією технікою яка потрібна (навіть більше)
2. Раз на декілька місяців проходять цікаві івенти
3. Можна працювати з дому так і з офісу, це за вибором. Компанія робить все, щоб було зручно працівнику
4. Дууууже милі HR, які огортають своєю любовʼю та турботою кожного працівника
5. Працівник має багато плюшок: знижка для магазинів, на купівлю техніки та для спортзалу, психологи, коропоративна бібліотека, страховка, англійська і багатооо іншого
7. Цікавий проєкт та крута команда
Всі колеги open-minded
8. Онбординг проходить буде екологічно, де пояснюють та допомагають
9. Цей список я можу писати дуже довгого, бо реально є про що написати!
Мені дуже комфортно працювати в даній компанії, тому я дуже задоволена своїм вибором)
Проект цікавий , але будьте готові до того що можете не пройти випробувальний період , через те що не сподобаєтесь особисто Ольгі Могилянській, навіть якщо в проекті все добре, вашею роботою всі задоволені (це не вважається за те що має якусь вагу). Не сподобатися особисто можете висловлюючі незгоду з будь-якого питання, наприклад чому просрочена дата за яку казали зроблять бронювання.
Мінуси (робота HR 4 з 10)
— ваші питання будуть розглядатися без деталей та на дуже поверхневому рівні («на отстань»)
— в вас взагалі не зацікавлені як в спеціалісті, та ви не несете ніякої користі, (тому що програмістів в компанії багато, мабуть)
Відноситься до співробітників: Ольгі Могилянської , Володимира Артеменко
Плюси
— Заробітна плата
— Проект/команда
Якщо є можливість, оминайте цей підрозділ UDC, та звертайте увагу на інші IT-компанії з вищим рейтингом. (або будьте готові не говорити зауваження, та якщо щось неподобається у HR-ів)