31 грудня 2024 13:10

Roman Tsekhmeistruk, Engineering Manager в Uklon

Працюю в компанії на позиції Engineering Manager.
Hiring процес пройшов зрозуміло і приємно.
Мій випробувальний термін був запланований на 6 місяців, але завдяки хорошому перформансу мені його закрили за трохи більше, ніж 4 місяці. Це одразу дало відчуття, що робота дійсно цінується, а зусилля помічаються.
Процеси в компанії налаштовані добре, що дозволяє фокусуватись на ключових завданнях, а не витрачати час на «хаос». Дуже подобається працювати над продуктом, яким користується така кількість людей, в тому числі я сам і мої близькі.
У нашій команді кожен чітко розуміє свою роль, але завжди готовий допомогти іншим. Інженери, аналітики, product owner, дизайнери — усі налаштовані на результат і створюють атмосферу співпраці.
Мій безпосередній менеджмент є професійним — керівник завжди готовий обговорити всі питання, які виникають, а також допомогти у вирішенні непростих ситуацій. Я розумію, що вимагається від моєї ролі, і отримую фідбек, коли це необхідно.
Це компанія, яка не просто ставить високі цілі, але й створює умови, щоб ці цілі досягалися. Якщо ви шукаєте місце, де можна розвиватись професійно, працювати над значущим продуктом і відчувати, що ваш вклад важливий — ця компанія для вас.